sammy

Mød programmør Sammy Helali

Block

Uptime forstærker teamet med full stack developer

Ønsket om at arbejde med større projekter fik 32-årige Sammy Helali til at vælge Uptime Development som sin nye arbejdsplads.

Uptimes nye full stack developer startede i sit nye job 1. februar, og allerede fra starten kastede Sammy Helali sig ind i opgaverne med et stort engagement og passion for softwareudvikling.

– Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle, forklarer Sammy Helali.

Større projekter løftes i teams

Sammy Helali kommer fra et job på et designbureau i Kolding, hvor han arbejdede som full stack developer med fokus på app udvikling.

– I Uptime kommer jeg til at arbejde i flere forskellige teknologier og med større projekter. Det er fedt. I øjeblikket sidder jeg og arbejder med app udvikling, men jeg har også allerede været med til at udvikle på en hjemmesideløsning, fortæller Sammy Helali, der føler sig godt taget i mod af sine nye kolleger.

– Jeg har fået nogle virkelig gode kolleger i Uptime. Vi matcher godt både socialt, og når det kommer til interessen og passionen for teknologi og software. Jeg kan især godt lide, at vi arbejder i teams, hvor vi kan spare med hinanden og sammen skabe den bedst tænkelige løsning for vores kunde, understreger Sammy Helali.

sammy
Sammy Helali
Full Stack Developer

"Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager