KompetencerWebudvikling

Webudvikling​

Dygtige web-udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskinrummet fuld af dem i Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og vi sætter høje krav og standarder til kvalitet. Det betyder, at vi gennem årene har kvalificeret os til at arbejde for stort set alle brancher.

Vi tilbyder professionel webudvikling af dygtige programmører. Har du brug for en App til iPhone eller Android, kan vi også hjælpe med App udvikling. Kontakt os i dag og hør om vores løsninger inden for webudvikling, og hvorfor vi er mere end et almindeligt webbureau.

Vi engagerer os 100 % i vores kunder
Partnerskab båret af ærlighed, transparens og gensidig tillid

Webudvikling så musikken spiller

Vi har for en kunde i musikindustrien lanceret en komplet streamingplatform.

Platformen bygger på sikre web-teknologier og indeholder bl.a. også en Iphone App samt en Android App bygget af vores dygtige app-udviklere.

Udover selve applikationen supporterer og drifter vi løsningen.

Webudvikling til tiden

Vi leverer selvfølgelig alle projekter til tiden! Tiden har også spillet en central rolle i et af vores andre projekter.

For en større kunde har vi udarbejdet et komplet tidsregistreringsystem, der bruges af mere end 3.000 medarbejdere i organisationen. Systemet integrerer med projektstyringsværktøjet Primavera P6 og genererer desuden avancerede rapporter i bl.a. Excel.

Rent teknisk er systemet udviklet i PHP og Laravel.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Johan Pedersen

Projektleder

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.