uptime developement

Sådan er det at arbejde i Uptime Development

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Uptime Development? Læs her, hvad vores medarbejdere fortæller.

Medarbejderne fortæller...

victoria
Victoria Pedersen
Piccoline

"Uptime er en virkelig hyggelig arbejdsplads. Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig, og jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal på arbejde."

jeppe
Jeppe Bjerremand
Full Stack Developer

"Jeg elsker at lære nye ting og nørde i teknologier og sprog. Jeg følger den teknologiske udvikling tæt og synes, det er spændende at dykke ned i, hvordan nye muligheder performer, og om de er en bedre eller dårligere løsning end de eksisterende teknologier og sprog."

sammy
Sammy Helali
Full Stack Developer

"Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle."

deno
Mladen "Deno" Makreev
Full Stack Developer

"Jeg har været virkelig glad for mit arbejde som backend udvikler. Men jeg trænger til at lære noget nyt og udvikle mine kompetencer. Det kan jeg hos Uptime, hvor jeg skal arbejde som full stack developer. Vi er hver især specialister inden for bestemte teknologier, og jeg synes, det fedeste er, når vi kan hjælpe hinanden og lære noget nyt. I sidste ende gør det en positiv forskel for løsningen og vores kunder."

anna
Anna Slott Skyum
IT-projektleder

"Mød IT-projektleder Anna Slott Skyum. Som nyuddannet Cand.IT fra Aarhus Universitet har hun en solid teoretisk værktøjskasse, som hun glæder sig til at udbygge med erfaring og best practice fra spændende, udfordrende og komplekse udviklingsprojekter."

Claus
Claus Ørum-Petersen
Full Stack Developer

"Mød full stack developer Claus Ørum-Petersen. 1. september forstærkede han teamet i Uptime Development med en solid forretningsforståelse og en veludrustet tech stack."

mikkel
Mikkel Nøhr Buhl
Full Stack Developer

"Det har været som en drøm at starte i Uptime. Projektlederne har været dygtige til at give mig projekter, der passer godt til mine kompetencer. Jeg får masser af ansvar og passer godt ind i teamet på kontoret, hvor der er mange jævnaldrende. Vi har det bare godt sammen, og der er altid en at nørde med. Det er fedt."

nick
Nick Nissen
Full Stack Developer

"Jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver. Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus."

martin
Martin Skrædder Hjord
Full Stack Developer

"Jeg sidder ikke ”bare” og arbejder i backend med PHP hele dagen. Jeg udvikler hele projektet og arbejder med teknologier som Vue i frontend. Variationen elsker jeg. Den ene dag er jeg i gang med en scanner app. Næste dag handler det om videreudvikling af nabogo appen."

Lyder Uptime som noget for dig? Se vores ledige jobs

Lyder Uptime som en virksomhed for dig? Tjek de ledige stillinger på vores Karrierehub. Her kan du også søge uopfordret.

Vi ser frem til at høre fra dig!

🡪 Se og ansøg om en stilling her