KompetencerWebudviklingUmbraco

Umbraco udvikling

Uptime Development er specialister i at udvikle web-sites og e-handelsløsninger på Umbraco platformen. Det dansk udviklet content management system er en alsidig og fremtidssikker platform med mange fordele.

Umbraco er bygget på Microsofts .NET Framework, og er et open-source content management system. Det gør det familiært at bruge for mange og intergrerbart med mange funktionaliteter, som f.eks. Sharepoint. Det er et stabilt og sikkert system, der bruger en kraftig Microsoft SQL Server.

En meget populær intuitiv platform

Umbraco er en af de mest populære platforme på grund af dens alsidighed og brugervenlighed. Derudover er Umbraco også en rigtig god platform, hvis du skal lave flersprogede web-sites.

Umbraco giver også mulighed for at bygge en web-shop ind i siden, og med en webshop i Umbraco bygger du på et stærkt og sikkert fundament uden frygt for hacking og andre problemer.

Vi bygger hjemmesider i Umbraco til både store og mindre virksomheder. Vi starter med at få klarlagt målene for projektet og hvilke digitale målsætninger, der skal udgøre fundamentet. Derefter påbegynder vi projektet. Vi sørger altid for at have dig med i alle beslutningsprocesser, og derudover tester vi siden løbende, så vi er sikre på at kvaliteten bliver overholdt.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.