claus

Drivkraften er at gøre en forskel

Mød full stack developer Claus Ørum-Petersen. 1. september forstærkede han teamet i Uptime Development med en solid forretningsforståelse og en veludrustet tech stack.

37-årige Claus Ørum-Petersen er uddannet datamatiker fra EASV Syd i Sønderborg. Siden eksamensbeviset kom i hus i 2014, har karrieren blandt andet budt på ansættelser hos SEGES og OK AMBA, hvor arbejdsopgaverne har spredt sig over udvikling af softwareløsninger til landbruget og den grønne omstilling i form af ladestandere til elbiler.

Erfaringen fra de store og komplekse udviklingsprojekter glæder han sig til at sætte i spil hos Uptime med en ambition om at gøre en mærkbar forskel for kunderne sammen med kollegerne.

– Jeg kan mærke, at jeg er landet på den rigtige hylde hos Uptime. Her arbejder jeg med forskellige kunder og stor variation i arbejdsopgaverne, der bringer flere teknologier og sprog på banen. Det giver en god og afvekslende arbejdsdag med spændende, udviklende og sjove projekter, forklarer Claus Ørum-Petersen.

I Uptime er der kød på opgaverne

Han er blandt andet specialiseret i C#, React, Type Script og Java Script, og den brede teknologiforståelse og tech stack kommer i øjeblikket et stort dansk slagteri til gode.

– Sammen med teamet arbejder jeg lige nu på et intelligent afregningssystem til et dansk slagteri. Det skal erstatte to ældre systemer og optimere arbejdet gennem automatisering af slagteriprocessen. Udfordringen er spændende, og jeg kan især godt lide, at det nye system kommer til at gøre en mærkbar forskel for virksomheden målt på en mere effektiv drift, konkurrencekraft og bundlinje, fortæller Claus Ørum-Petersen.

En sindssyg fed arbejdsplads

Udover at gøre en forskel for kunderne er gode kolleger et fundament i Claus Ørum-Petersens arbejdsliv, og dem har han fundet i Uptime.

– Uptime er en sindssyg fed arbejdsplads. Der er altid en god stemning på kontoret, personaleplejen er i top, og ledelsen følger op på tingene. Vi er gode til at hjælpe hinanden, hvis en af os sidder med en svær problemstilling. Den åbenhed og tilgang kan jeg godt lide, for når vi sætter alle vores kompetencer i spil, kommer vi i mål med de bedste og smarteste løsninger, understreger Claus Ørum-Petersen.

Claus
Claus Ørum-Petersen
Full Stack Developer

"Jeg kan mærke, at jeg er landet på den rigtige hylde hos Uptime. Her arbejder jeg med forskellige kunder og stor variation i arbejdsopgaverne, der bringer flere teknologier og sprog på banen."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.