victoria

Mød Uptimes nye piccoline

Tre dage om ugen stempler Victoria Pedersen ind hos Uptime Development i AI Innovation House i Vejle. Her tager Uptimes nye piccoline fat i alle de små praktiske opgaver, der gør hverdagen lidt lettere for softwarehusets projektledere og udviklere.

Rengøring af kaffemaskinen, opfyldning af sodavand og støvsugning lyder måske ikke som drømmeopgaver. Men 18-årige Victoria Pedersen elsker jobbet som piccoline, fordi det føles rart at gøre en forskel og tjene sine egne lommepenge.

– Uptime er en virkelig hyggelig arbejdsplads. Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig, og jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal på arbejde. Jeg har fleksible arbejdstider. Nogle gange kommer jeg om eftermiddagen, andre gange om aftenen. Det er fedt, at jeg selv kan være med til at planlægge, hvornår jeg er her, fortæller Victoria Pedersen, der ikke er bange for at tage fat.

– Jeg løser mange forskellige opgaver. Blandt andet fylder jeg køleskabet op, så der altid er kolde sodavand, ligesom jeg gør kaffemaskinen ren, vander blomster, går ned i containeren med pap og tørrer borde og tavler af i mødelokalerne.

Nu er der råd til bil, shopping og cafébesøg

Til daglig går Uptimes nye piccoline i 2G på Rosborg Gymnasium. Victoria Pedersen drømmer om en fremtid inden for filmindustrien, men inden hun kommer så vidt, glæder hun sig over livet som studerende – et liv der langt fra er gratis.

– For det første har jeg en bil, og det er ret dyrt at fylde den op med benzin. Jeg elsker også at shoppe i genbrugsbutikker og hygge med venner, veninder og min kæreste på caféerne. Det koster alt sammen, og derfor er jeg megaglad for, at jeg har et godt og sjovt job som piccoline i Uptime, fortæller Victoria Pedersen, der ofte trækker på smilebåndet af hendes kolleger.

– Jeg har aldrig oplevet nogle, der spiser så meget kage, som de gør i Uptime. Der er kage næsten hver anden dag. De kan virkelig godt lide kager, så jeg svinger ofte lige en støvsuger rundt, så vi får fjernet de værste kagekrummer, griner Victoria Pedersen.

victoria
Victoria Pedersen
Piccoline

"Uptime er en virkelig hyggelig arbejdsplads. Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig, og jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal på arbejde."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager