Hænder skriver på tastatur

JavaScript udvikling

Ønsker du en mere dynamisk og interaktiv hjemmeside?

Hjemmesider udgør i dag en vigtig kernedel i den digitale tidsalders organisationer. Internettet har siden dets lancering været i rivende udvikling, hvilket har givet os nye muligheder med stort potentiale. Men med nye muligheder kommer der også nye kompleksiteter.

I dag er det ikke længere nok bare at have et websted. Kvaliteten af din hjemmeside, brugeroplevelsen og førstehåndsindtrykket er blevet afgørende faktorer. Tilsammen sætter de dagsordenen for succesen af din digitale tilstedeværelse og dermed forretning.

Brugeroplevelsen og din forretning

Online interaktion har stor påvirkning på, hvordan din hjemmeside bliver anset. Ifølge en undersøgelse udført af Harvard kan forbedringer i brugeroplevelsen med et formål om at øge kundefastholdelsen på 5 % være med til løfte omsætningen med 25 %. Ifølge Google vil 79 % af de besøgende, der får en dårlig brugeroplevelse, gå hen til et andet websted.

Hurtige, brugervenlige og interaktive hjemmesider er derfor blevet uundværlige, når det kommer til at udnytte dette potentiale og forblive konkurrencedygtige.

Når det kommer til frontend og backend hjemmeside programmering er JavaScript det oplagte valg for dig, der ønsker en mere interaktiv hjemmeside.

8 fordele med JavaScript udvikling hos os

  • En mere interaktiv hjemmeside

  • Bedre brugeroplevelse for dine besøgende

  • Høj leveringssikkerhed

  • En løsning med teknisk og forretningskritisk indsigt

  • Et samarbejde med dig i fokus

  • Specialiseret JavaScript udvikling

  • En komplet løsning der bruger alle de nyeste teknologier

  • Et softwarehus med den rette kapacitet som partner

Branchespecifik udvikling med dig i fokus

Vi er et softwarehus med et godt og solidt ry i IT-branchen. Når du indgår i et samarbejde med os, kan du forvente, at vi engagerer os 100 % i dig og dit projekt. Vores samarbejde er båret af gensidig tillid og ærlighed. Vi ser samarbejdet som et partnerskab, hvor vi arbejder sammen om at udvikle en intelligent verdensklasse IT-løsning.

Vi begynder altid vores projekter med en indledende dialog og workshop, hvor vi går dit koncept igennem og gennemgår projektets detaljer sammen med dig. Du vil her få tilknyttet et tværfagligt team, der har den nødvendige tekniske ekspertise og forretningsforståelse.

Synergi mellem forretningsforståelse og teknisk indsigt

Temaet består typisk af 4-5 medlemmer: En produktansvarlig, projektleder, IT-arkitekt og 1-2 JavaScript udviklere. Det sikrer dig, at vi får dybdegående kendskab til dine behov og forretning, samt at ingen vigtig viden går tabt. Vi tror nemlig på, at jo flere der har indsigt i din forretning – jo bedre.

Vi styrer projektet efter dine prioriteter og tager dig med gennem hele udviklingsprocessens beslutningsfaser. Når projektet er klarlagt, begynder vi udviklingen, hvor vi løbende afprøver, tester og kvalitetssikrer produktet, så du får en topklasse løsning, der har værdi for dig og dine kunder. En løsning med høj konkurrencekraft, driftsikkerhed og lang levetid.

Projektet afsluttes først, når du er tilfreds med slutproduktet.

Sådan bygger vi værdiskabende interaktive hjemmesider

I Uptime Development har vi mere end 20+ års erfaring med webudvikling ved brug af JavaScript. Vi er derfor eksperter i at bruge JavaScript og alle underliggende teknikker og formater, der oftest benyttes sammen med JavaScript udvikling. Vi holder trit med branchen og benytter JSON, Node.js og XML som dataformater til backend og AJAX, Vue.js og jQuery til frontend udvikling samt TypesScript til begge end-systemer.

Vi benytter oftest jQuery, når vi udvikler i JavaScript, men vi kan også kode i “ren” JavaScript. Med introduktionen af HTML 5 kan vi også lave en del smarte effekter helt uden, men oftest vil vi benytte både HTML 5 og JavaScript i løsningerne.

 

En moderne user interface til moderne behov

Ligeledes benytter vi moderne teknologier såsom Angular.JS, som typisk henvises til som Angular. Det er et JavaScript framework, der gør det muligt at lave en super lækker brugergrænseflade (UI).

Mangler du hjælp til JavaScript hjemmeside programmering i et framework, som ikke er nævnt på siden, kan du også roligt kontakte os. Sandsynligheden for at vi kender det framework, som du arbejder med, er stor.

Et programmeringssprog der skaber liv

JavaScript er et programmeringssprog som af mange anses for at være internettets udviklingssprog. Det er blevet en grundlæggende forudsætning for stort set alle moderne webløsninger, hvor det bruges både i frontend og backend. JavaScript er det script-baseret sprog, der bruges til at udvide dit websteds funktionalitet til at være mere dynamisk. F.eks. pop-up vinduer, billedslides og meget mere.

JavaScript skrives i et HTML dokument, hvor det binder HTML koden, der er ansvarlig for hjemmesidens struktur og indhold, sammen med CSS-koden, som beskæftiger sig med de visuelle elementer af webstedet.

Modificeringer i dette sammenspil er det, der får siden til at blive mere interaktive ved hjælp af brugerens reaktion. JavaScript er derfor en naturlig kompetence hos de fleste webudviklings programmører.

Selvom JavaScript lyder simpelt, er det ikke nødvendigvis let. Er koden ikke korrekt udført af en erfaren JavaScript udvikler, kan det få gevaldige og uhensigtsmæssige konsekvenser for dit websted. Resultatet kan være en langsommere og dårlige performance, belastning af server, eller at dit websted crasher.

Fra idé til, virkelighed

Kvalitet og erfaring går hånd i hånd i Uptime, hvorfor du hos os kan forvente at få en branchespecifik og værdiskabende løsning for dig og dine kunder. Vi hjælper dig med at videreudvikle din nuværende hjemmeside eller transformere din idé fra koncept til virkelighed. Vi tror ikke på standardløsninger, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger til dine unikke behov.

Vil du vide mere om mulighederne hos os, har spørgsmål til vores JavaScript udviklere eller lignende, er du velkommen til at udfylde konktaktformularen nederst på siden. Vi besvarer din henvendelse inden for kort tid.

Kontakt os i dag og kom et skridt tættere på at udnytte din hjemmesides potentiale.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager