App udvikling

Med en app kan brugeren hurtigt og let udføre specifikke handlinger. En app er ofte udgivet af en virksomhed eller en organisation, som ønsker at løse et problem og tilbyde en relevant service.

Skal vi hjælpe med udviklingen af din app? Fortæl os, hvem der skal bruge appen, og hvad de skal bruge den til. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er ikke kun et udviklingshus til apps. Vi er også et udviklingshus, der udvikler komplekse løsninger til alle brancher og platforme. Så uanset om dit projekt er en ren app-løsning, eller der er andre udviklingselementer, kan vi hjælpe dig.

Effektiv programmering
Effektiv programmering
Partnerskab båret af ærlighed, transparens og gensidig tillid

Derfor skal vi udvikle din næste app

Hvilket firma skal man vælge, til at løfte sit app-projekt? Hvor nogle firmaer dedikerer sig 100% til appudvikling, tilbyder vi hos Uptime Development appudvikling som en del af et større produktsortiment.

Udviklingen af nye programmeringssprog og teknologier går stærkere end aldrig før. Vi sætter en ære i at være fremme i feltet og kende markedets nye teknologier og tendenser.

I dag er det apps, der skal udvikles. I morgen er det måske noget helt andet. Langt de fleste apps har i dag en langt større backend, end det du ser i selve app’en. De kræver ofte en server og et komplekst administrationspanel. Derfor er det ofte en fordel at være en dygtig softwareudvikler, fremfor ”blot” at være appudvikler.

Vi udvikler både Native Apps, hybrid Apps og PWA apps. Læs mere længere nede.

 

 

8 gode grunde til at vælge os til appudvikling

 • Du får den rigtige løsning, fordi vi sætter os ind i og forstår din forretning og formålet med app’en
 • Vi forstår dine slutkunders eller medarbejderes behov
 • Den rigtige app giver din virksomhed konkurrencekraft og et forspring til konkurrenterne
 • Du får en projektbeskrivelse baseret på vores grundige analyse og tekniske indsigt
 • Solid sparring hvor vi udfordrer dig på ønsker og behov
 • Vi tester løbende app’en i en iterativ udviklingsproces
 • Erfaring og ekspertise til at udvikle smarte og intelligente apps
 • Vi har specialiseret os i større IT-løsninger og bevarer overblikket i hele processen
Programmering, hvor du er med hele vejen fra A-Z

Hvad er en Native app?

Native kan oversættes til ”indfødt” eller ”hjemmehørende”, og native apps er udviklet til at blive brugt på en specifik enhed, eksempelvis iPhone eller Android. Appen er kun tilgængelig til det pågældende styresystem, den er udviklet til. Native apps kan betragtes som den traditionelle definition på en app.

Dét, at Native apps udvikles 100% til en specifik enhed, giver en bedre brugeroplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. En Native app kan typisk også bruges offline.

Native apps vil ofte være den dyreste løsning, da der skal udvikles én app til iPhone og én app til Android.

Native apps kan lægges op på App Store og Google Play. For få år siden blev Native apps i langt de fleste tilfælde betragtet som den bedste og mest professionelle løsning, men der er efterhånden kommet mange gode hybridsprog til, som fungerer lige så godt, til en væsentligt lavere udviklingspris

Hvad er en Hybrid app?

En hybrid app udvikles i et tredjepartsprog, som ”oversætter” appen til de forskellige platforme. Det vil sige, at vi koder din app én gang, hvorefter vi kan kompilere den som en app til iPhone eller Android. Det betyder, at Hybrid apps oftere er et billigere alternativ til Native apps.

Hybridsprog er et godt alternativ til at kode Native apps. Det afhænger af, hvad din app skal kunne. Mange hybridsprog understøtter muligheden for at kode Native ind i appen. Det betyder, at har du funktionalitet som ikke kan laves i hybridsproget, kan udvikleren nøjes med at programmere den enkelte del til alle platforme, frem for at skulle udvikle hele appen ad flere omgange.

Hybrid-apps kan udvikles på flere måder, og der findes mange forskellige frameworks. Disse har navn som Xamarin, React Native, IONIC og PhoneGap. Hvilket framework der er bedst til din app, afhænger af hvad appen skal kunne, og deraf hvilket framework der er bedst egnet til opgaven.

Intelligente IT-løsninger

Hvad er en PWA app?

PWA er forkortelsen for Progressive Web App, som er en webbaseret app med udvidet funktionalitet. En web app er i princippet blot en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig enhedens skærm, men med muligheder som offline indhold, fuld skærm og push beskeder.

 • En progressive web app er ofte billigere end Native og Hybrid apps. Den kan tilgås via browser på smartphone eller tablet.
 • Vi kan også lave en simpel Native app med grundlæggende funktionaliteter, hvor indholdet ændres online. Det vil sige, at der først udvikles en hostet hjemmeside, og dernæst laves en kode, der “pakker” hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder som smartphones og tablets. Det giver bl.a. følgende fordele:
 • Det er billigere end at lave en fuld Native app, men dyrere end en ren webbaseret.
 • Mindre opdateringer kan udføres centralt og vil slå igennem på både Android– og IOS udgaven – uden at involvere brugerne.
 • App’en kan stadig placeres i App Store og Google Play.
 • Der er stadig mulighed for at lave funktionalitet, der fungerer offline.

Udvikling af apps til bilen, uret og industrien

Hvor apps i starten var noget, der hørte til på telefonen, er antallet af platforme og muligheder i dag langt mere nuanceret. I Uptime Development udvikler vi for eksempel apps til smartwatches, Apple CarPlay og andre wearables, hvor appen giver kunderne en brugervenlig og smart løsning. Blandt de mest kendte er Google Maps til Apple CarPlay, som mange af os bruger hver eneste dag.

Men apps er meget mere end blot smarte løsninger til telefoner, tablets, smartwatches og Apple CarPlay. Intelligente apps bruges i stadig stigende omfang i industrien.

Et eksempel er vores app-løsning til Jima Hegns styring af deres lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer.

Ved hjælp af appen kan medarbejderne på lageret i større grad selv styre arbejdsgangen. Blandt andet kan ordrer scannes, og medarbejderen kan selv beskrive, hvad status er, hvad der er pakket og sende det videre i systemet. Appen er altså med til at effektivisere lageret og sikre hurtigere levering, flere timer til at betjene kunderne og i sidste ende mere konkurrencedygtige priser i Jima Hegn.

Vi engagerer os 100 % i vores kunder

Løsninger vi har udviklet

Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.