Vores cases

Tag et kig på nogle af vores nyligste projekter, deres mål, resultater og kundeudtalelser.

Athlon er et af Polens førende leasingselskaber. For at sikre en intelligent styring af bilparken har de fået udviklet en flådestyringsapp. Resultatet er effektive arbejdsgange, bedre styring af brugte køretøjer, større skalerbarhed, øget rentabilitet og et komplet overblik med blot et par klik.
ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.
Excel-regnearket er erstattet af en digitaliseret eventmanager i Saint-Gobain ISOVER, der er en af verdens førende producenter inden for bæredygtige isoleringsløsninger. Værktøjet er udviklet i et tæt og langvarigt partnerskab mellem Saint-Gobain ISOVER og Uptime Development.
Brancheorganisationen Dansk Hestevæddeløb har ønsket et stort og ambitiøst site, der skal være med til at udbrede hestevæddeløbssporten. Websitet Share A Horse er bygget op af flere forskellige systemer, der alle skal tale sammen. Det har krævet innovative løsninger.
Hegnleverandøren Jima Hegn har fået en app-løsning til styring af sit lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer. App’en er seneste skud på stammen i samarbejdet, som har været med til at effektivisere forretningen.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.