sammy

Fra praktikant til fuldtidsansat

Mød 23-årige Jeppe Bjerremand. Efter et praktikophold blev den datamatikeruddannede udvikler ansat som studiemedhjælper, og fra 1. februar kan han skrive fuldtidsansat full stack developer i Uptime Development på visitkortet.

For de der kan, vil og har ambitioner om at udvikle intelligente, smarte og komplekse IT-løsninger er Uptime et match for talentfulde udviklere, der, som Jeppe Bjerremand, er nysgerrige på nye teknologier og sprog.

– Jeg elsker at lære nye ting og nørde i teknologier og sprog. Jeg følger den teknologiske udvikling tæt og synes, det er spændende at dykke ned i, hvordan nye muligheder performer, og om de er en bedre eller dårligere løsning end de eksisterende teknologier og sprog, forklarer Jeppe Bjerremand.

Block

Fra teori til rigtige løsninger

Uptimes nye full stack developer arbejder lige nu som studiemedhjælper, men når eksamensbeviset fra UCL i Vejle er i hus til januar, glæder Jeppe Bjerremand sig til at kickstarte sin karriere i et ambitiøst softwarehus med dygtige kolleger.

– Jeg suger alt til mig i Uptime, hvor jeg lærer en masse om kulturen på en arbejdsplads, ligesom jeg får omsat min teoretiske viden til rigtige løsninger til rigtige kunder. Det er vildt spændende, og jeg er meget taknemmelig over, at mine kolleger tager sig god tid til at hjælpe mig, når jeg støder på udfordringer, fortæller Jeppe Bjerremand.

Kompetencer sættes i spil

Han arbejder i øjeblikket på Uptimes interne system til tidsregistrering og projektstyring, og det er en god opgave, der sætter flere af Jeppe Bjerremands kompetencer i spil.

– Jeg er i gang med at fikse nogle bugs og videreudvikle vores system til tidsregistrering og projektstyring. Blandt andet laver jeg et udtræk, der viser, hvordan timerne fordeler sig blandt de ansatte på et projekt. Samtidig er jeg ved at lave et udtræk, der giver et nemt og hurtigt overblik over afholdt ferie, forklarer Jeppe Bjerremand, der glæder sig til at gå all in i Uptime.

– Uptime er en fantastisk arbejdsplads for en ung gut som mig. Her er en god blanding af unge og erfarne kolleger, og alle er virkelig dygtige inden for hver deres felt. Vi har det bare supergodt sammen.

jeppe
Jeppe Bjerremand
Full Stack Developer

"Jeg elsker at lære nye ting og nørde i teknologier og sprog. Jeg følger den teknologiske udvikling tæt og synes, det er spændende at dykke ned i, hvordan nye muligheder performer, og om de er en bedre eller dårligere løsning end de eksisterende teknologier og sprog."

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager