Sådan er det at arbejde i Uptime Development

About medarbejder 1

Medarbejderne fortæller...

"Vi har en fed arbejdskultur, hvor vi alle er lidt nørdede. Det giver et godt samarbejde på tværs af organisationen, hvor vi alle arbejder sammen om at skabe intelligente IT-løsninger, der giver vores kunder et forspring til deres konkurrenter."
"Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle."
"Jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver. Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus."
"Uptime er en virkelig hyggelig arbejdsplads. Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig, og jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal på arbejde."
"Det har været som en drøm at starte i Uptime. Projektlederne har været dygtige til at give mig projekter, der passer godt til mine kompetencer. Jeg får masser af ansvar og passer godt ind i teamet på kontoret, hvor der er mange jævnaldrende. Vi har det bare godt sammen, og der er altid en at nørde med. Det er fedt."
"Jeg har været virkelig glad for mit arbejde som backend udvikler. Men jeg trænger til at lære noget nyt og udvikle mine kompetencer. Det kan jeg hos Uptime, hvor jeg skal arbejde som full stack developer. Vi er hver især specialister inden for bestemte teknologier, og jeg synes, det fedeste er, når vi kan hjælpe hinanden og lære noget nyt. I sidste ende gør det en positiv forskel for løsningen og vores kunder."
"Jeg sidder ikke ”bare” og arbejder i backend med PHP hele dagen. Jeg udvikler hele projektet og arbejder med teknologier som Vue i frontend. Variationen elsker jeg. Den ene dag er jeg i gang med en scanner app. Næste dag handler det om videreudvikling af nabogo appen."
Careers 5

Lyder Uptime som noget for dig? Se vores ledige jobs

Lyder Uptime som en virksomhed for dig? Tjek de ledige stillinger på vores Karrierehub. Her kan du også søge uopfordret.

Vi ser frem til at høre fra dig!