KompetencerProgrammeringLaravel

Laravel udvikling

Afhængigt af dit behov kan en Laravel udvikler være den perfekte løsning for dig. Større hjemmesider med krævende applikationer og bagvedliggende API’er og lignende forudsætter særlige tekniske udfordringer.

Langsomme og fyldende applikationer med betydningsløs kode kan være meget problematiske for din webløsning. De kan fylde og belaste dine servere og dermed sænke hastigheden markant på webapplikationen. Det kan medføre betydelige konsekvenser for brugeroplevelsen, og hvordan søgemaskinerne opfatter jer.

Værdiskabende løsninger

Veludførte projekter der lever op til forventningerne, og hvor funktionaliteten og sikkerheden er i top, forudsætter krav til Laravel udvikleren. Et påskønnet framework som Laravel er ikke meget værd, hvis udvikleren bagved ikke har de nødvendige og efterspurgte kompetencer.

Gode Laravel udviklere hænger ikke på træerne, men heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem!

Vi har mere end 10 års erfaring med Laravel udvikling, og vi har arbejdet med mange forskellige projekter i enhver størrelse og kompleksitet.
Vi stiller altid skarpt på de systemer, som vi arbejder med, hvorfor alle vores udviklere er certificeret i Laravel. Vi ansætter kun de bedste og sætter høje krav og standarder til kvaliteten af arbejdet. Dette betyder, at vi ved, hvordan vi maksimalt kan udnytte Laravels mange funktioner og muligheder til jeres fordel.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.