boxbudget-logo

BoxBudget.dk: Hos Uptime er vi i trygge hænder

I Uptime Development fandt direktør i BoxBudget.dk Anne Dorthe Schelander et dygtigt udviklingsbureau med erfarne udviklere og projektledere, der kunne drible udviklingen af et system til håndtering af udlejning af depotrum i mål.

BoxBudget.dk udlejer opmagasineringsbokse og depotrum til private og erhverv. Med næsten 1000 rum og 800 kunder fordelt på flere jyske lokationer, er der nok at holde styr på for den familieejede virksomhed.

- For at gøre arbejdsprocesserne smartere, mere effektive og smidigere har vi investeret i et nyt internt system, der blandt andet kan håndtere alle kundeoplysninger, lejekontrakter og fakturering, ligesom det giver et godt overblik over udlejede og ledige depotrum, forklarer Anne Dorthe Schelander om nogle af de fordele, det nye system giver BoxBudget.dk i den daglige drift af virksomheden.

Uptime løste hårdknuden

Direktøren i BoxBudget.dk glæder sig over, at hun landede hos Uptime, hvor hun har fået et udviklingsbureau, der er helt nede på jorden og som har de rigtige kompetencer og kapaciteten til at løfte opgaven.

- Uptime formåede på flotteste vis at samle vores udviklingsopgave op og få den i mål, fordi de er dygtige, erfarne og har fingeren på pulsen, når det handler om at bruge de nyeste teknologier til at udvikle de smarte features i systemet, forklarer Anne Dorthe Schelander.

Resultatorienteret projektleder sikrer fremdrift

Ifølge direktøren er der mange gode grunde til, at hendes samarbejde med Uptime i dag kører gnidningsfrit og med fuld skrue på tillidsbarometeret. Men særligt et forhold skiller sig ud og har ekstra stor betydning.

- Vi har et samarbejde i verdensklasse med Uptimes projektleder Maria Galsgaard. Hun er god til at lytte og sætte sig ind i de udfordringer, vi har, ligesom Maria arbejder ydmygt, grundigt og effektivt. Jeg oplever, at hun er dygtig til detailstyring og formår at sikre fremdrift og sætte flueben. Resultatet er, at vi kommer i mål og får udviklet løsninger, der er afstemt med de behov, vi har og som giver os en nemmere og mere effektiv arbejdsdag, forklarer Anne Dorthe Schelander.

Udvalgte udviklingsopgaver for Boxbudget

Uptime har i samarbejde med BoxBudget.dk udviklet et system til håndtering af udlejning af depotrum, og det inkluderer blandt andet:

  • intern booking af depotrum

  • udvikling af en automatiseret faktureringsproces

  • opsætning af kontraktunderskrivning ved brug af MitID

  • implementering af Penneo til underskrifter

  • automatisk indeksregulering af priser

  • integration med e-conomic

  • opsætning af betalingsenheder

  • styring af adgangskontrol

  • udvikling af modul til genudlejning og reservation

Nyt system giver værdi på bundlinjen

Det nye system til håndtering af udlejning af depotrum indeholder et væld af smarte features, der på hver sin måde er med til at gøre arbejdsdagen lidt nemmere og mere effektiv.

-  Vi har blandt andet automatiseret faktureringen. Før tog det cirka fem timer. I dag bruger vi maksimalt en time en gang om måneden. Det nye system giver os også et digitalt overblik, hvor de enkelte depotrum skifter farve, alt efter om de er udlejet, reserveret eller ledige. Det er smart, for tidligere har vi løbet rundt med en masse papirer, der hele tiden skulle opdateres manuelt med hvad det indebærer af mulige fejl, forklarer Anne Dorthe Schelander, der også glæder sig over den automatiske indeksregulering af priserne.

- I det gamle system brugte vi dagevis på den årlige tilpasning af priserne, fordi vi skulle ind på alle kundeaftaler og sætte en ny pris. I dag retter vi bare procentsatsen et enkelt sted. Det sparer os utallige arbejdstimer. Samtidigt kan vi nu genudleje et opsagt depotrum, før det er tomt, ligesom vi kan lægge reservationer ind og flytte kundereservationer fra et rum til et andet uden at starte forfra. De mange features giver os et forspring i en travl hverdag, fordi de gør vores arbejde smartere og mere effektivt. I sidste ende kommer det vores kunder til gode, fordi vi har tid til at levere en endnu bedre service, forklarer direktøren for BoxBudget.dk.

boxbudget-lager1

Udviklingsarbejdet fortsætter hos Uptime

Anne Dorthe Schelander tøver ikke med at anbefale Uptime, og selv er hun da heller ikke et sekund i tvivl om, at fremtidens udvikling af BoxBudget.dk skal ske i et samarbejde med Uptime.

- I BoxBudget.dk er vi meget tilfredse med Uptime og deres stærke team af projektleder og dygtige udviklere. I øjeblikket trækker vi lige vejret efter at have lanceret den nye løsning, men jeg drømmer allerede nu om at udvikle nye features. Her kigger vi blandt andet på, hvordan vi kan udvikle systemet til at selv at regne lejedifferencen ud, når vi ændrer depotrummets størrelse, forklarer Anne Dorthe Schelander, der er glad for, at hun valgte Uptime.

- Vores arbejdsdag er bare blevet lettere med det nye system. Vi har stadig meget travlt, men i dag kan vi i større udstrækning fokusere på de opgaver, der skaber værdi for vores kunder. Fortjenesten er ikke mindst Uptimes, understreger Anne Dorthe Schelander, direktør i BoxBudget.dk.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager