Webudvikling​

Webudvikling

Dygtige web-udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskinrummet fuld af dem i Uptime Development.

Få webudviklig hos Uptime Development

Uptime Development er din dedikerede partner inden for webudvikling, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver virksomheds digitale behov. Vores erfarne team af dygtige webudviklere står klar til at hjælpe dig med at realisere dine visioner inden for hjemmeside udvikling. Uanset om du ønsker hjemmeside udvikling i Drupal, Wordpress, Umbraco eller Statamic, er vores webudvikleres ekspertise bredt funderet, og vi skræddersyr løsninger, der passer til dine unikke behov.

Dygtige webudviklere

Dygtige webudviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskinrummet fuld af dem i Uptime Development, så du er sikret adgang til topprofessionelle webudviklere.

Hos Uptime ansætter vi kun de bedste webudviklere, og vi sætter høje krav og standarder til kvalitet, hvilket gør os i stand til at levere førsteklasses webudvikling på tværs af forskellige brancher. Uanset om du søger en ekspert til webshop-løsninger, hjemmeside udvikling eller noget helt tredje, er vores erfarne team klar til at imødekomme dine specifikke krav og skabe digitale løsninger, der skiller sig ud.

 professionel webudvikling

Vores erfarne programmører i Uptime Development leverer ikke kun professionel webudvikling, men også app-udvikling til både iPhone og Android. Vi skiller os ud som mere end et almindeligt webudvikler firma ved at tilbyde alsidige løsninger, der imødekommer dine digitale behov. Kontakt os i dag og hør om vores løsninger inden for webudvikling og app-udvikling, og hvorfor vi er mere end et almindeligt webudvikler firma.

Læs mere her om fullstack udvikling hos os.

Webudvikling så musikken spiller

Hos Uptime Development har vi stor efaring inden for både hjemmeside udvikling og app-udvikling. Blandt andet har vi for en kunde i musikindustrien lanceret en komplet streamingplatform.

Platformen bygger på sikre web-teknologier og indeholder bl.a. også en Iphone App samt en Android App bygget af vores dygtige app-udviklere.

Udover selve app-udviklingen står vi også for løbende support og drift af løsningen.

Cases med hjemmeside udvikling

Hos Uptime er vores bagkatalog af cases inden for hjemmeside uvikling stort, og vi arbejder i et bredt udvalg af brancher. Ønsker du at se flere eksemper på Uptimes cases med blandt andet hjemmeside udvikling og app-udvikling, kan du klikke her her.

Webudvikling til tiden

Hos Uptime Development leverer vi selvfølgelig alle projekter til tiden – også dit webudviklings projekt. Tiden har også spillet en central rolle i et af vores andre projekter.

For en større kunde har vi udarbejdet et komplet tidsregistreringsystem, der bruges af mere end 3.000 medarbejdere i organisationen. Systemet integrerer med projektstyringsværktøjet Primavera P6 og genererer desuden avancerede rapporter i bl.a. Excel.

Rent teknisk er systemet udviklet i PHP og Laravel.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager