uptime_development_team

Sådan er det at arbejde i Uptime Development

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Uptime Development? Læs her, hvad vores medarbejdere fortæller.

Medarbejderne fortæller...

victoria
Victoria Pedersen
Piccoline

"Uptime er en virkelig hyggelig arbejdsplads. Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig, og jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal på arbejde."

sammy
Sammy Helali
Full Stack Developer

"Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle."

anna
Anna Slott Skyum
IT-projektleder

"Mød IT-projektleder Anna Slott Skyum. Som nyuddannet Cand.IT fra Aarhus Universitet har hun en solid teoretisk værktøjskasse, som hun glæder sig til at udbygge med erfaring og best practice fra spændende, udfordrende og komplekse udviklingsprojekter."

Claus
Claus Ørum-Petersen
Full Stack Developer

"Mød full stack developer Claus Ørum-Petersen. 1. september forstærkede han teamet i Uptime Development med en solid forretningsforståelse og en veludrustet tech stack."

nick
Nick Nissen
Full Stack Developer

"Jeg godt lide, at mit arbejde er meget alsidigt. Ikke to dage er ens. For vi har mange forskellige typer kunder og opgaver. Sammen med mit team vælger vi, hvordan vi arbejder og hvilken teknologi, der passer bedst til løsningen. Medbestemmelsen og ansvaret er et stort plus."

Jonas Friis Riismøller
Jonas Friis Riismøller
Full Stack Developer

"Udvikling af skræddersyede softwareløsninger, gode kolleger og muligheden for at arbejde i og udvide sin tech stack med de nyeste teknologier er blandt de vigtigste årsager til, at Jonas Friis Riismøller har valgt Uptime Development som sin nye arbejdsplads."

martin
Martin Skrædder Hjord
Full Stack Developer

"Jeg sidder ikke ”bare” og arbejder i backend med PHP hele dagen. Jeg udvikler hele projektet og arbejder med teknologier som Vue i frontend. Variationen elsker jeg. Den ene dag er jeg i gang med en scanner app. Næste dag handler det om videreudvikling af nabogo appen."

Lyder Uptime som noget for dig? Se vores ledige jobs

Lyder Uptime som en virksomhed for dig? Tjek de ledige stillinger på vores Karrierehub. Her kan du også søge uopfordret.

Vi ser frem til at høre fra dig!

🡪 Se og ansøg om en stilling her