Foredrag med Nick, Mathias J og Martin.

React udvikling

Ønsker du at få udviklet et mere interaktivt user interface til din webapplikation?

Når det kommer til hjemmesider, web og mobile apps, spiller førstehåndsindtrykket en betydelig rolle. Det første en online besøgende møder på deres vej, er brugergrænsefladen (UI) af webstedet eller applikationen. 

Det indebærer den visuelle fremstilling af dit websted, produkt, service eller applikation. Præsenteres din hjemmeside ikke professionelt og korrekt ud fra dit brand, kan det give et misvisende og dårligt indtryk hos den besøgende.

Ifølge et studie fra Forrester Research kan en veldesignet user interface løfte konverteringer op mod 200 %. I en tid hvor større mængder online trafik giver et øget potentiale for højere omsætning, er et godt førstehåndsindtryk derfor afgørende.

Der findes mange forskellige frontend biblioteker inden for webudviklingsmiljøet. I Uptime Development anbefaler vi ofte React, der er uafhængig af platform.

Lynhurtig og skalerbar frontend performance

React, også kendt som React.js, er et open-source JavaScript komponentbaseret framework. Det blev udviklet af Facebook i 2013 til at lave user interfaces til applikationer (web- og mobileapps). Det er et af nutidens mest populære frontend frameworks. Det benyttes blandt andet af virksomheder som Facebook, Netflix, Airbnb og mange andre. Dets popularitet er bundet i frameworkets mange tekniske fordele.

Det er en oplagt løsning til dig, der efterspørger en hurtig, robust og skalerbar frontend løsning. Frameworket benyttes oftest som en afkoblet frontend, hvor det kun arbejder med præsentationslaget (viewlaget). Frameworket henter sin data fra et andet backendsystem, hvilket gør det til et meget lettere og dermed hurtigere framework særligt til mindre datatunge applikationer end f.eks. Angular.

Vores proces til en verdensklasse intelligent IT-løsning

Selvom React.js er et intuitivt framework stiller det stadigvæk særlige krav til udviklernes tekniske kompetencer og kunnen. I Uptime Development er vi eksperter i React udvikling, hvor vi har mere end 7+ års erfaring. Med os som samarbejdspartner får du en partner, der har de nødvendige tekniske kompetencer og kapacitet til at udvikle en intelligent IT-løsning til dig.

Men du vil også få en partner, der engagerer sig 100 % i dig og din virksomhed. Vi baserer alt vores samarbejde på ærlighed, gensidig tillid og transparens. På baggrund af dette indleder vi altid vores projekter med en indledende dialog og workshop, hvor vi sammen fastlægger projektets detaljer og koncept.

Synergi mellem teknik og forretning

Du får et tværfagligt team med den nødvendige erfaring og kompetencer tilknyttet dit projekt. Teamets medlemmer er nøje udvalgt i form af erfaring fra tidligere lignende projekter og består af en produktansvarlig, IT-arkitekt, projektleder og 1-2 React udviklere. Det sikrer dig, at du får et team med den nødvendige forretningsforståelse og tekniske indsigt.

Efter klarlægning af projektet begynder vi udviklingsprocessen, hvor vi løbende tester og kvalitetssikre produktet, således at du får en topklasse løsning. Vi tager dig med hele

7 fordele ved React udvikling hos Uptime Development

  • Hurtig og skalerbar frontend løsning

  • Et enkelt og let framework

  • Genbrug af komponenter – byg applikationens UIs som et puslespil

  • Du får tilknyttet et team med alle de nødvendige kompetencer

  • En samarbejdspartner med mange års erfaring

  • Et højkvalitetsslutprodukt med højlevetid

  • Høj leveringssikkerhed

Hvad er React Native?

Når det kommer til React, kan der til tider også være tale om React Native. Det er en cross-platform teknologi udviklet af Facebook til mobileapps. React Native bruges til udvikling af applikationer til både iOS og Android enheder.

React Native frameworket fungerer på mange måder som React.js og har dermed mange af de samme fordele. Den store modsætning er, at React Native ikke er en JavaScript bibliotek, men derimod et selvstændigt framework. I stedet for at bruge DOM, anvender React Native lokale APIer til at gengive komponenter på den mobileenhed. Det vil sige den samme flydende interaktion på mobilappen som på computeren.

Få en betydelig bedre brugeroplevelse

React.js kompilere JavaScript koden og nedbryder websitet i en række forskellige komponenter. Disse komponenter indsættes i en DOM (Document object model), hvor brugerfladens HTML-processer og struktur bliver bundet til JavaScript funktioner. Brugeren kan her interagere med komponenterne og ændre tilstanden på applikationen.

Eksempler heraf er blandt andet Facebooks og Airbnbs feeds, hvor en interaktion med indholdet ikke giver en redirect eller popup. Den besøgende får en mere “app” lignende følelse, da siden opdateres fremfor at blive genindlæst. Det gør det mere strømlinet, lettere og hurtigere at konstruere gode brugeroplevelser.

Det, at React.js benytter en komponent baseret struktur, gør det muligt at bygge med lige fra de mindste komponenter til større, for så at gentage processen til appniveauet. Det gør frontend arbejdet mere intuitivt og næsten som at samle et puslespil.

Det, at det er et open-sourceudviklingsmiljø, gør, at det løbende bliver videreudviklet og beriget med andre komponenter. Dette tillader en nemmere integration med andre eksisterende React-projekter. Derfor giver React.JS flere muligheder end en traditionel indholdsvisning, når det kommer til frontend og en tilpasset brugeroplevelse.

Vil du gerne have en intelligent IT-løsning?

I Uptime Development er der ingen standardløsninger. Vi udvikler altid skræddersyede, branchespecifikke løsninger til vores kunder. Vi har mange års erfaring inden for app udvikling og ekspertisen til at udvikle komplekse og intelligente IT-løsninger. Vi et stort softwarehus med et godt omdømme i branchen, da vi tror på længerevarende relationer.

Vores React udviklere er dygtige specialister, der møder vores kunder i øjenhøjde. Med et tværfagligt team, der har den nødvendige forretningsmæssige forståelse og tekniske kompetencer, kan du bekymringsfrit fokuserer på det, du er bedst til – nemlig at drifte og udvikle din forretning.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi hos Uptime Development kan hjælpe dig? Kontakte os ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi har en høj reaktionstid og besvarer jeres henvendelse inden for kort tid.


Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.