KompetencerWebudviklingWordPress

WordPress udvikler

Har du brug for en WordPress udvikler? Uptime Development har mange års erfaring inden for wordpress og mange andre open-source systemer.

WordPress er baseret på programmeringssproget PHP, og det gør, at WordPress er et rigtig godt CMS system til både simple og større komplekse web-sites.

Vores udviklere er specialiseret i WordPress og bygger din nye hjemmeside fra bunden, og får det skræddersyet efter dine ønsker.

Vi er eksperter i WordPress
Vi udvikler topklasse WordPress løsninger

Kompetente udviklere

Vores WordPress-udviklere er kompetente og professionelle med mange års erfaring. Vi designer, udvikler og bygger WordPress-løsninger.

Uptime har både frontend -og back-end udviklere til rådighed. Det betyder, at vi kan gå i dybden med din hjemmeside og specialudvikle plugins, så dit website fungerer optimalt.

Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker, du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt dit WordPress projekt ved at ringe til os på +45 70 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Løsninger vi har udviklet

Den nye mobilapp til Estlands førende energiselskab, Alexela, giver kunderne alle de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt og nemt at få et overblik over alt, hvad der er vigtigt for dem – lige fra information om Alexelas tjenester til et overblik over de seneste transaktioner og forbrug.
MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.