KompetencerProgrammeringPHP udvikler

PHP udvikling

Lad den bedste PHP udvikler løse dit næste udviklingsprojekt. Vi er alle erfarne udviklere og sætter en ære i at løse opgaven perfekt – hver gang! Vores udviklere følger med tiden og ved, hvad der rører sig inden for programmering.

Som bonus taler vi alle “almindelig hverdags dansk”, så du slipper for at bekymre dig om at skulle udtrykke dig i “bits og bytes”.

Nu er du dog havnet på en side om PHP programmering, så resten af artiklen vil handle om lidt flere tekniske detaljer med relation til PHP. Søger du en programmør med evner i andre sprog, kan vi dog sagtens hjælpe med dette.

Udvikling i framework

Skal der programmeres nyt, vil det være smart at vælge et programmerings framework.

Et framework hjælper bl.a. med at holde en god struktur på koden, så fejl minimeres. Derudover har de fleste frameworks indbygget forskellige sikkerhedsforanstaltninger og næsten færdige metoder til de mest basale funktioner. Det kan f.eks. være brugeroprettelse og generering af pass words.

Vi arbejder i de store PHP Frameworks som f.eks. YII, CakePHP, Codeigniter og Laravel.

Et PHP framework er første skridt til en god kodestandard, så også fremtidige programmører kan arbejde videre på dit projekt. Vi vælger det system, der er bedst til den enkelte opgave.

Hvis vi får frie hænder til valg af framework, vil vi typisk pege på Laravel. Det er et fantastisk framework, der hjælper til en høj kodestandard, som kan videreudvikles mange år frem.

Open Source PHP udvikling

PHP er open source, hvilket betyder, at der altid er tusindvis af mennesker, der udvikler på det. Det er derfor et kraftfuldt programmeringssprog, der altid understøtter de nyeste muligheder. PHP står for hypertext preprocesso.

Selvom PHP er open source, deler vi dog ikke din kode med andre. Det kode vi udvikler for vores kunder, ejes af kunderne og deles ikke med andre. Vi opbevarer din kode sikkert, og du kan som kunde altid få udleveret den seneste udgave af kildekoden.

Ingen kunder er ens, og derfor er to løsninger aldrig ens. Vi løser derfor din opgave på den måde, vi mener løser din problemstilling mest effektivt og til den bedste pris. Vi genbruger vores viden – ikke vores kode.

Vi udvikler PHP-baserede websites, mobile sites og webshops fra bunden eller ved at bygge oven på blandt andet WordPress, Prestashop, Drupal, Magento eller et andet standard system.

Den enkelte programmør giver rådgivning om valg af system, men vi lytter selvfølgelig altid til vores kunders ønsker.

Vi er teknologisk nysgerrige og ved altid, hvad der rører sig inden for programmering.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.