Walk'n'talk mellem Ronni og Mathias J.

Softwareintegration

Integration på tværs af mange systemer.

Er din virksomhed som de fleste andre, så bruger du sikkert mange IT-systemer til specifikke formål. F.eks. et system til at styre økonomien, et system til webshop, et system til at håndtere forsendelser, et system til at holde styr på kunderelationer og et mailsystem til at holde styr på personlig korrespondance og aftaler.

Resultatet er, at der indsamles og bearbejdes store mængder data, men det giver ikke nødvendigvis et større overblik – tværtimod. Henvender en kunde sig omkring en ordre, kan det betyde, at du skal ind i flere systemer for at kunne svare på kundens spørgsmål. Derfor er webudviklingen og integrationen af systemerne essentiel.

Software Integration skaber overblik og minimerer arbejdsprocesser

Idéen bag software integration er at skabe en ny platform, der gør det muligt at se, bearbejde og opdatere informationer ét sted. Det kunne f.eks. være et skærmbillede, der indeholder alle relevante data om en kunde. Ændres f.eks. kundens adresse, ændres den automatisk samtidigt i alle andre integrerede systemer.

Det sparer tid og reducerer antallet af manuelle arbejdsgange, samtidig med at du er sikker på, at informationer er identiske på tværs af systemer.

Få udført en sikker integration

Uptime Development tilbyder integrationer mellem de fleste IT-systemer.

Vi kender rigtig mange systemer i forvejen, men vi er også i stand til at sætte os ind i nye systemer på rekordtid.

Uanset om det er et system, vi kender, eller et nyt vi skal lære at kende, går vi op i, at sikkerheden er i top. Dels skal den tekniske platform være sikker, men det er ligeledes vigtigt, at brugere af de systemer der integreres udelukkende kan se de data, de har adgang til og at ugyldige data, ikke vælter det hele.

Vi udfører integrationer inden for Primavera, C5 / Navision, e-conomic m.fl., men også mere simple integrationer som Facebook og SMS Gateways.


Integrer med API baserede løsninger og Webservices

Datadeling er vigtig som aldrig før. De fleste systemer og tjenester understøtter i dag fælles standarder for dataudveksling og dermed mulighed for at integrere det med andre systemer. Er der API eller Webservices tilgængelig på tjenesten, kan dataoverførslen laves efter denne.

I Uptime Development udvikler vi langt de fleste nye løsninger med udgangspunkt i et såkaldt REST API. Det betyder, at systemet let kan udvides, hvis det på et senere tidspunkt skal tale sammen med et andet system.

Har du allerede et system, men mangler en API, hjælper vi også med det.

Hold øje med integrationerne​

Ligesom alt andet IT bør en integrationsløsning overvåges og dokumenteres. Typisk opsætter man en integration, og så forventer man, at den kører for evigt uden problemer. Sådan er virkeligheden desværre aldrig.

Vi har opsat rigtig mange integrationer, som kører i årevis uden problemer, men pludselig ændres eller opgraderes det ene system, og man glemmer alt om, at der kører en dataudveksling med et andet system. Er der tale om udveksling af data over cloudbaserede systemer, kan der være mange ændringer om året, som kan gøre meget skade, før de opdages.

Mange seriøse udbydere kører med versions-kontrol og varsler i god tid, men det modsatte er desværre alt for ofte tilfældet.

Vi anbefaler derfor altid, at der opsættes overvågning. Der er en mindre løbende udgift forbundet med denne, men det er oftest meget billigere end at lade være.

Kontakt os på mail eller telefon 70 444 371 og hør, hvordan vi kan overvåge jeres integrationsløsning.


Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager