KompetencerApp udviklingReact native

React Native udvikler

React Native giver din virksomhed mulighed for at udvikle jeres næste mobile app til både Android og IOS uden at skulle bruge to forskellige programmeringssprog. Uptime Development efteruddanner løbende vores medarbejder til at lære de nyeste teknologier indenfor React Native.

React Native blev oprindeligt startet af Facebook, men det bliver i dag brugt af nogle af verdens største virksomheder til deres mobile applikationer. Herunder kan nævnes Skype, Uber og Airbnb .

Hos Uptime Development har vi i det seneste år specialiseret vores medarbejdere i sproget, således at vi kan tilbyde skalérbare app løsninger til vores kunder. Vi vil konstant sikre, at vi kan udvikle fremtidens IT-løsninger.

React Native passer til alle virksomheder, der ønsker at bygge deres app til både Android (Google) og IOS (Apple). Rent teknisk bygger vi nemlig begge applikationer fra den samme kodedatabase.

Få et uforpligtende tilbud

Selvom React Native kan lyde tiltrækkende, så er det ikke sikkert, at det vil være det rigtige for dig. Vores udviklere er specialiseret på forskellige områder, og det sikrer, at vi kan rådgive dig til at vælge den bedste løsning til dit behov.

Med en aftale med Uptime Development får du udvikling, rådgivning og løbende ideer til dit udviklingsprojekt. Vores mål er at skabe den absolut bedste løsning for dig.

Ring til os på 70 44 43 71 eller skriv en mail til info@uptimedevelopment.dk, så giver vi dig et uforpligtende oplæg på dit udviklingsprojekt.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.