KompetencerProgrammeringVue.js

Vue.js udvikling

Vue.js også kaldet VUE er et open-source JavaScript framework, der giver jer mulighed for at bygge User Interfaces (UI) samt Single-Page-Applications (SPA). I Uptime Development har vi de seneste år uddannet og specialiseret flere af vores udvikler til at lære og udvikle komplekse systemer i Vue for vores kunder.

Vue.js blev lanceret i 2014, hvilket gør det til ét af de nyere programmeringssprog. Vue.js åbner nye muligheder for, hvad vi teknisk og grafisk kan udvikle for vores kunder.

Vue.js er et framework, der er bygget ovenpå JavaScript, og giver os mulighed at integrere udviklingen med tredjeparts CSS- og JavaScript animationer.

Voksende programmeringssprog

Udviklingen af Vue.js vokser i hastig fart, og i Uptime Development uddanner vi konstant vores udviklere til at følge med i de nyeste teknologier og fortsætter løbende efteruddannelse i Vue.js for at højne kvaliteten for vores kunder.

Vil du have en Vue.js udvikler til dit kommende udviklingsprojekt, så ring til os på 70 44 43 73 eller skriv til info@uptimedevelopment.dk, så giver vi et overslag på dit projekt.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.