jacob og bjarke

Uniconta Integration

Lad jeres IT-systemer tale sammen med Uniconta

Tænk ud af boksen og spar tid og penge

Oplev et komplet økonomisystem skræddersyet til vækst og effektivitet. Med Uniconta får du kontrol over alle aspekter af din virksomhed - fra økonomi og kunder til leverandører, lagerstyring, produktion og projekter.

Velbygget værktøjskasse

Uniconta er mere end bare et økonomisystem - det er en velbygget værktøjskasse, designet til at imødekomme nutidens behov med lynhurtig hastighed. Bag Uniconta står Erik Damgaard, visionæren bag Microsoft C5, hvilket betyder, at du får det bedste fra både moderne teknologi og erfaringerne fra en af historiens største økonomisystemer.

Uanset om din virksomhed er lille eller mellemstor, kan Uniconta tilpasses præcist til dine behov og branche takket være et bredt udvalg af tilføjelsesprogrammer.

Med Uniconta får du en intuitiv app-baseret løsning, der giver dig lynhurtig adgang til økonomisystemet fra enhver enhed - computer, tablet eller mobiltelefon.

Uniconta er skabt med fokus på brugeren og giver dig mulighed for at tilpasse kartoteker og skærmbilleder efter dine egne præferencer. Du kan generere og downloade rapporter, søge nemt gennem alle dine data og samtidig have sikkerhed og tryghed med alle dine oplysninger gemt sikkert i skyen, understøttet af elektroniske bilag og et utal af tilføjelsesmuligheder.

Gode udviklere hænger ikke på træerne

… heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Idéen bag software integration er at skabe en ny platform, der gør det muligt at se, bearbejde og opdatere informationer ét sted. Det kunne f.eks. være et skærmbillede, der indeholder alle relevante data om en kunde. Ændres f.eks. kundens adresse, ændres den automatisk samtidigt i alle andre integrerede systemer.

Det sparer tid og reducerer antallet af manuelle arbejdsgange, samtidig med at du er sikker på, at informationer er identiske på tværs af systemer.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager