Tester app på smartphones

.NET udvikling

NET udvikling drejer sig om at skabe applikationer med Microsofts .NET-platform. Det er en alsidig og skalerbar løsning til at bygge robuste og sikre applikationer til specifikke behov.

Mange virksomheder har behov for en hjemmeside, der kan mere end blot præsentere indhold. For eksempel salg af billetter, salg af varer eller ydelser og lignende. Det kan implementering af en webapplikation hjælpe med.

Webapplikationer bliver først og fremmest bedømt på funktionalitet og brugeroplevelse. De skal være intuitive, fejlfrie og pålidelige. Ifølge en undersøgelse fra rådgivningsvirksomheden PwC vil 32 % af alle brugere forlade applikationen efter en dårlig oplevelse.

Erhvervsmagasinet Forbes har også lavet en undersøgelse, som viser, at 74 % af brugerne er tilbøjelige til at købe mere, hvis de har en positiv brugeroplevelse på en hjemmeside.

Det er imidlertid ikke ligegyldigt, hvilken applikation du vælger. Skal din hjemmeside kunne simplificere og effektivisere de daglige processer? Skal den have værdiskabende og konkurrencedygtig funktionalitet eller tiltrække flere kunder? Så anbefaler Uptime Development .NET udviklingsplatformen.

Sikkerhed og effektivitet i højsædet

.NET er en objektorienteret platform til fullstack udvikling, der er udviklet af Microsoft i 2002. Platformens framework består af en samling af Microsofts frontend og backend udviklingsteknologier.

Applikationskomponenterne danner en udviklingsplatform, hvor det muligt at udvikle nye applikationer med brug af mere end 30 forskellige programmeringssprog lige fra C# til XML, Visual Basic, Xamarin og .NET Core.

Alt afhængig af din webløsning kan .NET-platformen bruges til at udvikle applikationer til både desktop, gaming, mobil og web. Frameworket giver mulighed for at integrere og synkronisere samtlige enheder. .NET understøtter desuden bl.a. effektiv hukommelsesadministration, kompilering, fejlretning og kodesikkerhed, der alt sammen er med til at optimere løsningen.

Uptime Development har fokus på dine ønsker og behov

Uptime Development har over 20 års erfaring med udvikling af værdiskabende og intelligente IT-løsninger. Vi leverer hjemmesider tilpasset dine individuelle behov, prioriteter og ønsker. Vi udvikler digitale og smarte løsninger, som gør en forskel også med .NET udvikling.

Med Uptime Development på holdet får du en samarbejdspartner, som engagerer sig 100 % i din virksomhed og et samarbejde baseret på ærlighed, åbenhed og gensidig tillid.

Vi har kapacitet, ekspertise og erfaring, og i samarbejdet med os får du tilknyttet et tværfagligt team, som er nøje udvalgt til dig og din virksomheds behov. Teamet vil som oftest bestå af en IT-arkitekt, en produktansvarlig, en projektleder og en .Net udvikler.

Efter den første indledende dialog med dig, hvor dit udviklingsprojekt bliver kortlagt, holder vi en workshop. På workshoppen bliver Uptime Developments team klædt godt og grundigt på til at udvikle og levere den bedste løsning til din virksomhed. Herefter starter arbejdet med udviklingen af dit projekt. Du er selvfølgelig med i hele processen, når der skal tages beslutninger, testes, kvalitetssikres og godkendes. Vi slipper ikke opgaven, før du er tilfreds.


ASP.NET

Når vi udvikler applikationer med .NET, anvender vi både Microsofts ASP.NET og .NET Core. Med ASP (Active Server Pages) får du funktionsdygtige websites.

ASP.NET er kernen i .NET frameworket og understøtter .NET rammen, C# og VB. Det anvendes både til udvikling af simple og mere komplicerede dynamiske og interaktive applikationer ved brug af HTML, CSS og JavaScript.

ASP.NET er kendetegnet ved at være et hurtigt og effektivt framework. Ligesom PHP udføres det på en server, hvilket betyder, at al kodning og indhold bliver sendt fra webserveren til browseren, når en bruger udfører en given handling. Dette afstedkommer betydelige hastigheder til applikationen og dermed en optimal brugeroplevelse.

.NET Core

NET Core er en nyere cross-platform framework til .NET udvikling. Det er en letvægts opensource platform, der opererer stabilt på MacOS, Windows og Linux operativsystemer.

En væsentlig fordel ved .NET Core er, at frameworket forbinder både frontend- og backenddelen af .NET udviklingsplatformen. Dette gør den til en universel udviklingsplatform, som ikke har nogen begrænsning i form af særskilte API’er til de forskellige enheder.

Derfor anbefaler vi .NET udvikling

Vi anbefaler udvikling af applikationer med .NET, fordi mulighederne er mange og fordelene uendelige:

 • Centraliseret datalagringsløsninger

 • Øget interaktion

 • Virkningsfuld integration med andre systemer

 • Intelligente klientapplikationer

 • Udvikling af XML-baseret tjenester

Frameworket er også særligt kendetegnet ved de tekniske kvaliteter:

 • Effektiv brug af administrerede kode

 • Genbrugelige moduler

 • Automatisk hukommelsesallokering

 • Meget skalérbar

 • Høj kundesikkerhed

.NET er en af de mest populære udviklingsplatforme. Det er derfor en oplagt løsning til dig, der efterspørger en stabil, fleksibel og skalérbar fullstackløsning.

Det får du, når du vælger Uptime Development

 • En løsning med høj konkurrencedygtighed

 • Sikkerheden i fokus

 • Stor fleksibilitet

 • Høj skalérbarhed

 • Et samarbejde hvor du er 100 % i fokus

 • Et driftssikkert slutprodukt med høj oppetid og levetid

 • Værdiskabende funktionalitet og brugeroplevelse

Ønsker du en banebrydende webapplikation?

Vi har siden 1992 hjulpet vores kunder med at udvikle branchespecifikke og intelligente IT-løsninger. Fra komplekse løsninger til udbygning af eksisterende websites inden for mange forskellige brancher.
Vi er stort softwarehus, der har kapacitet og de tekniske muskler til at tage ethvert projekt fra idéfasen til en velfungerende, smart og værdiskabende løsning. Vores .NET udviklere har alle mange års erfaring med .NET udvikling i bagagen, hvilket giver dig øget tryghed.

Er du nysgerrig og vil høre mere, eller har du spørgsmål? Du er naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi har en hurtig reaktionstid og besvarer din henvendelse inden for kort tid.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.