Projektleder møde mellem Mathias Jørgensen og Johan Pedersen

Swift udvikling

Vil du have udviklet en iOS app til forskellige Apple enheder?

Swift udvikling fokuserer på programmering af iOS- og macOS-applikationer. Det er en effektiv måde at bygge brugervenlige, hurtige og sikre apps, der kan nå ud til et stort publikum på tværs af Apple-enheder.

Apple har gennem tiden lanceret en række populære produkter såsom Apple TV, Apple Watch, Mac computere og iPhone (iOS). Tilsammen udgør de et kolossalt marked, hvor der i dag (oktober 2021), ifølge Apple, findes 1,5 mia. enheder fordelt på 175 lande. Ved at udvikle applikationer til iOS-miljøet kan du få adgang til mange globale forretningsmuligheder med stor skalerbarhed.

Men en app er ikke bare en app, når det handler om at komme ind på Apples verdensomspændende iOS-miljø. Der er fastlagt en række krav og retningslinjer til brugervenlighed og funktionalitet af din app. Det er vigtigt at opfylde disse, hvis din app skal være værdiskabende for både dig og dine kunder.

For at få det bedste resultat, kræver det, at den pågældende udvikler har den nødvendige erfaring og tekniske kompetencer.

Sådan udvikler vi intelligente løsninger sammen

I Uptime er vi specialister inden for Swift. Vi har mere end 6+ års erfaring med udvikling af intelligente IT-løsninger med brug af Swift platformen. Vores Swift udviklere er ambitiøse og har mange års erfaring med brug af avancerede teknologier. Med os som din samarbejdspartner vil du få et stort softwarehus med et godt ry i branchen og den nødvendige erfaring.

Vi engagerer os altid 100 % i vores kunder, og vores samarbejde er funderet på ærlighed, gensidig tillid og transparens. Når du indgår i et samarbejde med os, får du tilknyttet et tværfagligt team, der har alle de nødvendige kompetencer og forretningskritiske viden.

Teamet består typisk af en projektleder, IT-arkitekt, produktansvarlig og et par udviklere. Teamet bliver valgt ud fra deres kompetencer og tidligere erfaring med lignende projekter. Selvom medlemmer er tilpas nørdede og eksperter i de pågældende teknologier, bliver du altid mødt i øjenhøjde. Dette garanterer dig, at dine behov og forretning bliver forstået til fulde.

Et værdiskabende slutprodukt

Vi styrer altid projektet ud fra dine prioriteter, hvorfor vi inden udviklingen tager en indledende dialog og workshop med dig, hvor vi gennemgår projektet, appkonceptet og de tekniske detaljer. Vi kan hjælpe dig med at videreudvikle din nuværende app eller få din app fra idé til virkelighed.

Efter fastlægning af projektet begynder vi udviklingsprocessen. Vi tester og kvalitetssikre løbende din app, således at du får den verdensklasse løsning, som du har brug for. Det sikrer dig, at du får et værdiskabende produkt med højleveringssikkerhed, oppe- og levetid, færre nedbrud og til budgettet.

Vi sætter en stor ære i at udvikle verdensklasse og komplekse IT-løsninger, hvorfor vi først stopper projektet, når du er tilfreds med slutproduktet.

Imponerende app udvikling med Swift

Når det kommer til udvikling af højkvalitets app løsninger til iOS-miljøet, er Swift vores anbefalede værktøj. Swift er et meget intuitivt programmeringssprog udviklet af Apple i 2014 til fremstilling af særlig apps til Apple TV, Watch, Mac-programmer og iOS-miljøet. Swift er et effektivt og hurtigt open source-programmeringssprog, der er kendetegnet for dets mange fordele inden for native apps.

App udvikling kan generelt være kompliceret, tids- og omkostningstungt. En stor fordel ved Swift er, at det er et moderne sprog med fokus på effektivitet og ydeevne. Det er 2,6 gange hurtigere end Object-C og op til 8,4 gange hurtigere end Python. 2.7. Det betyder, at du kan få en løsning, der er betydelig mere økonomisk og bedre kvalitet på markant hurtigere tid, end hvis du brugte andre udviklingssprog.

Nogle andre fordele er, at det giver feedback i realtid og kan problemfrit integreres med din eksisterende app, således at du ikke behøver at starte helt fra bunden

Med Swift kan udviklerne således skrive en mere pålidelig, sikker og effektiv kode, der sparer dig tid og ressourcer. Tilsammen skaber det en betydelig bedre og værdiskabende brugeroplevelse. Det er derfor en oplagte løsning til dig, hvis du ønsker moderne og fremtidssikre iOS apps med top performance.

I Uptime kan vi gennem vores mange års erfaring og ekspertise hjælpe dig med at udvikle den intelligente IT-løsning, som du har behov for med Swift og iOS SDK.

6 fordele med Swift udvikling hos os

  • Markant hurtigere app udvikling

  • Økonomisk og effektivt ressourceforbrug

  • En fremtidssikker IT-løsning i verdensklasse

  • Et samarbejde med dig i fokus

  • Udviklere med nødvendige kompetencer og erfaring

  • Høj driftsikkerhed

Vil du have en smart og intelligent app?

Højkvalitets app udvikling med forretningsforståelse er en forudsætning, hvis du skal have en større succesrate i iOS-miljøet. I Uptime Development kan vi hjælpe dig med at udvikle en fremtidssikker, branchespecifik topklasse intelligent IT-løsning.

Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med Swift udvikling? Udfyld kontaktformularen nederst på siden. Vi har en hurtig reaktionstid på henvendelser og svarer dig inden for kort tid.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager