Vores kompetencer

Uptimes dygtige og ambitiøse full stack developer jagter konstant den nyeste viden om den teknologiske udvikling. Det gør vi for at være i førersædet i udviklingen af intelligente, effektive og smarte digitale løsninger til dig og din virksomhed.

Vi har en velpolstret tech stack og er blandt de skarpeste, når det kommer til en bred vifte af de nyeste og mest intelligente teknologier.

Dyk ned i vores kompetencer og læs, hvordan vi bruger teknologierne til at gøre en forskel for din forretning.

Gregor 72
Gregor 72

Vi bruger .Net til at udvikle alt fra komplekse backend- og frontend-løsninger til smarte mobil- og webapplikationer, cloud løsninger, tilpassede e-handelsløsninger og selvbetjeningsmiljøer.

Ved hjælp af Vue.js opretter vi frontend-løsninger, der kan tilpasses en bred vifte af ønsker og behov. Web-applikationer og brugergrænseflader baseret på Vue.js er moderne, pålidelige og med kortere tid-til-markedet end mange af dens alternativer.

ASP.NET Logo 1

ASP er mange steder omskrevet til Asp.Net, men der findes mange systemer, som stadig benytter teknologien. Vi kan hjælpe med udbygning af eksisterende ASP systemer eller omskrivning til .Net eller PHP.

Vi bruger React.js til at skabe hurtige, skalérbare og pålidelige web-applikationer og webløsninger, der er intuitive, hurtige at implementere og som præcist møder og indfrier din virksomheds og dine kunders krav og behov.

php-vertical 1
Vi bruger PHP til oprettelse af e-handelssystemer og styring af dynamisk indhold, databaser og sessionssporing. Da PHP let kan integreres med de fleste store databaser, er det en ideel løsning til mange store applikationer.
Vi har mere end 10 års erfaring med Laravel udvikling, og vi har arbejdet med mange forskellige projekter i enhver størrelse og kompleksitet.

Vi er eksperter i JavaScript inkl. alle underliggende teknikker og formater, der oftest benyttes sammen med Javascript. Herunder AJAX, JSON, XML med flere.

Vi har brugt Java og Java-afledte teknologier i mere end 20 år til at skabe softwareløsninger, der spænder fra blandt andet server-applikationer, Android-applikationer, desktop-applikationer og web-applikationer.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.