KompetencerProgrammeringJavaScript programmør

JavaScript udvikling

Vi tilbyder udvikling i traditionel JavaScript fra bunden, eller med for eksempel jQuery, Angular og Node.JS.

JavaScript er en naturlig kompetence hos de fleste programmører. Man kan stort set ikke lave en moderne webløsning uden brug af JavaScript i en eller anden form. Oftest benytter vi jQuery, men vi kan også kode i “ren” JavaScript. Med introduktionen af HTML 5 kan vi lave en del smarte effekter uden, men oftest vil vi benytte både HTML 5 og JavaScript i løsningerne.

Vi er eksperter i at benytte JavaScript og alle underliggende teknikker og formater, der oftest benyttes sammen med Javascript. Herunder AJAX, JSON, XML med flere.

Danske AngularJS eksperter

Vi arbejder efter moderne teknologier og tilbyder bl.a. udvikling i AngularJS.

Vores dygtige udviklere elsker AngularJS, eller i daglig tale Angular. Det er et JavaScript framework, der gør det muligt at lave en super lækker brugergrænseflade, og det er bl.a. frontend-delen af MEAN stack.

Mangler du hjælp til JavaScript programmering i et framework, som ikke er nævnt på siden, kan du også roligt kontakte os. Sandsynligheden for vi kender det framework, du arbejder med er stor, ligesom vi også mestrer frameworks i mange andre programmeringssprog. Herunder, PHP og .NET.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.