recommendating-logo

Recommendating er Danmarks nye dating univers

En lun sommeraften i 2020 hyggede de to veninder Katja Lucia Leoni og Lotte Munk sig som så ofte før med rosé i vinglassene på terrassen, hvor snakken om dårlige datingoplevelser fødte idéen til Danmarks nye datingunivers.

Allerede samme aften købte de domænenavnet recommendating.dk og startede en rejse, hvor de har investeret alt, hvad de ejer for at lave en tryg og anderledes platform for datingsøgende kvinder og mænd i både Danmark og udlandet.

- Vi har begge haft mange dårlige dates og oplevelser på forskellige datingplatforme, hvor folk har løjet om deres alder, eller hvor falske profiler har været en pengemaskine. Det fostrede idéen til Recommendating, for de bedste dates, vi har været på, har altid været, når en ven eller veninde har anbefalet en i deres netværk, forklarer stiftere og indehavere Katja Lucia Leoni og Lotte Munk.

Datingdronninger tager kampen op mod mastodonterne

Til dagligt arbejder Lotte Munk med rekruttering i IT-branchen, mens Katja Lucia Leoni er konsulent i pharmaindustrien. De har været veninder i mere end 33 år og altid drømt at arbejde sammen. At det blev et datingunivers er lidt et tilfælde, og havde to initiativrige kvinder kendt omfanget, havde de måske tænkt sig som en ekstra gang, inden de kastede deres drømme og kræfter ind i branchen.   

- Vi er ikke særlige IT-kyndige, når det handler om at udvikle et datingsite, men vi har fået god hjælp af først Erhvervsforum Roskilde og et sjællandsk udviklingsbureau, inden vi skiftede til Uptime i Vejle, der overtog udviklingsopgaven, da den gik i hårdknude. Det valg har vi ikke fortrudt, understreger Katja Lucia Leoni og Lotte Munk, der er klar til at tage kampen op i et konkurrencepræget datingmarked.

- Fundamentet i Recommendating er en validering med MitID og venneanbefalinger. Vores datingplatform er transparent og tryg at færdes på. Vi har ingen falske profiler, og ingen kan lyve om deres alder. Vi kan mærke, at det er noget, profilerne på vores datingapp værdsætter, forklarer de to stiftere.

Udvalgte udviklingsopgaver for Recommendating

Uptime har i samarbejde med Recommendating udviklet Danmarks nye datingunivers. Det inkluderer blandt andet:

  • Udvikling af backend og frontend til hjemmeside og app

  • Opsætning af MitID validering

  • Integration af betalingsmuligheder gennem Apple, Android og Repay

  • Udvikling af algoritme der sorterer datinglisten og sikrer matches

God kommunikation og ærlig rådgivning giver tryghed

Efter en lykkelig skilsmisse med det sjællandske udviklingsbureau har Katja Lucia Leoni og Lotte Munk fundet datingmelodien i Uptime, hvor kombinationen af en dygtig projektleder og erfarne udviklere med den rigtige tech stack har fået projektet i mål.

- Samarbejdet med Uptime er helt fantastisk. Vi har en god kommunikation, der er styr på tidsforbruget, og de kommer i mål med de forskellige opgaver til aftalt tid. Projektleder Mathias Jørgensen har et solidt overblik. Han svarer hurtigt og samler op på tingene, ligesom han er ærlig i sin rådgivning og for eksempel foreslår, at vi venter med en feature, fordi den er for dyr målt på den værdi, den skaber for vores kunder på nuværende tidspunkt, forklarer Katja Lucia Leoni og Lotte Munk.

recommendating-uptime

Recommendating.dk lanceret uden bugs

Uptime har blandt andet været ansvarlig for udvikling af backend og frontend og arbejdet tæt sammen med Recommendatings grafikerne for at sikre det rigtige udtryk på hjemmesiden og appen. Herudover har Uptime opsat validering med MitID, integreret betalingsmuligheder gennem Apple, Android og Repay og udviklet en algoritme, der sorterer datinglisten og sikrer matches.

- Uptime har løftet recommendating.dk til next level. De har en knivskarp tech stack og er dygtige til at forstå vores forretningsmodel. De tænker selv og kommer med forslag, der forbedrer kundeoplevelsen. De arbejder med stort overblik, faktureringen er gennemskuelig og udviklingen sidder lige i skabet. I starten havde vi paraderne oppe, men de er sænket i dag, hvor vi har fuld tillid til teamet, understreger Katja Lucia Leoni og Lotte Munk, der ikke tøver med at anbefale Uptime.

- Vi var presset på lanceringen, men Mathias, Bjarke og Nicklas gav den gas og arbejdede dag og nat for at nå i mål. Det lykkedes, og der har stort set ikke været nogle bugs på siden. Det er vi meget taknemmelig for, fortæller de to indehavere, der har ambitioner om at gå all in i Recommendating.

- Vi passer stadig vores ”normale” arbejde, men vi drømmer om at hellige vores arbejdsliv 100 % til Recommendating, hvor der er masser af potentiale. Blandt andet kigger vi på at forbedre chatmodulet, udvikle en favoritliste og finpudse profilvisningen, ligesom vi har en række ”hemmelige” projekter i skuffen, som vi glæder os til at lancere. Naturligvis i tæt samarbejde med Uptime, fortæller Katja Lucia Leoni og Lotte Munk med et drømmende og forventningsfuld smil.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager