Bliv en uptimer, og giv din karriere vinger

Måske er du et stort talent, der vil udvikle din tech stack sammen med nogle af landets skarpeste udviklingshjerner? Måske har du allerede arbejdet flere år som udvikler eller projektleder på krævende digitaliseringsprojekter?

I Uptime søger vi dygtige projektledere og fullstack udvikler, der er klar til at tage det næste skridt og blive en del af en international virksomhed, der hver eneste dag arbejder for at skabe succesfulde forretninger, bæredygtige samfund og større livskvalitet for os alle gennem intelligente IT-løsninger.

peger_på_skærm

Vil du udvikle fremtidens digitale vindere?

I Uptime tror vi på, at du yder dit bedste, hvis du har frihed til selv at træffe beslutninger. Du får ansvar, og vi lytter til dine idéer og forslag.

Fleksible arbejdstider, alsidige opgaver, hjemmearbejdsplads og en attraktiv lønpakke er en selvfølge. Vi har frokostordning, og i pauserne er der naturligvis plads til et spil Nintendo eller bordfodbold.

sammy

"Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle."

Seven Minutes Workout

Hver dag klokken 12 træder vi væk fra vores skriveborde og gør klar til Seven Minutes Workout. Vi griner, hygger og får lidt sved på panden sammen. På et niveau hvor alle kan være med.

Træningen er naturligvis altid frivillig, men vi kan godt afsløre, at flere af vores udviklere og projektledere er kommet i bedre form og startet en mere aktiv livsstil.

TV Syd har lavet en reportage om Seven Minutes Workout i Uptime. Se klippet efter cirka 18 minutter og 37 sekunder.

Summmerdays I Estland

Vores mange dygtige udviklere, projektledere og administrative medarbejdere er fundamentet i Uptime.

Efter nogle lange år med corona og rejserestriktioner var vi derfor ekstra glade for igen at kunne samle alle medarbejdere fra afdelingerne i Estland, Norge, Polen og Danmark til Summerdays i Estland.

Vi havde en uforglemmelig tur med masser af hygge, god humor og et stærkt kammeratskab.

Uptime summerdays

Hvordan kan du udfolde dit talent hos Uptime Development?

I et teknisk job

Frem for alt andet leder vi efter medarbejdere, hvis arbejde taler for sig selv. Vi er ikke ligeglade med eksamensbeviser fra universiteter eller certificeret viden, men de kræves og forventes ikke. Hvis du kan arbejde godt i et team, har en overbevisende tech stack, kan skrive velfungerende, robust og skarp kode, og du er en fornøjelse at arbejde sammen med, så passer du perfekt til Uptime.

Et ikke teknisk job

Hvis du ønsker at arbejde i vores team som analytiker eller projektleder, så er den vigtigste faktor for os dig som person. Vi er på udkig efter personer, der er i stand til

at tage ansvar, som er løsningsorienterede, og som kan fungere sammen med alle og enhver. Vi forventer et mindstemål af teknisk forståelse, men det betyder ikke, at du har brug for at kunne kode. Hvis du kan beskrive, hvordan et system skal fungere, og hvordan puslespilsbrikkerne sættes sammen, så har du den rigtige profil.

Vores arbejdsfilosofi

1. Frihed

Vi tror på, at du kan yde dit bedste, hvis du har frihed til selv at træffe beslutninger, tage ansvar og har mulighed for at komme med idéer og forslag.

2. Stabilitet

Uptime har eksisteret siden 1992, og vi har ingen planer om at stoppe nu. Vi har fundet nøglen til, hvordan man driver en velfungerende it-virksomhed, som det er en glæde at arbejde med og i.

3. De bedste af de bedste

De bedste lærer kun af de bedste. Det er grunden til, at vi arbejder så hårdt for at sikre, at vores koncentration af talent ikke står tilbage for nogen eller noget.

4. Personer som dig

Vi er meget opmærksomme på at sammensætte vores team af mennesker, der passer godt til kulturen. Du kan være helt sikker på, at du vil elske at arbejde med dine nye kolleger - de er nemlig ligesom dig!

5. Fordele

Særlige arrangementer og events i virksomheden, lækker frugt og kage, god kaffe og andre positive overraskelser, når du mindst venter det, er blot nogle få af de fordele, du vil finde i Uptime, ud over naturligvis din løn, som altid vil være konkurrencedygtig.

6. Et stærkt miljø

Vi har fokus på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø med en attraktiv virksomhedskultur, fleksibilitet i jobbet og moderne kontorer i teknologifyrtårnet AI Innovation House.

7. Balance

Arbejde er vigtigt, men det er din fritid også. Balance mellem arbejde og privatliv og respekt for dine behov for fleksibilitet er nøglen for os. Vi forstår, at der undertiden sker uventede ting, og at din familie, din uddannelse og din mentale sundhed kommer først. Hos os behøver du ikke bekymre dig om arbejdstimer sen aften og nat eller urealistiske forventninger til din tilgængelighed - du er den, der har styr på din tid.

8. Spænding og vækst

Personlig udvikling er afgørende for at opnå de bedste resultater. Vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe ideelle forudsætninger for at vores medarbejdere hele tiden kan vokse i jobbet, tilegne sig nye færdigheder og omsætte det, der tidligere er blevet lært, til praksis. Hos os vil du finde projekter, der udfordrer dig, giver dig mulighed for arbejde dig frem og op og opleve noget nyt. Ingen rutinepræget hverdag eller kedelige opgaver, det lover vi dig.

9. Ikke noget corporate BS

Vi arbejder med en flad struktur og minimalt hierarki. Du har mandat til at styre din arbejdsdag, da vi er sikre på, at du er bedre til det, end vi er. Uptime opererer med et fladt hierarki og en teambaseret struktur, som gør, at alles stemme bliver hørt. I vores kultur værdsætter vi uafhængighed, personligt ansvar og viljen til at gå foran.

Lyder Uptime som noget for dig?

Tjek de ledige stillinger på vores Karrierehub. Her kan du også søge uopfordret.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se ledige stillinger