ceo

Få et dedikeret udviklings Team

Hvad enten i er en stor virksomhed med egen IT-afdeling og flere udviklingsteams i forvejen, eller en mindre virksomhed uden egne udviklere kan det give god mening at have et dedikeret eksternt team.

Der kan være mange grunde til at vælge at udvide teamet med eksterne kompetencer. Der kan være et ønske om kompetencer, der ikke findes i det eksisterende team, men passer godt til de nye udfordringer. Dette kan skyldes ønsket om at skalere i det rette tempo eller det faktum, at udviklingsopgaver ofte opstår samlet, og et eksternt team kan træde til, når behovet opstår, eller bruges til at udjævne belastningen i perioder med høj aktivitet.

Fordele ved eksternt team

  • Intet bøvl med ansættelser: Slip for den tidskrævende proces med at ansætte personale. Vi leverer et team, der er klar til at arbejde med det samme.

  • Kom hurtig fra tanke til handling: Vi er ikke begrænset af interne opgaver som ikke er værdiskabende for dit projekt.

  • Erfaring fra lignende løsninger: Vi kan trække på vores erfaringer fra andre kunder og brancher til at komme hurtigere og bedre i mål med jeres udfordringer.

  • Dedikeret projektledelse: Vores team inkluderer altid en projektleder, der minimerer arbejdsbyrden på jeres side og sikrer en gnidningsfri proces

  • Skalerbart team med fleksible kompetencer: Vi kan justere teamets størrelse og kompetencer efter behovene i forskellige faser af projektet.

  • Høj effektivitet: Du betaler kun for det arbejde, vi udfører, hvilket sikrer økonomisk effektivitet

Mere end bare kode

Vi gør mere end bare at skrive kode. Vi er med jer hele vejen, fra idéens spæde begyndelse til implementeringen af løsningen. Vi kan hjælpe med at vælge de rette sprog og teknologier, og hvis I allerede har en præference, sammensætter vi et team af specialister med de nødvendige kompetencer.

Respekt for budgettet

Vi arbejder inden for de budgetter, I fastsætter, og vi forstår vigtigheden af at holde fokus på projektets mål. Interne IT-afdelinger kan blive distraheret af andre opgaver, men vi holder jeres projekt i skarpt fokus, indtil det er fuldført.

Begrænsningens kunst

Vi har værdifuld erfaring fra hundredvis af IT-projekter og forstår vigtigheden af at opbygge en "minimal levedygtig" udgave af en idé og teste den med rigtige brugere, før man går videre. Dette reducerer risikoen og sikrer en mere vellykket implementering.

Et langvarigt partnerskab

Vi er fast overbeviste om, at de mest effektive løsninger opstår, når der er en dyb forståelse og tillid mellem parterne. Derfor indgår vi ikke partnerskaber med hvem som helst. Dels investerer vi en del tid i at lære jer at kende, men samtidig ved vi også at vi bliver bedre over tid.  Vores betingelse for at kunne levere de optimale løsninger er derfor, at I ser os som en langsigtet samarbejdspartner på ét eller flere områder.

Vi binder jer ikke med lange kontrakter, men intentionen skal fra begges sider være ønsket om at kunne arbejde sammen længe.  

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager