App udvikling

Hvor apps i starten var noget, der hørte til på telefonen, er antallet af platforme og muligheder i dag langt mere nuanceret. Intelligente apps bruges i stadig stigende omfang i forretningsverdenen.

Mange appmarkeder er kendetegnet for deres benhårde vilkår. Ønsker du, at din app kommer igennem nåleøjet, kræver det, at du både forstår dine brugere og platformene, men også har den tekniske ekspertise.

Hos Uptime har vi mere end 11 års erfaring med app udvikling. Vi udvikler komplekse app-løsninger, som både tager højde for brugeroplevelsen og -adfærd. Uanset om det er apps til smartwatches, mobile enheder, web, Apple CarPlay eller andre wearables.

Fortæl os, hvem der skal bruge appen, og hvad de skal bruge den til. Så hjælper vi dig med at udvikle en høj kvalitets app-løsning.

Next level app udvikling
Next level app udvikling
En person der taster noget på et sort tastatur

Derfor skal vi udvikle din næste app

En app kan være flere ting, hvorfor app udvikling afhænger af, hvilken type app du skal have udviklet. Store apps med komplekse funktioner kræver typisk mere ekspertise og flere resurser. Men selv simple apps kan løbe op, hvis tingene gøres forkert.

Hvilket firma skal du vælge til at løfte dit app-projekt? Hvor nogle firmaer dedikerer sig 100% til app udvikling, tilbyder vi hos Uptime Development app udvikling som en del af et større produktsortiment.

Udviklingen af nye programmeringssprog og teknologier går stærkere end nogensinde før. Vi sætter en ære i at være fremme i feltet og kende markedets nye teknologier og tendenser.

Få et app udviklingsteam i verdensklasse

I dag er app udvikling, som er det nye. I morgen er det måske noget helt andet. Langt de fleste apps har i dag en langt større backend, end det du ser i selve app’en. De kræver ofte en server og et komplekst administrationspanel. Derfor er det ofte en fordel at være en dygtig softwareudvikler, fremfor ”blot” at være appudvikler.

Vi udvikler både Native Apps, Cross platform Apps og PWA Apps. Læs mere om disse længere nede.

8 gode grunde til at vælge os til
app udvikling

 • Du får den rigtige løsning, fordi vi sætter os ind i og forstår din forretning og formålet med app’en
 • Vi forstår dine slutkunders eller medarbejderes behov
 • Den rigtige app giver din virksomhed konkurrencekraft og et forspring til konkurrenterne
 • Du får en projektbeskrivelse baseret på vores grundige analyse og tekniske indsigt
 • Solid sparring hvor vi udfordrer dig på ønsker og behov
 • Vi tester løbende app’en i en iterativ udviklingsproces
 • Erfaring og ekspertise til at udvikle smarte og intelligente apps
 • Vi har specialiseret os i større IT-løsninger og bevarer overblikket i hele processen
Anders Hansen og Mathias Jørgen der taler med hinanden ved en sort computer.
Ronni og Nick der er i gang med at udvikle en af morgendagens løsninger.

900 varenumre og 1 mio. produktkombinationer strømlinet hos Jima Hegn

Et eksempel er vores app-løsning til Jima Hegns styring af deres lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer.

Ved hjælp af appen kan medarbejderne på lageret i større grad selv styre arbejdsgangen. Blandt andet kan ordrer scannes, og medarbejderen kan selv beskrive, hvad status er, hvad der er pakket og sende det videre i systemet.

Appen er altså med til at effektivisere lageret og sikre hurtigere levering, flere timer til at betjene kunderne og i sidste ende mere konkurrencedygtige priser i Jima Hegn.

Hvad er en Native app?

Native kan oversættes til ”indfødt” eller ”hjemmehørende”, og native apps er udviklet til at blive brugt på en specifik enhed, eksempelvis iPhone eller Android. Appen er kun tilgængelig til det pågældende styresystem, den er udviklet til. Native apps kan betragtes som den traditionelle definition på en app.

Dét, at Native apps udvikles 100% til en specifik enhed, giver en bedre brugeroplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. En Native app kan typisk også bruges offline.

