Vores kundecases

Her på siden kan du se finde et udvalg af vores kundecases. Dyk dybere ned for at læse hvordan vi kontinuerligt assisterer vores kunder med professionelle og skræddersyede løsninger, der tilfresstiller deres unikke behov og stræben efter succes.

Vores dedikation til vores klienters fremgang er evident i hvert enkelt projekt, og vi er stolte over at dele disse inspirerende historier med dig.

Se mere her, hvordan vi hjælper vores kunder med top professionelle løsninger.

BoxBudget.dk: Hos Uptime er vi i trygge hænder

BoxBudget.dk udlejer opmagasineringsbokse og depotrum til private og erhverv. Med næsten 1000 rum og 800 kunder fordelt på flere jyske lokationer, er der nok at holde styr på for den familieejede virksomhed.

Recommendating er Danmarks nye datingunivers

En lun sommeraften i 2020 hyggede de to veninder Katja Lucia Leoni og Lotte Munk sig som så ofte før med rosé i vinglassene på terrassen, hvor snakken om dårlige datingoplevelser fødte idéen til Danmarks nye datingunivers.

AUBO har givet bolden op til Uptime

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.

Smartlift - Uptime Development A/S

I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.

Intelligent app tager kampen op mod hudkræft - Cases

Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.

hudda - Uptime Development A/S

Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.

Case: MySelfie | Intelligent softwareudvikling

Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.

Case: AQRisk | Effektiv udvikling af banebrydende software

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.

Case: L'Oreal Luxe | Udvikling af intelligent & effektiv budgetsystem

Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.

Case: Alfix |Kvalitets hjemmesideløsning » Effektiv topklasse udvikling

Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Sådan hjalp vi Saint-Gobain ISOVER til en mere effektiv hverdag

Excel-regnearket er erstattet af en digitaliseret eventmanager i Saint-Gobain ISOVER, der er en af verdens førende producenter inden for bæredygtige isoleringsløsninger. Værktøjet er udviklet i et tæt og langvarigt partnerskab mellem Saint-Gobain ISOVER og Uptime Development.

Sådan hjalp vi hesteejere hos Dansk Hestevæddeløb

Brancheorganisationen Dansk Hestevæddeløb har ønsket et stort og ambitiøst site, der skal være med til at udbrede hestevæddeløbssporten. Websitet Share A Horse er bygget op af flere forskellige systemer, der alle skal tale sammen. Det har krævet innovative løsninger.

Ny app giver Jima Hegn bedre og mere præcis lagerstyring

Hegnleverandøren Jima Hegn har fået en app-løsning til styring af sit lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer. App’en er seneste skud på stammen i samarbejdet, som har været med til at effektivisere forretningen.

Case: Minlæring | Mere tryghed og effektivitet » Uptime Development

Minlæring er en intelligent læringsplatform til sprogfagene i gymnasiet, mens Fejlretter er et anmelderrost digitalt retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. De to digitale værktøjer giver hver dag 146 danske gymnasier og knap 60.000 elever bedre, sjovere og smartere læring.

Digital kortløsning gør livet nemmere for jernbanerne

SLD Consult har produceret lokomotivsystemer i mange år, og i forbindelse med et nyt projekt havde virksomheden brug for en digital løsning til at lave elektroniske navigationskort til jernbaneinfrastrukturen. Der fandtes allerede kort i jernbanesektoren, men ofte ikke i digitalt eller indbygget format. For at løse dette problem henvendte SLD Consult sig til Uptime med det formål at skabe en desktopapplikation, der ville give forskellige jernbaneselskaber mulighed for at lave navigationskort i et format, der passer til en indbygget computer.

KredEx' værktøjer hjalp virksomheder, der blev ramt af pandemien

Uptime udviklede nye webbaserede værktøjer, der gjorde det muligt at indsende låne- og lånegarantiansøgninger via en selvbetjeningsløsning.

Ragn-Sells - Uptime Development A/S

Ragn-Sells’ mål var at videreudvikle en online selvbetjeningsløsning til en praktisk mobilapp, der skulle kunne tilgås fra kundens lomme. Uptimes rolle var at tage sig af alt frontend udviklingsarbejde for at skabe en Native selvbetjeningsapplikation med en god brugeroplevelse.

Magnetic Group - Uptime Development A/S

Magnetic Group, Estlands førende flyvedligeholdelsesvirksomhed, havde brug for at få bedre løsninger i sine arbejdsgange. Selvom virksomheden tidligere havde et internt web bygget på SharePoint-2013-platformen, som gjorde det muligt for medarbejderne at udføre forskellige opgaver, var denne platform blevet forældet og skulle udskiftes. Løsningen på udfordringen er et nyt cloud-baseret SharePoint-intranet med automatiske arbejdsgange, som giver bedre brugervenlighed og en moderne brugergrænseflade. Intranettet er udviklet i samarbejde med Uptime.

DLL var klar til at effektivisere med den rigtige partner

DLL ønskede at reducere tidsforbruget på at udarbejde finansielle tilbud. Løsningen blev en mobilapp udviklet af Uptime.

Alexela - Uptime Development A/S

Den nye mobilapp til Estlands førende energiselskab, Alexela, giver kunderne alle de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt og nemt at få et overblik over alt.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager