KompetencerApp udviklingAndroid

Android udvikling

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android-platformen, så kontakt Uptime Development og få en professionel og dygtig programmør til at udvikle for dig.

Android er Googles eget operativsystem. Android er i modsætning til IOS en open source teknologi.

Vi har stor erfaring med udvikling af Android-apps, og vi har udviklere specialiseret i netop Android-udvikling. Android er meget populær globalt, da mange forskellige mærker smarttelefoner opererer på denne platform, da det netop er open-source.

Android Apps

Android apps bliver primært udviklet i Java. Java er et meget udbredt udviklingssprog, og selve Android systemet er også blevet udviklet i Java.

Vi udvikler Android-apps til at være så brugervenlige som overhovedet muligt, og vi har altid både dig og din målgruppe i fokus.

Vi starter altid projektet op med at forventningsafstemme og få klarlagt formålet med appen, der skal udvikles. Når projektet er i gang, vil du være med hele vejen. Vi stræber altid efter, at der er 100% gennemsigtighed i alle vores projekter. Vi tester appen løbende og afslutter aldrig et projekt, før kunden er helt tilfreds.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.