IOS udvikling

Søger du en dygtig, professionel og ikke mindst kompetent IOS udvikler til dit næste projekt?

Uptime Development har et hold dygtige IOS udviklere til rådighed. Vi arbejder for at få dine drømme og ønsker opfyldt.

Vi har udviklere som kan programmere alt lige fra simple til komplekse og ambitiøse apps.

At få udviklet en IOS app er en god investering, da IOS platformen er rigtig stor her i Danmark.

Vores projekt er din drøm

Vores udviklere har erfaring indenfor flere forskellige programmeringssprog og kan derfor tilbyde dig en løsning baseret på, hvor kompleks din app skal være. Vi har en bred erfaring med alle udviklingssprog lige fra Swift til objective-c.

Vi arbejder ud fra et gennemarbejdet koncept, som vi samarbejder om. Derudover er det vigtigt for os, at vi afstemmer forventningerne.

Når projektet startes udarbejder vi designet og funktionerne i tæt samarbejde med dig, så du kan følge med i alle processerne og altid har et overblik over projektet.

Projektet afsluttes først, når du er tilfreds, og derfor tester vi app’en løbende i samarbejde med dig.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.