Vores cases

Tag et kig på nogle af vores nyligste projekter, deres mål, resultater og kundeudtalelser.

Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.
Excel-regnearket er erstattet af en digitaliseret eventmanager i Saint-Gobain ISOVER, der er en af verdens førende producenter inden for bæredygtige isoleringsløsninger. Værktøjet er udviklet i et tæt og langvarigt partnerskab mellem Saint-Gobain ISOVER og Uptime Development.
Brancheorganisationen Dansk Hestevæddeløb har ønsket et stort og ambitiøst site, der skal være med til at udbrede hestevæddeløbssporten. Websitet Share A Horse er bygget op af flere forskellige systemer, der alle skal tale sammen. Det har krævet innovative løsninger.
Hegnleverandøren Jima Hegn har fået en app-løsning til styring af sit lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer. App’en er seneste skud på stammen i samarbejdet, som har været med til at effektivisere forretningen.
Minlæring er en intelligent læringsplatform til sprogfagene i gymnasiet, mens Fejlretter er et anmelderrost digitalt retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. De to digitale værktøjer giver hver dag 146 danske gymnasier og knap 60.000 elever bedre, sjovere og smartere læring.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.