logo

Leasingselskabet Athlon får smart webbaseret flådestyringsapp

Athlon er et af Polens førende leasingselskaber. For at sikre en intelligent styring af bilparken har de fået udviklet en flådestyringsapp. Resultatet er effektive arbejdsgange, bedre styring af brugte køretøjer, større skalerbarhed, øget rentabilitet og et komplet overblik med blot et par klik.


Kombinationen af Uptimes know how og resultaterne af brugerundersøgelserne sikrede, at vi byggede en løsning, der passer 100 % til de behov, Athlons kunder og medarbejdere har. Resultatet er, at de i dag står med en skalerbar løsning med gennemtænkte funktioner og en fantastisk brugeroplevelse.

JACK MALINOWSKI

CTO

Som ethvert andet billeasingfirma stod Athlon over for et helt centralt og forretningskritisk spørgsmål: Hvordan skulle de bedst muligt håndtere de enkelte køretøjer, når leasingperioden udløb?

I et tæt samarbejde med Uptime lykkedes det Athlon at finde et godt svar og en effektiv løsning på udfordringen gennem udviklingen af en webbaseret flådestyringsapp, der er integreret med leasingselskabets andre IT-systemer.

Forretningsforståelse sikrer rigtig løsning

Gennem flere runder interviews, workshopsog brainstorms med nøglepersoner i Athlon fik Uptime et stærkt indblik i og forståelse for virksomhedens udfordringer og de behov, løsningen skulle løfte.

I udviklingsprocessen stod det hurtigt klart at et stykke skræddersyet software i kombination med integrationer til flere andre nøglesystemer var den rigtige løsning for Athlon. Den skræddersyede løsning gjorde det nemlig muligt at tilpasse softwaren med et brugervenligt overblik og alle de andre features, Athlon vægtede højt.

Her spillede Athlons ønsker til systemets smidighed og tilpassede processer en nøglerolle. For eksempel gav det mulighed for at udvikle et dashboard, der nemt giver administratorer mulighed for at ændre adgangsbegrænsninger og tilladelsesniveauer eller hurtigt indføre nye forretningsprocesser.

En skræddersyet webapplikation

Efter at have sat sig godt ind i og forstået Athlons forretningsbehov, kastede Uptimes team af talentfulde designere, programmører og IT-arkitekter sig over udviklingen af den webbaserede applikation, der sikrer medarbejderne i Athlon en effektiv overvågning af deres flåde, et komplet overblik over hvert trin i processen og mulighed for at søge efter og finde hver eneste bil i vognparken med få klik på musen.

Over flere udviklingssprints blev der bygget en webapplikation baseret på Angular 11 og .NET Core 3.1, hvor specialfremstillede dashboards fremhæver de vigtigste salgsfaktorer, ligesom integrationer med bilvurderingssystemer reducerer risici, beskytter og øger aktivernes restværdier. Sidst men ikke mindst gør en avanceret søgemaskine det muligt at finde alle biler ud fra flere nøgleparametre.

Uptimes løsning

En flådestyringsapp baseret på Angular 11 og .NET Core 3.1. Applikationen er integreret med Athlons andre IT-systemer. Et dashboard sikrer nem administration og et komplet overblik.

Teknologier
  • Angular 11

  • .NET Core 3.1

Nøglemål

At skabe et webbaseret flådestyringsværktøj, der gør det muligt for Athlons medarbejdere at overvåge deres flåde og administrere den. Herudover at integrere det nye værktøj med Athlons kontraktdatabase

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager