KompetencerWebudviklingWordPress

WordPress udvikler

Har du brug for en WordPress udvikler? Uptime Development har mange års erfaring inden for wordpress og mange andre open-source systemer.

WordPress er baseret på programmeringssproget PHP, og det gør, at WordPress er et rigtig godt CMS system til både simple og større komplekse web-sites.

Vores udviklere er specialiseret i WordPress og bygger din nye hjemmeside fra bunden, og får det skræddersyet efter dine ønsker.

Kompetente udviklere

Vores WordPress-udviklere er kompetente og professionelle med mange års erfaring. Vi designer, udvikler og bygger WordPress-løsninger.

Uptime har både frontend -og back-end udviklere til rådighed. Det betyder, at vi kan gå i dybden med din hjemmeside og specialudvikle plugins, så dit website fungerer optimalt.

Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker, du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt dit WordPress projekt ved at ringe til os på +45 70 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.