Native apps vil ofte være den dyreste løsning, da der skal udvikles én app til iPhone og én app til Android.

Udvikling af en native app?

Native apps kan lægges op på App Store og Google Play. For få år siden blev Native apps i langt de fleste tilfælde betragtet som den bedste og mest professionelle løsning, men der er efterhånden kommet mange gode hybridsprog til, som fungerer lige så godt til en væsentligt lavere udviklingspris

Hvad er en Cross platform app?

En Cross platform App (aka. Hybrid) udvikles i et tredjepartsprog, som ”oversætter” appen til de forskellige platforme. Det vil sige, at vi koder din app én gang, hvorefter vi kan kompilere den som en app til iPhone eller Android. Det betyder, at Cross platform Apps oftere er et billigere alternativ til Native apps.

Crossplatformsprog er et godt alternativ til at kode Native apps. Det afhænger af, hvad din app skal kunne. Mange Crossplatformsprog understøtter muligheden for at kode Native ind i appen.

Det betyder, at har du en funktionalitet, som ikke kan laves i crossplatformssproget, kan udvikleren nøjes med at programmere den enkelte del til alle platforme, frem for at skulle udvikle hele appen ad flere omgange.

Den rette løsning for dig?

Cross platform Apps kan udvikles på flere måder, og der findes mange forskellige frameworks. Disse har navn som Xamarin, React Native, IONIC og PhoneGap. Hvilket framework der er bedst til din app, afhænger af hvad appen skal kunne, og deraf hvilket framework der er bedst egnet til opgaven.

To medarbejdere går op af en trappe hos Uptime Development.

Hvad er en PWA app?

PWA er forkortelsen for Progressive Web App, som er en webbaseret app med udvidet funktionalitet. En web app er i princippet blot en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig enhedens skærm, men med muligheder som offline indhold, fuld skærm og push beskeder.

Afhængig af din nuværende løsning og forretningsbehov kan en PW App være den perfekte løsning for dig. PWA Apps egner sig særlig godt til eksisterende hjemmesider, der understøtter et responsiv mobil design.

Få en app, der fungerer på alle platforme

Ønsker du en app, som både er hurtig og til at betale? Og én som virker på alle platforme, herunder MAC og Windows? Hvis ja, kan vi anbefale, at du vælger en PWA appløsning.

 • En progressive web app er ofte billigere end Native og Hybrid apps. Den kan tilgås via browser på smartphone eller tablet.
 • Vi kan også lave en simpel Native app med grundlæggende funktionaliteter, hvor indholdet ændres online. Det vil sige, at der først udvikles en hostet hjemmeside, og dernæst laves en kode, der “pakker” hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder som smartphones og tablets. Det giver bl.a. følgende fordele:
 • Det er billigere end at lave en fuld Native app, men dyrere end en ren webbaseret.
 • Mindre opdateringer kan udføres centralt og vil slå igennem på både Android– og IOS udgaven – uden at involvere brugerne.
 • App’en kan stadig placeres i App Store og Google Play.
 • Der er stadig mulighed for at lave funktionalitet, der fungerer offline.

Løsninger vi har udviklet

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.
I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Net 1

Skal vi udvikle en verdensklasse app sammen?

At udvikle morgendagens apps, som både har funktionalitet og brugeroplevelsen i orden, forudsætter særlige krav. Det kræver en helhedsforståelse og ikke blot teknisk kunnen.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner til app udvikling, får du ikke bare et hvilket som helst softwarehus. Vi har over 11 års erfaring med app udvikling og understøttende teknologier. Hos os får du aldrig en standard løsning – tværtimod får du en specialudviklet app-løsning.

Vi skræddersyer altid vores løsninger til vores kunders unikke behov, for på den måde kan vi udvikle værdiskabende løsninger. Hos os er du ikke begrænset til kun én form for app udvikling. Cross platform App og PWA App udvikling

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med app udvikling? Kontakt os ved at udfylde formularen nederst på siden. Vi har hurtig responstid på henvendelser, og besvarer din henvendelse indenfor kort tid.

Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.