PHP kode

PHP udvikling

Har du en hjemmeside, hvis interaktion du ønsker at få optimeret?

For mange websteder er konverteringen af trafik en vigtig livskilde. Derfor sætter mange webstedejere et øget fokus på interaktionen mellem webstedet og de besøgende. PHP udvikling kan give din hjemmeside mulighed for at interagere med dine besøgende på helt nye måder.

Vi anbefaler PHP programmering, hvis du ønsker en intelligent IT-løsning med en mere interaktiv oplevelse. En forbedret brugeroplevelse, som ikke kun gavner din konkurrencekraft i søgemaskinerne, men også din bundlinje.

Sådan giver vi vores kunder verdensklasse kvalitetsløsninger

Ikke to kunder er ens, og derfor er to løsninger heller aldrig ens. I Uptime fordyber og engagerer vi os altid 100 % i vores kunder og deres projekt. Vi løser derfor din opgave på den måde, vi mener løser din problemstilling mest effektivt og til den bedste pris. Vi genbruger vores viden – ikke kun vores kode.

Vores samarbejde baseres på et ærligt, åbent, gensidigt og transparent partnerskab med dig. Værdiskabende løsninger kræver udover tekniske kompetencer også optimal forretningsforståelse og indsigt. Derfor arbejder vi altid i tværfaglige teams bestående af 4-5 ambitiøse medarbejdere, som du får tilknyttet dit projekt.

Det sikrer dig, at du får et team som har alle de nødvendige kompetencer til at gøre projektet til en succes. Den enkelte PHP udvikler giver rådgivning om valg af system, men vi lytter selvfølgelig altid til dig, hvis du har særlige ønsker.

Når projektets detaljer og dine behov er gennemgået, begynder vi udviklingsprocessen. Vi gennemtester og kvalitetssikrer løbende projektet for at sikre en topklasse kvalitet. Vi udvikler PHP-baserede websites, mobile sites og webshops fra bunden eller ved at bygge oven på blandt andet WordPress, Prestashop, Drupal, Magento eller et andet standardsystem.

7 fordele ved PHP udvikling hos os

  • Omkostningseffektivt

  • Hurtige indlæsningstider selv under en langsom internet- og dataforbindelse

  • Kompatibelt med en bred vifte af databaser

  • Billigere hosting

  • Gode tilpasningsmuligheder for personaliseret indhold

  • Fleksibilitet der giver nye forretningsmuligheder

  • En løsning med både lang leve- og oppetid

Få en mere sofistikeret webløsning

PHP er et meget populært programmeringssprog og kendt for dets mange fordele.

I jagten på en bedre og mere personlig brugeroplevelse for besøgende, er PHP blevet en af de vigtigste programmeringssprog på nettet. Det er en skalerbar løsning, der kan give dig tilpasset indhold selv med høje forretningskrav.

Udvikling i PHP kan hurtigt og let omdanne din hjemmeside efter dine kunders ønsker. Under konkurrenceprægede omstændigheder, hvor fastholdelsen af besøgende og tilbagevendende trafik er nøglefaktorer, er en tilpasset brugeroplevelse afgørende.

Open Source PHP udvikling

PHP står for hypertext preprocesso og er open source-software, hvilket betyder, at der altid er tusindvis af mennesker, der udvikler på det. Det er derfor et kraftfuldt programmeringssprog, der altid understøttes og opdateres med de nyeste muligheder.

Selvom PHP er open source, deler vi aldrig din kode med andre. Den kode vi udvikler for dig, ejes kun af dig og deles ikke med andre. Vi opbevarer din kode sikkert, og du kan som kunde altid få udleveret den seneste udgave af kildekoden.

Men ligesom andre programmeringssprog kan PHP være kompliceret og meget teknisk anlagt. Dette sætter krav til udviklerne bag. Vi er stort softwarehus som har et godt ry i IT-branchen, kapaciteten og musklerne til at føre intelligente IT-løsninger ud i verden.

Hurtig indlæsningshastighed

En anden stor fordel ved at udvikle med PHP, er sprogets indlæsningshastighed. Det er særligt kendt for at have en hurtig og vedholdende indlæsningsevne, selv over en langsom data- og internethastighed. Det skyldes, at PHP kører over sit eget hukommelsesrum (f.eks. ekstern server) fremfor dit websted.

Med den rette opsætning, konfiguration og understøttende COM-systemarkitektur (Component Object Model), kan dit websted stå i en sikrere position selv under høj sæsonbestemt trafik. Det kan have stor betydning for din digitale forretning, da websteder og applikationer med en langsom indlæsningshastighed sanktioneres i søgemaskiner som Google.

Vi benytter sideløbende frameworks som Laravel, Zend Framework og Symfony for hurtigere at skabe en mere komplet og bedre løsning til dig.

Vil du have en webløsning med seriøs konkurrencekraft?

Vi har siden 1992 hjulpet vores kunder med rådgivning og branchespecifikke, intelligente IT-løsninger. Vi hjælper kunder på tværs af brancher og størrelser med vores ekspertise og erfaring med avancerede teknologier. Med os som din PHP udvikler og samarbejdspartner, kan du forvente et partnerskab af høj faglighed med dig og dit projekt i højsædet.

Er du nysgerrig, og vil du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan udvikle dit projekt? Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os ved udfylde kontaktformularen forneden.

Kontakt os allerede i dag og kom et skridt tættere på en konkurrencekraftig hjemmeside.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager