KompetencerApp udviklingIOS udvikling

IOS udvikling

Har du en app-ide, som du ønsker specialudviklet til iOS?

Siden den første smartphone blev introduceret på markedet, har mobilteknologien været i rivende udvikling. Et eksempel er Apples iPhone, der siden den første models udgivelse har vundet hjerter verden over.

Der findes i dag (oktober 2021), ifølge Apple, 1,5 milliarder af deres enheder fordelt på 175 lande. I Danmark har iPhone oplevet en eksplosiv popularitet, hvor 59% af alle smartphonebrugere har fra oktober 2021 iPhone. Dette bringer nye lukrative forretningsmuligheder for virksomheder.

Men for at drage fordel af alle mulighederne i Apples App Store, stiller det særlige krav til din iOS-udvikler og app. For at din app skal opnå en højere succesrate og konkurrencekraft, er det vigtigt, at den opfylder Apples kvalitetsretningslinjer i forhold til funktionalitet og brugervenlighed.

iOS udvikling kan være omkostningstungt, hvis du ikke har den nødvendige forretningsforståelse og tekniske kompetencer. Det er derfor afgørende, at du har en iOS udvikler med den rette erfaring.

Specialudvikling til iOS
Vi udvikler værdiskabende iOS apps

Specialudvikling der giver værdi til dig og dine kunder

I Uptime Development kan vi hjælpe dig med at tage din app fra ide til virkelighed. Vi er et softwarehus med mere end 13+ års erfaring inden for iOS udvikling af skræddersyede branchespecifikke iOS app løsninger til kunder som dig. Vores udviklingsprojekter spænder bredt, og vi har erfaring med udvikling af simple såvel som avancerede iOS app løsninger.

Har du et særligt koncept eller blot en god idé, er du kommet til det rette sted. Vi kan bistå dig med hjælp, uanset hvilken branche du kommer fra, hvilken løsning du ønsker, om du skal have udviklet en iOS app helt fra bunden eller have videreudviklet din nuværende.

Med os som din IOS udvikler og samarbejdspartner vil du få en IT-partner med et godt ry, som engagerer sig 100 % i dit projekt gennem hele udviklingsprocessen. Vi baserer vores samarbejde på et fundament af ærlighed, transparens og gensidig tillid.

Sammen med vores forretningsforståelse og tekniske indsigt sikrer det dig, at du får udviklet en værdiskabende løsning. For at sikre dig, at du får den app-løsning, som du har brug for, vil du få tilknyttet et tværfagligt team med nogle af branchens skarpeste iOS udviklere.

6 fordele ved iOS udvikling hos os

  • Få en skalerbar kvalitetsløsning med lang oppe- og levetid
  • En løsning med færre nedbrud
  • Høj brugervenlighed og konkurrencekraft
  • Et slutprodukt med rød tråd gennem det hele
  • Høj leveringssikkerhed
  • Adgang til et kolossalt marked (internationalt og lokalt)
Vi har høj leveringssikkerhed på vores løsninger

Sådan giver vi dig en topklasse løsning

Vi indleder altid vores projekter med en indledende dialog og workshop, hvor vi går igennem dit koncept og dets tekniske detaljer sammen med dig. Du vil her få tilknyttet et tværfagligt team bestående af en produktansvarlig, projektleder, IT-arkitekt og 1-2 iOS udviklere. Teamet vælges ud fra deres ekspertise, kompetencer og erfaring med tidligere lignende projekter.

Efter fastlægning af projektet begynder vi udviklingsprocessen. Vores udviklere er opdateret med den nyeste viden og bruger altid relevante platforme til app udvikling. Vi arbejder primært med Swift og iOS SDK, hvis app’en kun er forbeholdt iOS-miljøet. Vil du gerne have din app cross-platform, bruger vi et sammenspil af Swift, Xcode, Objective-C og Flutter.

Vi afprøver og gennemtester løbende din iOS app. Det gør vi for at kvalitetssikre din løsning, så du får en solid app med lang oppetid og levetid – uden nogen ubehagelige økonomiske overraskelser.

På den måde får du en IT-løsning, der under lancering har synergi mellem brugervenlighed, funktionalitet og konceptet. Vi styrer altid projektet efter dine prioriteter, og vi afslutter naturligvis først projektet, når du er tilfreds med slutproduktet.

Løsninger vi har udviklet

I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Få en verdensklasse iOS løsning hos os

Lad os udvikle din drømmeapp sammen

For at få en verdensklasse iOS løsning, er det vigtigt at have den nødvendige forretningsforståelse, tekniske kunnen og medarbejdere, der er opdateret med den nyeste viden og trends inden for iOS.

I Uptime har vi erfaringen, kapaciteten og de tekniske muskler til at udvikle dig den løsning, som du har brug for – lige fra konceptudvikling til lancering.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med iOS udvikling? Har du spørgsmål og ønsker at få mere at vide, kan du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen forneden. Vi har en kort reaktionstid og besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os i dag og kom et skridt tættere på en verden af skalerbare forretningsmuligheder.

Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.