KompetencerWebudvikling

Webudvikling​

Dygtige web-udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskinrummet fuld af dem i Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og vi sætter høje krav og standarder til kvalitet. Det betyder, at vi gennem årene har kvalificeret os til at arbejde for stort set alle brancher. Hvad end du har brug for en webudvikler til udvikling af webshop løsninger, udvikling af hjemmeside mv.

Vi tilbyder professionel webudvikling af dygtige programmører. Har du brug for en app til iPhone eller Android, kan vi også hjælpe med app udvikling. Kontakt os i dag og hør om vores løsninger inden for webudvikling, og hvorfor vi er mere end et almindeligt webbureau.

Læs mere her om fullstack udvikling hos os.

Ronni og Nick der er i gang med at udvikle en af morgendagens løsninger.
Dygtige udviklere og banebrydende løsninger

Webudvikling så musikken spiller

Vi har for en kunde i musikindustrien lanceret en komplet streamingplatform.

Platformen bygger på sikre web-teknologier og indeholder bl.a. også en Iphone App samt en Android App bygget af vores dygtige app-udviklere.

Udover selve applikationen supporterer og drifter vi løsningen.

Webudvikling til tiden

Vi leverer selvfølgelig alle projekter til tiden. Tiden har også spillet en central rolle i et af vores andre projekter.

For en større kunde har vi udarbejdet et komplet tidsregistreringsystem, der bruges af mere end 3.000 medarbejdere i organisationen. Systemet integrerer med projektstyringsværktøjet Primavera P6 og genererer desuden avancerede rapporter i bl.a. Excel.

Rent teknisk er systemet udviklet i PHP og Laravel.

Løsninger vi har udviklet

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.
I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.