KompetencerWebudviklingSharePoint

SharePoint udvikling

Har du brug for en skarp og dygtig Sharepoint udvikler? Uptime har udviklere specialiseret i Sharepoint.

Microsoft Sharepoint har udviklet sig til at være et meget populært Content Mangement System, som også mange store virksomheder benytter sig af. Det er en webbaseret vidensdelig og dokumentstyringsportal, som mange offentlige virksomheder anvender.

SharePoint er en ASP.NET applikation. Det betyder, at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server.

Topprofessionel kodning
Kompetente SharePoint udviklere hos Uptime

Undgå frustrationer over IT

Sharepoint er integreret med Microsoft Office, og det gør denne platform ideel til større virksomheder, som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden, som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

Uptime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

Løsninger vi har udviklet

Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.