Skriver på tastatur

Fullstack udvikling

Fullstack udvikling omfatter arbejdet med både frontend og backend teknologier. Det er en effektiv tilgang til at skabe komplette og sammenhængende softwareløsninger.

En velfungerende og konverterende hjemmeside er vigtig for enhver virksomhed, der ønsker at være professionel og troværdig. Førstehåndsindtrykket og brugeroplevelsen af websitet er afgørende for din virksomheds online succes.

Din hjemmeside bliver meget naturligt vurderet på designet, men brugerens oplevelse af din hjemmeside er lige så vigtigt. Fungerer den optimal, og er den pålidelig? 

Har brugeren en dårlig oplevelse med manglende funktionalitet, mister dine potentielle kunder hurtigt interessen og finder en konkurrerende virksomhed med en bedre fungerende hjemmeside.

Hurtige og intelligente hjemmesider med optimal funktionalitet

Ønsker du at forbedre og videreudvikle dit nuværende website, eller vil du opbygge et nyt fra bunden? I Uptime Development hjælper vi dig med topprofessionel fullstack webudvikling. Fra frontend til backend.

Når det handler om intelligente websites, er det sammenspillet mellem backend og frontend udvikling, der afgør din online succes. Hos Uptime Development forstår vi sammenhængen og vigtigheden. Vores fullstackudviklere er i særklasse, og de behersker de teknologier, der er krævet for at få dit website til at fungere optimalt målt funktionalitet og hastighed.

Uptime Development har fokus på dine ønsker og behov

Uptime Development har mere end 20 års erfaring med fullstack udvikling af værdiskabende og intelligente IT-løsninger. Vi leverer hjemmesider tilpasset dine individuelle behov, prioriteter og ønsker. Vi udvikler digitale og smarte løsninger, som gør en forskel.

Med Uptime Development på holdet får du en samarbejdspartner, som engagerer sig 100 % i din virksomhed og et samarbejde baseret på ærlighed, åbenhed og gensidig tillid.

Vi har kapacitet, ekspertise og erfaring, og i samarbejdet med os får du tilknyttet et tværfagligt team, som er nøje udvalgt til dig og din virksomheds behov. Teamet vil som oftest bestå af en IT-arkitekt, en produktansvarlig, en projektleder og en fullstackudvikler.

Efter den første indledende dialog med dig, hvor dit udviklingsprojekt bliver kortlagt, holder vi en workshop. På workshoppen bliver Uptime Developments team klædt godt og grundigt på til at udvikle og levere den bedste løsning til din virksomhed. 

Herefter starter arbejdet med udviklingen af dit projekt. Du er selvfølgelig med i hele processen, når der skal tages beslutninger, testes, kvalitetssikres og godkendes. Vi slipper ikke opgaven, før du er tilfreds.

High performance og værdiskabende løsninger for dig og dine kunder

I Uptime Development fullstack udvikler vi typisk ved at anvende forskellige avancerede teknologier og frameworks. Samspillet af teknologier er med til at sikre, at du får en kvalitets løsning, som er værdiskabende for dig og dine kunder.

Afhængig af projektets formål anvender vi user interface (UI) og user experience (UX).

Frameworks og teknologier vi arbejder i:

Frontend:

Backend:

Det får du, når du vælger Uptime Development

  • En topklasse løsning

  • En brugeroplevelse helt i top

  • Et intelligent produkt med høj levetid

  • Et samarbejde hvor din virksomheds behov er i fokus

  • Effektiv, økonomisk og hurtigere webudvikling

  • Fullstack udvikling med brug af de nyeste og mest avancerede teknologier

  • Et tværfagligt hold der sikrer alle aspekter af din løsning

Ønsker du et banebrydende website?

Vi har siden 1992 hjulpet vores kunder med fullstack udvikling, hvor vi har udviklet branchespecifikke og intelligente IT-løsninger. Fra komplekse løsninger til udbygning af eksisterende websites inden for mange forskellige brancher.

Vi er stort softwarehus, der har kapacitet og de tekniske muskler til at tage ethvert projekt fra idéfasen til en velfungerende, smart og værdiskabende løsning.
Er du nysgerrig og vil høre mere, eller har du spørgsmål? Du er naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi har en hurtig reaktionstid og besvarer din henvendelse inden for kort tid.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager