KompetencerWebudviklingUmbraco udvikling

Umbraco udvikling

Hjemmesider udgør i dag en essentiel kernedel i langt de fleste forretninger og online foretagender. De bringer muligheder inden for synlighed og skalerbarhed som aldrig set før. Websteder har derfor en massiv indflydelse på organisationen, og de er blevet et afgørende redskab til at forbedre indtjeningen og kendskabet til dit brand.

Men en hjemmeside er langt fra blot en hjemmeside. Der findes mange forskellige digitale systemer (CMS) til hjemmesider, med ønsker du en komplet hjemmeside uden begrænsninger, kan vi i Uptime Development anbefale Umbraco udvikling..

Sådan arbejder vi 3
Ekspert Umbraco udvikling

Sådan udvikler vi værdiskabende hjemmesider sammen

I Uptime er vi eksperter inden for Umbraco udvikling, hvor vi har mere end 15+ års erfaring. Med os som din samarbejdspartner får du et pålideligt og erfarent softwarehus, som har den nødvendige kapacitet og tekniske muskler til at udvikle intelligente IT-løsninger.

Vi engagerer os 100 % i vores kunder og styrer altid projektet ud fra dine prioriteter. Alle vores løsninger er skræddersyede og branchespecifikke.

Udvikling med din virksomhed i fokus

Hos Uptime får du tilknyttet et erfarent og tværfagligt team, der har alle de nødvendige kompetencer. Teamet består typisk af 4-5 personer: En projektleder, produktansvarlig, IT-arkitekt og 1-2 Umbraco udviklere. Det tilfører projektet den nødvendige forretningsforståelse og tekniske indsigt, hvilket en verdensklasse løsning forudsætter.

Vi indleder alle vores projekter gennem en forventningsafstemning, hvor vi sammen gennemgår konceptet og målsætninger. Efterfølgende begynder vi udviklingsprocessen, hvor vi løbende tester og afprøver produktet.

Det gør vi for at sikre dig, at du får det produkt, som du har brug for. Vi sørger for, at du er med i alle beslutningsprocesser, og vi afslutter naturligvis først projektet, når du er tilfreds med slutproduktet.

7 fordele ved Umbraco udvikling hos os

  • Et meget brugervenligt indholdsstyringssystem
  • Fleksibel og meget effektiv udvikling
  • Et meget økonomisk CMS
  • Fokus på indhold og redaktører
  • En topklasse løsning med høj oppetid og levetid
  • En partner der fokuserer 100 % på dig
  • Udvikling med de rette kompetencer og forretningsindsigt
God brugeroplevelse

Et utroligt intuitivt og effektivt CMS

Umbraco er et dansk udviklet open source CMS (Content Management System). Det blev lanceret i år 2000. Siden da er det blevet et af de hurtigst voksende indholdssystemer i Danmark. Mange benytter Umbraco hjemmesider grundet dets mange fleksible fordele inden for tilpasning, administration og vedligeholdelse.

Fordelene er bundet i systemets tekniske fundament. Det er bygget på Microsofts .NET Framework, opbygget i C# og bruger en kraftig Microsoft SQL server. Det gør det til et familiært system at bruge for mange udviklere, hvilket giver en hurtigere udvikling og skalering af webstedet.

Hertil er det et open-source CMS, der løbende bliver forbedret og udviklet, hvilket beriger Umbraco platformen med nye udvidelser. Det bryder, at Umbraco er integrerbar med mange funktionaliteter som f.eks. Sharepoint.

Endvidere giver Umbraco også rig mulighed for at bygge en webshop ind i siden. Med en webshop i Umbraco bygger du på et stærkt og sikkert fundament uden frygt for hacking og andre problemer. I Umbraco bygger du på et stærkt og sikkert fundament uden frygt for hacking og andre problemer.

Et system med fokus på indholdsskabere

Hjemmeside indhold er blevet et yderst vigtig konkurrenceparameter for både søgemaskineoptimering og brugeroplevelsen. Brugervenlighed og en god oplevelse af webstedet vægter betydeligt. Nøjagtig som førstehåndsindtrykket af en fysisk butik eller restaurant. Et professionelt og godt indtryk kan være med til at skabe bedre kunderelationer og forstærke tilliden og troværdigheden.

Umbraco sætter redaktørens behov i fokus, da det følger konceptet “Infinite Editing”. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde med indholdet, uden at du mister den røde tråd. Systemet er indbygget med en preview-content funktion, der tillader gennemgang inden publicering. Herudover en schedule content funktion til planlagt lancering af indhold. Alt dette gør det markant lettere og hurtigere at skabe bedre indhold på siden. Indhold der er professionelt og konkurrencedygtigt.

Har du internationale besøgende og kunder, er Umbraco en rigtig god platform til at lave flersprogede websites med minimale problemer.

Det er et oplagt valg til dig, der vægter fleksibel indholdsstyring, forandringsparathed og unik tilpasning.

Løsninger vi har udviklet

I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Få en topklasse Umbraco hjemmeside udviklet hos os

Vil du have en topklasse og konkurrencedygtig hjemmeside?

Højkvalitets hjemmesider stiller særlige krav til teknisk kunnen – men også forretningsmæssig indsigt og forståelse. I Uptime Development kan vi hjælpe dig med at udvikle en intelligent og branchespecifik løsning. En løsning der er værdiskabende for både dig og dine kunder.

Vil du gerne vide mere om, vores Umbraco udviklere, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi har en hurtig reaktionstid og besvarer din henvendelse inden for kort tid.

Tag kontakt allerede i dag og kom tættere på at udnytte din digitale forretnings potentiale.

Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.