mikkel

Uptime ansætter talentfuld Full Stack Developer

Mød Mikkel Nøhr Buhl. Den 25-årige datamatikeruddannede udvikler har siden januar arbejdet i Uptime Development, hvor talentet for kodning hurtigt har givet anerkende nik og egne ansvarsområder.

Han arbejder i såvel frontend som backend og kan godt lide den variation, det giver i arbejdet.

– I øjeblikket arbejder jeg på et spændende projekt, hvor jeg sammen med mit team skal udvikle en løsning og implementere designet til et system, der kan administrere udlejningsbokse og som giver en aktuel status over udlejningen på en floor plan, fortæller Mikkel Nøhr Buhl.

– Jeg har en meget afvekslende arbejdsdag. Mit fokus er lige nu på udviklingen af systemet til udlejningsbokse, men jeg hopper også ind på de ad hoc opgaver, hvor jeg kan hjælpe mine kolleger, ligesom de hjælper mig, hvis jeg har en udfordring, jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal løse, forklarer Mikkel Nøhr Buhl, der kun har ros til projektlederne og ledelsen i Uptime.

mikkel
Mikkel Nøhr Buhl
Full Stack Developer

"Det har været som en drøm at starte i Uptime. Projektlederne har været dygtige til at give mig projekter, der passer godt til mine kompetencer. Jeg får masser af ansvar og passer godt ind i teamet på kontoret, hvor der er mange jævnaldrende. Vi har det bare godt sammen, og der er altid en at nørde med. Det er fedt."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager