Nick står op mens han arbejder

Backend udvikling

Oplever du, at dit websted har en dårlig ydeevne, loader langsomt, tilbagevendende 504 fejl og nedbrud, der får dig til slå i tastaturet, skyldes det højest sandsynligt dit backendsystem.

Hjemmesider og applikationer kan ses på samme måde som biler. Uden den rette motor kan de ikke køre ordentligt. Backend systemet er din applikations motor og afgørende for dets performance. Backend bruges som en betegnelse for en applikations, hjemmesides eller webshops bagpanel – også kendt som serversiden.

Det er her koblingen mellem databaser, koden og tredjeparts-systemer foregår. Det er hovedsageligt her, at du opretter nye produkter, redigerer sider, installerer nye funktioner, opdaterer understøttende software og meget mere.

Sådan udvikler vi værdiskabende hjemmesider sammen

Backend udvikling forudsætter særlige krav til erfaring og tekniske kompetencer hos udvikleren. Herudover er et konstruktivt samarbejde en forudsættende faktor for et projekts succes.

Du kan med os som din backend udvikler forvente at få et stort og meget erfarent softwarehus som samarbejdspartner. Vi er en virksomhed med et godt og solidt ry i branchen, hvor vi siden 1992 har hjulpet vores partnere med at udvikle værdiskabende IT-løsninger. Intelligente løsninger der både giver værdi til din forretning og dine kunder.

Tværfaglighed der skaber kvalitet

For at leve op til vores løfter engagerer vi os altid 100 % i vores kunder. Vores samarbejde er funderet på gensidig tillid, ærlighed og transparens. Du vil til dit projekt få tilknyttet et tværfagligt team bestående af 4-5 personer, som har alle de nødvendige kompetencer. 

Teamet er sammensat af en projektleder, IT-arkitekt, 1-2 backend udviklere og en produktansvarlig. Det sikrer dig, at du får den nødvendige forretningsforståelse og tekniske indsigt.

Vi indleder dit projekt med en fælles forventningsafstemning, hvor vi fastlægger målene, går igennem konceptet og de tekniske detaljer. Herefter påbegynder vi udviklingsfasen, hvor vi tager dig med hele vejen igennem de forskellige beslutningsfaser. 

Vi afprøver, tester, problemløser og kvalitetssikre løbende backend-produktet, således at du får kvalitets backend udvikling og den intelligente løsning, som du har brug for.

Rygraden i din webapplikation

Ligesom ved en bil er det afgørende, at dit backend-system understøtter hele din applikations funktion. En fejlagtig opsætning og konfiguration kan hurtigt forvolde katastrofale problemer for din bundlinje. Oplever du, at din hjemmeside arbejder meget langsomt og har betydelige tekniske problemer og nedbrud, anbefaler vi, at du henter hjælp hos en professionel backend udvikler.

Ikke to webapplikationer er nødvendigvis ens, når det kommer til opsætning og funktionalitet. For at sikre drivkraften på bedste vis, er det afgørende, at backenden bliver udviklet ved brug af et effektivt, sikkert og smidigt udviklingssprog. På den måde kan du få forløst dine udviklingsbehov og værne om din konkurrencekraft og brugeroplevelse.

Sådan bygger vi hurtige backend-systemer

I Uptime Development har vi mere end 20+ års erfaring med backend udvikling. Vi har gennem årene været med til at udvikle og optimere et hav af backend-systemer. Vores backend udviklere er specialister med erfaring i avancerede teknologier, og de holder konstant deres tech stack opdateret med de nyeste trends, know-how og metoder. God backend udvikling kræver, at vi er på forkant med det allernyeste, for kun på den måde kan vi præsentere moderne løsninger i topkvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at optimere dit nuværende backend setup, administrationssystem, værktøjer, automatisering af processer, arbejdsmæssige funktioner med videre. Optimeringer der kan spare dig betydelige mange timer og penge om måneden.

Vi bruger hovedsageligt .NET grundet dets hastighed og dets mange givende funktioner, men vi bruger også et sammenspil af nedenstående teknologier til backend udvikling.

Vi bygger som udgangspunkt dit backend helt fra bunden, således at du får den kvalitetsløsning, du har brug for. Vi tilbyder hertil videreudvikling af backend-systemer såsom Statamic og lignende.

8 fordele ved backend udvikling hos Uptime

  • Optimering mod optimal hastighed

  • Et skalerbart og effektivt produkt

  • Gnidningsfri integration med andre databaser og -kilder

  • En samarbejdspartner med over 20+ års erfaring

  • Komplet fokus på dig og dit projekt

  • Udvikling med de allernyeste værktøjer, knowhow og teknikker

  • Høj leveringssikkerhed

  • Solide IT-løsninger med lang oppe- og levetid

Vil du gerne have et cutting edge backend system?

Backenden udgør rygraden af din applikation. Har dit websted “rygproblemer” kan det hurtigt gå hen at blive frustrerende og dyrt. Hos Uptime kan vi hjælpe dig med at genvinde din applikation ved hjælp af et smart backend system. 

Vi tror ikke på standardløsninger, hvorfor vi altid skræddersyer vores løsninger til vores kunders unikke behov. På den måde får du altid en branchespecifik og unik løsning, som passer dig.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os i dag ved at udfylde formularen nederst på siden. Så kommer du et skridt tættere på en verden af skalerbare forretningsmuligheder.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager