nick

Mød programmør Nick Nissen

Spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for især app udvikling, komplekse websites og  opsætning af servere er i samspil med et godt kollegaskab og fællesskabet på kontoret de vigtigste årsager til, at Nick Nissen ikke kan forestille sig en bedre arbejdsplads end Uptime.

Nick har arbejdet hos os siden 2017. Vi har stillet ham fire spørgsmål om, hvordan det er at arbejde i Uptime.

Hvad laver du?

I mit arbejde som programmør i Uptime får jeg sat hele min tech stack i spil. Den ene dag arbejder jeg med udvikling af en app eller et komplekst website.

Næste dag handler det om opsætning eller vedligeholdelse af servere. Her er jeg med til at skalere ressourcerne, så serveren er optimeret til forbruget og bruger kapaciteten rigtigt.

Typisk arbejdsopgaver er også integrationer til ERP, lager- og økonomisystemer, ligesom det kunne være at trække data ud af et Excel regneark og præsentere det visuelt.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Først og fremmest kan jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver.

Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus.

I Uptime er det vigtigt, at vi er på forkant med de nyeste teknologier. Der er plads til, at vi prøver nye teknologier af og bruger erfaringen til at udvikle den løsning, der er den rigtige for kunden.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra. Men jeg kan bedst lide at møde ind på kontoret. Her er jeg i workmode og præsterer bedst. Når der er behov for et lille break, ”nulstiller” jeg hovedet ved at spille på arcademaskinen eller tage et slag bordtennis eller bordfodbold med mine gode kolleger.

Hvorfor er Uptime en god arbejdsplads?

Det er der mange grunde til. Men en af dem er, at vi arbejder tæt sammen i teams. Her er der altid nogen at sparre med og få hjælp af, hvis man sidder fast i et projekt. Vi er alle på et højt fagligt niveau og kan lære noget af hinanden. Det er fedt.

Vi har naturligvis fleksible arbejdstider, hvis man lige skal til tandlæge eller noget andet. Så arbejder man bare en time på et senere tidspunkt.

To gange om året har vi større events, hvor vi f.eks. rejser til Estland på Summerdays. Det giver et stærkt sammenhold.

Kan du anbefale andre at søge job i Uptime?

Ja, Uptime er en god arbejdsplads.

Har du et forslag, bliver der lyttet til dig, uanset om du er ny eller en erfaren udviklingsrotte. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er tid til at gøre tingene ordentligt. Projektlederen står ikke med en pisk bag din ryg og kræver, du arbejder 24/7. Tværtimod sørger de for, at vi kan koncentrere os om vores opgaver.

Vælger du Uptime, vælger du en arbejdsplads, hvor vi lærer af hinanden og bliver dygtigere sammen. Du får med garanti fintunet og udvidet din tech stack, ligesom du får nye gode arbejdskolleger.

nick
Nick Nissen
Programmør

"Jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver. Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager