Microsoft sharepoint

Microsoft SharePoint udvikling

Har du brug for en skarp og dygtig Microsoft SharePoint udvikler som en del af et større programmeringsprojekt eller som en del af et langvarigt samarbejde? Så er Uptime Development den rette samarbejdspartner for dig. Uptime Developments webudviklere har mange års erfaring inden for Microsoft SharePoint udvikling og lignende CMS systemer.

Hvad er Microsoft SharePoint 365?

Microsoft SharePoint 365 er et CMS system (Content Mangement System), designet til at lette samarbejde, dokumentstyring og informationsdeling i virksomheder. Kort sagt, er det en webbaseret vidensdelig og dokumentstyringsportal. Med Microsoft Sharepoint får din virksomhed en centraliseret digital arbejdsplads, hvor teams kan oprette, organisere og dele indhold og applikationer.

 

SharePoint integrerer sømløst med Microsoft 365

Microsoft SharePoint integrerer sømløst med Microsoft 365, hvilket gør det muligt at oprette dynamiske intranets, automatisere arbejdsprocesser og samarbejde i realtid. SharePoint 365 letter effektivt dokumenthåndtering og styrker din virksomheds interne kommunikation, produktivitet, samarbejde og informationsdeling.

Microsoft Sharepoint  365 har udviklet sig til at være et meget populært CMS system, som også mange store virksomheder benytter sig af. som mange offentlige virksomheder anvender. SharePoint er en ASP.NET applikation. Det betyder, at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server

Undgå IT-frustrationer med SharePoint udvikling

Sharepoint er integreret med Microsoft Office, og det gør denne platform ideel til større virksomheder, som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden, som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

Uptime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

 

Kontakt os, og lad vores SharePoint udviklere stå for dit Microsoft Sharepoint projekt

 Uptime Development er den perfekte samarbejdspartner for dig, der har brug for en SharePoint udvikler som en del af et større programmeringsprojekt eller som en del af et langvarigt samarbejde.

Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker, du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt din SharePoint udvikling ved at ringe til os på +45 70 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager