Sådan er det at arbejde i Uptime Development

Medarbejderne fortæller...

"Jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver. Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus."
"Det har været som en drøm at starte i Uptime. Projektlederne har været dygtige til at give mig projekter, der passer godt til mine kompetencer. Jeg får masser af ansvar og passer godt ind i teamet på kontoret, hvor der er mange jævnaldrende. Vi har det bare godt sammen, og der er altid en at nørde med. Det er fedt."
"Allerede første gang jeg talte med Ronni og Anders, kunne jeg mærke, at det var hos Uptime, jeg skulle arbejde. Udover at arbejde i nye teknologier, så har jeg også en masse god sparring med mine kolleger. Det er altid muligt at vende udfordringer, og det er med til at sikre, at kunderne får den bedste løsning. Vi har et ungt hold med et godt sammenhold, hvor vi alle er equals. Det er en arbejdsplads, hvor der er plads og mulighed for, at jeg kan udvikle mig."
"Hos Uptime har jeg mulighed for at arbejde med nyeste teknologier. Det er super spændende. Mit nuværende projekt er en applikation til mennesker med spilleafhængighed. Appen bruges som del af et behandlingsforløb, hvor formålet er en slags hjælp til selvhjælp. Brugerne kan tracke deres humør, forbrug og hvor mange penge de har “sparet”, når de slipper ud af deres spillemisbrug. Det er et fedt projekt, hvor jeg gør en forskel."
"Alle er stolte af at sige, at de arbejder i Uptime Development. Her handler det ikke bare om at tjene penge. Det handler om at gøre en forskel. Både for kunderne og medarbejderne. Jeg føler mig virkelig velkommen. Der er på samme tid både et professionelt og rart arbejdsmiljø, hvor der er plads til at være, den du er. I kombination med spændende opgaver gør det Uptime til et perfekt match for mig."
"Jeg har været virkelig glad for mit arbejde som backend udvikler. Men jeg trænger til at lære noget nyt og udvikle mine kompetencer. Det kan jeg hos Uptime, hvor jeg skal arbejde som full stack developer. Vi er hver især specialister inden for bestemte teknologier, og jeg synes, det fedeste er, når vi kan hjælpe hinanden og lære noget nyt. I sidste ende gør det en positiv forskel for løsningen og vores kunder."
"Jeg sidder ikke ”bare” og arbejder i backend med PHP hele dagen. Jeg udvikler hele projektet og arbejder med teknologier som Vue i frontend. Variationen elsker jeg. Den ene dag er jeg i gang med en scanner app. Næste dag handler det om videreudvikling af nabogo appen."
"Jeg har haft nogle gode år med udvikling af WordPress hjemmesider, men jeg vil gerne udvikle mig som full stack developer. Derfor har jeg valgt et karriereskifte til Uptime, hvor jeg kan arbejde i de nyeste teknologier. Det er vildt spændende. Tidligere kørte jeg 50 timers projekter. Hos Uptime kan projekterne være på flere tusinde timer. Jeg kan godt lide de langvarige kunderelationer, fordi jeg føler, at jeg kan være med til at gøre en større forskel."
Høj leveringssikkerhed

Lyder Uptime som noget for dig? Se vores ledige jobs

Lyder Uptime som en virksomhed for dig? Tjek de ledige stillinger på vores Karrierehub. Her kan du også søge uopfordret.

Vi ser frem til at høre fra dig!