KompetencerWebudviklingSharePoint

SharePoint udvikling

Har du brug for en skarp og dygtig Sharepoint udvikler? Uptime har udviklere specialiseret i Sharepoint.

Microsoft Sharepoint har udviklet sig til at være et meget populært Content Mangement System, som også mange store virksomheder benytter sig af. Det er en webbaseret vidensdelig og dokumentstyringsportal, som mange offentlige virksomheder anvender.

SharePoint er en ASP.NET applikation. Det betyder, at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server.

Undgå frustrationer over IT

Sharepoint er integreret med Microsoft Office, og det gør denne platform ideel til større virksomheder, som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden, som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

Uptime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

Løsninger vi har udviklet

Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.
Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.
Med en nyudviklet, brugervenlig hjemmeside og en intelligent forbrugsberegner er kunderejsen i top hos danske ALFIX, der er en af Skandinaviens førende B2B producenter af professionelle systemer til gulv-, væg- og facadekonstruktioner.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.