WordPress udvikler

WordPress udvikler

Har du brug for en WordPress udvikler som en del af et større programmeringsprojekt eller som en del af et langvarigt samarbejde? Så er Uptime Development den rette samarbejdspartner for dig. Uptime Developments webudviklere har mange års erfaring inden for Wordpress og mange andre open-source cms systemer.

Erfaring med Wordpress og CMS systemer

Selvom Uptimes Developments primære fokusområder ligger uden for CMS systemer, har vi stor erfaring med blandt andet Wordpress og en lang række andre CMS systemer.

Vi kombinerer vores brede viden med en dedikeret tilgang for at skabe skræddersyede digitale løsninger, der går ud over konventionelle rammer. Lad os sammen udforske og implementere et CMS, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger, og som bringer din online tilstedeværelse til nye højder.

 

Hvad er Wordpress, og hvordan kan det gavne din forretning?

WordPress er en populær open-source CMS (content management system), der muliggør hjemmeside udvikling og administration af hjemmesider. WordPress er baseret på programmeringssproget PHP, og det gør, at WordPress er et rigtig godt CMS system til både simple og større komplekse hjemmesider.

Men hvordan kan det gavne din forretning? WordPress er omkostningseffektivt og tilpasseligt med temaer og plugins, og muliggør, at vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop din forretning. Wordpress kan forbedre SEO, øge online synlighed og tillader nem opdatering af indhold. WordPress skaber dermed gode muligheder for at etablere og forbedre virksomheders digitale tilstedeværelse.

 

Kompetente Wordpress udviklere

Vores Wordpress udviklere har stor erfaring med WordPress. Hos Uptime kan vi bygge din nye hjemmeside fra bunden, og skræddersy den efter dine ønsker, i forbindelse med et større projekt eller langvarrigt samarbejde.

Vores WordPress-udviklere er kompetente og professionelle med mange års erfaring. Vi designer, udvikler og bygger WordPress-løsninger.

Uptime har både frontend -og backend udviklere til rådighed. Det betyder, at vi kan gå i dybden med din hjemmeside og specialudvikle plugins, så dit website fungerer optimalt.

CMS systemer

Hos Uptime Development har vi, udover Wordpress, også erfaring med en række andre CMS systemer. Uanset hvilke ønsker, I har til jeres projekt, kan Uptime skabe en skræddersyet digital løsning for jer. Du kan læse mere om CMS systemerne her:

·         SharePoint udvikling

·         Drupal udvikling

·         Umbraco udvikling

Kontakt os, og lad os stå for dit næste projekt med CMS systemet Wordpress

Uptime Development er den perfekte samarbejdspartner for dig, der har brug for en WordPress udvikler som en del af et større programmeringsprojekt eller som en del af et langvarigt samarbejde.

Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker, du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt dit WordPress projekt ved at ringe til os på +45 70 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager