SkinChange.AI smartphone app

App udvikling

App udvikling er processen med at skabe software til mobile enheder. Det er en strategisk investering, der åbner nye muligheder for at øge rækkevidde, engagement og indtjening.

Hos Uptime har vi mere end 12 års erfaring med app udvikling. Vi udvikler komplekse og professionelle app-løsninger, som både tager højde for brugeroplevelsen og -adfærd. Uanset om det er apps til smartwatches, mobile enheder, web, Apple CarPlay eller andre wearables.

Hvor apps i starten var noget, der hørte til på telefonen, er antallet af platforme, teknologien og muligheder i dag langt mere nuanceret. Intelligente apps bruges i stadig stigende omfang i forretningsverdenen.

Mange appmarkeder er kendetegnet for deres benhårde vilkår. Ønsker du, at din app kommer igennem nåleøjet, kræver det, at du både forstår dine brugere og platformene, men også har den tekniske ekspertise.

Fortæl os, hvem der skal bruge appen, og hvad de skal bruge den til. Så hjælper vi dig med at udvikle en høj kvalitets app-løsning.

Derfor skal vi udvikle din næste app

En app kan være flere ting, hvorfor app udvikling afhænger af, hvilken type app du skal have udviklet. Store apps med komplekse funktioner kræver typisk mere ekspertise og flere resurser. Men selv simple apps kan løbe op, hvis tingene gøres forkert.

Hvilket firma skal du vælge til at løfte dit app-projekt? Hvor nogle firmaer dedikerer sig 100% til app udvikling, tilbyder vi hos Uptime Development app udvikling som en del af et større produktsortiment.

Udviklingen af nye, officielle programmeringssprog og teknologier går stærkere end nogensinde før. Vi sætter en ære i at være fremme i feltet og kende markedets nye teknologier og tendenser.

Få et app udviklingsteam i verdensklasse

I dag er app udvikling, som er det nye. I morgen er det måske noget helt andet. Langt de fleste apps har i dag en langt større backend, end det du ser i selve app’en. De kræver ofte en server og et komplekst administrationspanel. Derfor er det ofte en fordel at være en dygtig softwareudvikler, fremfor ”blot” at være app udvikler.

Vi udvikler både Native Apps, Cross platform Apps og PWA Apps. Læs mere om disse længere nede.

8 gode grunde til at vælge os til app udvikling

Du får den rigtige løsning, fordi vi sætter os ind i og forstår din forretning og formålet med din app idé

  • Vi går i dybden med at forstå dit projekt, dine slutkunders eller medarbejderes behov

  • Den rigtige app giver din virksomhed konkurrencekraft og et forspring over konkurrenterne

  • Du får en projektbeskrivelse baseret på vores grundige analyse og tekniske indsigt

  • Strategisk sparring, hvor vi udfordrer dig på ønsker og behov

  • Effektiv forløb, hvor vi tester løbende app’en i en iterativ udviklingsproces

  • Erfaring og ekspertise til at udvikle smarte og intelligente apps til web, iOS og Android

  • Vi har specialiseret os i at udvikle apps som større IT-løsninger, hvor vi bevarer overblikket gennem hele processen

  • Drag nytte af 'app udviklere' med stor erfaring, som har udviklet apps til succes

Hvad er en Native app?

Native kan oversættes til ”indfødt” eller ”hjemmehørende”, og native apps er udviklet til at blive brugt på én platform eller specifik enhed, som iPhone eller Android smartphone. Appen er kun tilgængelig til det pågældende styresystem, den er udviklet. Native apps kan betragtes som den traditionelle definition på en app.

Hvad er en Cross platform app?

En Cross platform App (aka. Hybrid app) udvikles i et tredjepartsprog, som ”oversætter” appen til de forskellige platforme. Det vil sige, at vi koder din app én gang, hvorefter vi kan kompilere den som en app til iPhone eller Android. Det betyder, at Cross platform Apps oftere er et billigere alternativ til Native apps.

Crossplatformsprog er et godt alternativ til at kode Native apps. Men det afhænger af, hvad din app skal kunne. Mange Crossplatformsprog understøtter muligheden for at kode Native ind i appen.

Hvad er en PWA app?

PWA er forkortelsen for Progressive Web App, som er en webbaseret app med udvidet funktionalitet. En web app er i princippet blot en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig enhedens skærm, men med muligheder som offline indhold, fuld skærm og push beskeder.

Afhængig af din nuværende løsning og forretningsbehov kan en PW App være den perfekte løsning for dig. Web apps egner sig særlig godt til eksisterende hjemmesider, der understøtter responsiv mobil design.

Derfor skal vi udvikle din næste app

En app kan være flere ting, hvorfor app udvikling afhænger af, hvilken type app du skal have udviklet. At udvikle en app med komplekse funktioner kræver typisk mere ekspertise og flere resurser. Men selv simple apps kan løbe op, hvis tingene gøres forkert.

Hvilket firma skal du vælge til at udvikle app'en og løfte dit projekt? Hvor nogle firmaer dedikerer sig 100% til app udvikling, tilbyder vi hos Uptime Development professionel app udvikling som en del af et større produktsortiment. Hertil tilbyder vi også løbende vedligeholdelse af din app.

Udviklingen af nye programmeringssprog og teknologier går stærkere end nogensinde før. Ikke alle er trit med udviklingen. Vi sætter en ære i at være fremme i feltet og kende markedets nye teknologier og tendenser. Med os som din app udvikler, kan du derfor være tryg ved at få en ny app, hvor udvikleren bruger de nyeste værtkøjer og software.

Arbejde på computer

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.