Mød full stack developer Martin Skrædder Hjord

Arbejdet i de nyeste teknologier, komplekse udfordringer og et stærkt udviklingsmiljø er i kombination med ansvaret, sammenholdet og dygtige kolleger nogle af grundene til, at Martin Skrædder Hjord elsker sit arbejde som full stack developer i Uptime.

Martin har arbejdet hos os siden 2017. Vi har stillet ham fire spørgsmål, hvordan det er at arbejde i Uptime.

Hvad laver du?

Jeg udvikler apps og arbejder i .NET, PHP og med databaser og JavaScript. Sidstnævnte typisk i frameworket Vue.

I min tid hos Uptime har jeg været med til at udvikle mange apps. For eksempel nabogo. Det er en app, der giver os alle mulighed for at booke samkørsel. Jeg har også udviklet en app til BHS, der gør det nemt for lagerfolkene at scanne, ligesom jeg har udviklet en scanner app til e-billet, som du med garanti har mødt i biografen.

Martin Skrædder Hjord 2

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Jeg kan godt lide arbejdsopgaverne. De er meget forskellige, og jeg synes, det er fedt at blive udfordret og lege med de nyeste teknologier.

Jeg sidder ikke ”bare” og arbejder i backend med PHP hele dagen. Jeg udvikler hele projektet og arbejder med teknologier som Vue i frontend. Variationen elsker jeg. Den ene dag er jeg i gang med en scanner app. Næste dag handler det om videreudvikling af nabogo appen.

Jeg har været med på hele nabogos udviklingsrejse, og det har været fedt at opleve, at flere og flere bruger appen. I dag har nabogo flere tusinde samkørsler om ugen. Det projekt er jeg stolt af at være en del af.

Men det fede i Uptime er, at jeg arbejder med flere store og interessante projekter. F.eks. Jäger, der er en social platform til jægere, og et internt tilbudssystem til køkkenfirmaet AUBO. Forskelligheden i opgaverne er med til at gøre mit arbejde hos Uptime spændende.

Det er også sjovt, når der lander ”lidt mærkelige” projekter på mit bord. Jeg kan godt lide at ”vride hjernen” og udvikle løsninger til for eksempel et plugin til Illustrator eller Excel i et sprog, der ikke rigtig bliver brugt mere.

Hvorfor er Uptime en god arbejdsplads?

Vi klinger bare godt sammen hele vejen rundt. Både med sidemanden, i temaet, med projektlederen og naturligvis med chefen. Mange af os har de samme interesser. For eksempel er vi en del, der går og nørder lidt med 3D printere eller smart home med Home Assistant i fritiden. Det giver os noget at snakke om over frokosten eller fredagsøllen.

Arbejdet i teams er en af de ting, der gør Uptime til en god arbejdsplads. Vi er gode til at hjælpe hinanden og snakker om, hvordan vi løser en udfordring bedst. Det giver en bedre løsning og en større tilfredshed.

Jeg holder selv styr på mine timer. Har jeg lyst til at arbejde hjemmefra, kan jeg gøre det. Skal jeg noget, holder jeg fri og arbejder på et andet tidspunkt. Der er en god fleksibilitet og frihed under ansvar.

Martin Skrædder Hjord 1

Kan du anbefale andre at søge job i Uptime?

Ja, bestemt. Det har jeg allerede gjort.

Har du lyst til at arbejde med komplekse og spændende udviklingsprojekter på en uhøjtidelig arbejdsplads, hvor der er plads til jokes og kammeratlige drillerier, er Uptime lige noget for dig.

Det gode er også, at vi alle har forskellige kompetencer. Det betyder, at vi hver dag lærer noget af hinanden og udvikler vores tech stack.

Martin Skrædder Hjord 10

Løsninger vi har udviklet

I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.