KompetencerWebudviklingWordPress

WordPress udvikler

Har du brug for en WordPress udvikler? Uptime Development har mange års erfaring inden for wordpress og mange andre open-source systemer.

WordPress er baseret på programmeringssproget PHP, og det gør, at WordPress er et rigtig godt CMS system til både simple og større komplekse web-sites.

Vores udviklere er specialiseret i WordPress og bygger din nye hjemmeside fra bunden, og får det skræddersyet efter dine ønsker.

Vi er eksperter i WordPress
Vi udvikler topklasse WordPress løsninger

Kompetente udviklere

Vores WordPress-udviklere er kompetente og professionelle med mange års erfaring. Vi designer, udvikler og bygger WordPress-løsninger.

Uptime har både frontend -og back-end udviklere til rådighed. Det betyder, at vi kan gå i dybden med din hjemmeside og specialudvikle plugins, så dit website fungerer optimalt.

Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker, du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt dit WordPress projekt ved at ringe til os på +45 70 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Løsninger vi har udviklet

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.
I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.