KompetencerWebudviklingSharePoint

SharePoint udvikling

Har du brug for en skarp og dygtig Sharepoint udvikler? Uptime har udviklere specialiseret i Sharepoint.

Microsoft Sharepoint har udviklet sig til at være et meget populært Content Mangement System, som også mange store virksomheder benytter sig af. Det er en webbaseret vidensdelig og dokumentstyringsportal, som mange offentlige virksomheder anvender.

SharePoint er en ASP.NET applikation. Det betyder, at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server.

Topprofessionel kodning
Kompetente SharePoint udviklere hos Uptime

Undgå frustrationer over IT

Sharepoint er integreret med Microsoft Office, og det gør denne platform ideel til større virksomheder, som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden, som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

Uptime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

Løsninger vi har udviklet

Den nye mobilapp til Estlands førende energiselskab, Alexela, giver kunderne alle de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt og nemt at få et overblik over alt, hvad der er vigtigt for dem – lige fra information om Alexelas tjenester til et overblik over de seneste transaktioner og forbrug.
MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.