KompetencerWebudviklingSharePoint

SharePoint udvikling

Har du brug for en skarp og dygtig Sharepoint udvikler? Uptime har udviklere specialiseret i Sharepoint.

Microsoft Sharepoint har udviklet sig til at være et meget populært Content Mangement System, som også mange store virksomheder benytter sig af. Det er en webbaseret vidensdelig og dokumentstyringsportal, som mange offentlige virksomheder anvender.

SharePoint er en ASP.NET applikation. Det betyder, at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server.

Banebrydende SharePoint udvikling
Kompetente SharePoint udviklere hos Uptime

Undgå frustrationer over IT

Sharepoint er integreret med Microsoft Office, og det gør denne platform ideel til større virksomheder, som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden, som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

Uptime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

Løsninger vi har udviklet

ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.