Status møde imellem Johan, Ronni og Kasper

Android udvikling

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android-platformen?

Android udvikling handler om at skabe apps til Android-styresystemet. Det er en mulighed for at nå ud til et stort globalt publikum.

Android udvikling er i eksplosiv vækst

Googles androidstyresystem har siden lanceringen i 2007 oplevet en eksplosiv markedsvækst. I dag (oktober 2021) udgør Android 72.73% af det globale smartphone markedet og 40,2% af det danske. Med så mange mobilenheder, der bruger styresystemet, er der et massivt forretningspotentiale at drage nytte af.

For at udnytte mulighederne bedst, er det vigtigt, at din app lever op til Googles krav om funktionalitet og brugervenlighed. Det forudsætter særlige krav til udvikleren bag, hvis appen skal blive godkendt til Android Market (Google Play). Men også hvis appen skal hente de ønskede downloads og fortjeneste med hjem.

Det er derfor vigtigt, at du har en android udvikler med den nødvendige viden og teknisk kunnen, hvis din app skal tilføre din virksomhed og kunderne værdi.

Android app udvikling og intelligente IT-løsninger

Det er vigtigt, at din Android udvikler mestrer at udvikle mobile apps, der lever op til kravene fra Android Market. Og kan sit kram når det kommer til god brugervenlighed og udviklingssprog.

Vores Android udviklere er erfarne specialister inden for de programmeringssprog, der er i spil til dagens smarte løsninger. Selvom Android primært bliver udviklet i udviklingssproget Java, er vores udviklere altid opdateret med den nyeste viden og kunnen indenfor app udvikling.

Vi udvikler Android-apps til at være så brugervenlige som overhovedet muligt. Vi laver android udvikling med brug af Java, Xamarin, Flutter, Kotlin og React Native udvikling.

Hos os får du aldrig en standard løsning. Vi er 100 % engageret i vores kunder, hvilket betyder, at du og din målgruppe altid vil være i fokus. Med afsæt i dine ønsker og projektets prioriteter, udvikler vi en tilpasset verdensklasse IT-løsning til dig – en app der udnytter dets fulde potentiale.

10 fordele ved Android udvikling hos Uptime

  • Adgang til et kæmpestort lokalt og globalt marked

  • Få en mobil applikation, der opfylder alle Googles krav

  • En topklasse løsning med brugervenlig og funktionalitet i fokus

  • En partner der engagerer sig 100% i din virksomhed

  • Erfarne og dygtige specialister inden for avancerede teknologier

  • En kosteffektiv løsning med høj leveringssikkerhed

  • Et branchespecifikt og værdiskabende produkt for din kunder

  • Høj levetid og oppetid

  • Ingen ubehagelige overraskelser

  • Professionel rådgivning og ekspertise

Ønsker du en Android app, der skiller sig ud fra mængden?

Android er et open source-styresystem, der, i modsætning til iOS, giver adgang til mange forskellige enheder såsom Samsung, HTC og OnePlus. Open source-systemet udvikles, forbedres og opdateres løbende med nye muligheder.

Når det kommer til Android app udvikling hos Uptime Development, er der mange fordele at hente for dig. Vi tilbyder intelligente IT-løsninger, der både gør forskel for din virksomhed og dine kunder. Med os som din samarbejdspartner får du et softwarehus, der har den nødvendige kapacitet, tekniske kompetencer og et godt omdømme med i bagagen.

Vi har over 11 års erfaring med android udvikling og skræddersyede til Android. Ønsker du en mobilapplikation med funktionalitet og brugervenlighed i højsædet, står vi inde med den rette android udvikler.

Sådan tilfører vi dit projekt værdi

Vores partnerskab bæres af komplet ærlighed, transparens og gensidig tillid. For at give dig en værdiskabende løsning og leve op til vores løfte, starter vi altid samarbejdet med en indledende dialog og workshop.

Vi forventningsafstemmer og fastlægger appens formål og tekniske detaljer. På baggrund af dette får du et specialiseret og tværfagligt team tilknyttet. Teamet består typisk af 4-5 mand: En projektleder, produktansvarlig, IT-arkitekt og 1-2 udviklere.

Det tværfaglige team garanterer dig den nødvendige forretningsforståelse og tekniske indsigt. Hertil får du den løsning og det slutprodukt, som du og din virksomhed har brug for. Appen vil løbende gennem udviklingsprocessen blive afprøvet, gennemtestet og kvalitetssikret. Det sikrer dig yderligere, at du får et produkt med lang levetid, høj oppetid, og ingen ubehagelige økonomiske frustrationer.

Vil du have en verdensklasse Android app-løsning?

Android udvikling kan være meget teknisk kompliceret, særligt hvis du ønsker en topkvalitetsløsning. Uanset hvilken branche og størrelse virksomhed du har, kan vi hjælpe dig med at få en intelligent og komplet IT-løsning. Vi har siden 1992 hjulpet kunder som dig gennem vores solide ekspertise, mange års erfaring og forretningskritiske og tekniske forståelse.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din app?

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen nederst på siden. Så kommer du et skridt tættere på en verden af skalerbare forretningsmuligheder.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.