PHP kode

Frontend udvikling

Frontend udvikling handler om at skabe den brugergrænseflade, man ser og interagerer med i en applikation. At arbejde med frontend delen er afgørende for at skabe engagerende og brugervenlige digitale oplevelser.

En funktionel og indbydende hjemmeside er en vigtig del af enhver virksomheds image. Førstehåndsindtrykket og brugeroplevelsen af webstedet er her en afgørende faktor. Ligesom brugergrænsefladen (User Interface) og det visuelle skal formidle dit brand og dine produkter korrekt, troværdigt og sælgende.

Frontend udvikling

En undersøgelse fra Stanford University viser, at 75 % af besøgende på et website bedømmer virksomhedens troværdighed ud fra webdesignet. Yderligere viser undersøgelsen, at 88 % af de besøgende er mindre tilbøjelige til at vende tilbage til din virksomheds hjemmeside, hvis de har haft en dårlig brugeroplevelse.

Øget trafik giver potentielt flere kunder. Det er derfor vigtigt, at dit website har et troværdigt udtryk, er funktionel og er tilpasset alt afhængig om det ses på en PC, mobiltelefon eller tablet.

Vi leverer frontend udvikling, der løfter dit websted til nye højder

Ønsker du at forbedre og videreudvikle dit nuværende website, eller vil du opbygge et helt nyt fra bunden? I Uptime Development hjælper vi dig med topprofessionel frontend webudvikling.

Frontend er udtrykt for alt det visuelle, som den besøgende kan se på dit website. Når det kommer til udvikling af dit website, har vi derfor særligt fokus på frontendudviklingen, så din hjemmeside præsterer dit brand og dine ydelser bedst muligt.

Uptime Development har fokus på dine frontend ønsker og behov

Uptime Development har mere end 20 års erfaring med udvikling af værdiskabende og intelligente IT-løsninger. Vi leverer hjemmeside tilpasset dine individuelle behov, prioriteter og ønsker. Vi udvikler digitale og smarte løsninger, som gør en forskel.

Med Uptime Development på holdet får du en samarbejdspartner, som engagerer sig 100 % i din virksomhed og et samarbejde baseret på ærlighed, åbenhed og gensidig tillid.

Vi har kapacitet, ekspertise og erfaring, og i samarbejdet med os får du tilknyttet et tværfagligt team, som er nøje udvalgt til dig og din virksomheds behov. Teamet vil som oftest bestå af en IT-arkitekt, en produktansvarlig, en projektleder og en frontendudvikler.

Efter den første indledende dialog med dig, hvor dit udviklingsprojekt bliver kortlagt, holder vi en workshop. På workshoppen bliver Uptime Developments team klædt godt og grundigt på til at udvikle og levere den bedste løsning til din virksomhed. 

Herefter starter arbejdet med udviklingen af dit projekt. Du er selvfølgelig med i hele processen, når der skal tages beslutninger, testes, kvalitetssikres og godkendes. Vi slipper ikke opgaven, før du er tilfreds.

Hurtige hjemmesider med en god brugeroplevelse

I Uptime Development frontendudvikler vi typisk ved at anvende forskellige avancerede teknologier og frameworks. Samspillet af teknologier er med til at sikre, at du får en kvalitets løsning, som er værdiskabende for dig og dine kunder.

Frameworks og programmeringssprog vi arbejder i:

Vi har naturligvis altid hastighedsoptimering og brugeroplevelsen i fokus, når vi udvikler. Vores udviklere er altid opdateret med de nyeste trends, metoder og teknologier. Du får derfor altid en up-to-date og konkurrencedygtig løsning fra os.

Frontend udvikling i CMS

Vi udvikler typisk vores frontendløsninger helt fra bunden, men vi kan også videreudvikle og udbygge din nuværende løsning. Mange virksomheder som din har ofte allerede en eksisterende webløsning i et indholdssystem/Content Management System (CMS), som de ønsker at forbedre og videreudvikle.

Vi har mange års erfaring med frontend webudvikling inden for blandt andet:

Har du en anden løsning, kan du også trygt henvende dig. Vi har kendskab og erfaring med langt de fleste systemer.

Vi tilbyder også fullstack udvikling.

Det får du, når du vælger Uptime Development

 • En løsning med høj funktionalitet og god brugeroplevelse

 • En skræddersyet løsning til din virksomhed

 • En værdiskabende og intelligent løsning

 • En hurtig webapplikation

 • Udvikling med den seneste teknologi

 • Høj leveringssikkerhed

 • Et website med høj levetid og oppetid

 • Fleksibel og skalérbar løsning

 • Stor konkurrencekraft

 • Dine behov 100 % i fokus

 • Tværfaglig udvikling der løfter niveauet

 • Et værdiskabende samarbejde

Ønsker du et banebrydende website?

Vi har siden 1992 hjulpet vores kunder med at udvikle branchespecifikke og intelligente IT-løsninger. Fra komplekse løsninger til udbygning af eksisterende websites inden for mange forskellige brancher. Vi er stort softwarehus, der har kapacitet og de tekniske muskler til at tage ethvert projekt fra idéfasen til en velfungerende, smart og værdiskabende løsning.

Er du nysgerrig og vil høre mere, eller har du spørgsmål? Du er naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi har en hurtig reaktionstid og besvarer din henvendelse inden for kort tid.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.