logo

AUBO har givet bolden op til Uptime

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.

En dygtig, effektiv og kompetent samarbejdspartner

Uptimes opgave var at videreudvikle Integrator PRO og gøre det til det centrale system for køkkenafdelingerne i Optimera ved at integrere alle de andre systemer i én samlet løsning. IT-udviklerne fra Uptime kom med det bedste tilbud i forhold til tidsforbruget, som også matchede mine estimater. Alligevel var jeg skeptisk i forhold til tidsplanen, men Uptime har overholdt alle aftaler i forhold til tid og økonomi, og derfor har de også fået bolden fremover i forhold til at vedligeholde, drifte og videreudvikle Integrator PRO.

TOMMY MADSEN

IT-chef hos AUBO

Video

Se AUBO kundecase

IT Chef i AUBO Production Tommy Madsen fortæller om partnerskabet med Uptime Development.

Se og hør hvorfor han og køkkenfirmaet AUBO valgte Uptime Development, dyk ned i samarbejdet og hør om de udviklingsfordele, Tommy Madsen oplever i partnerskabet.

Løsning med Integrator PRO

I Aulum ligger AUBO Production A/S, der laver køkken-, bad- og garderobeløsninger til hele Skandinavien. Virksomheden har en kompetent IT-afdeling med et højt serviceniveau både internt og eksternt.

medarbejder

– Hos AUBO er IT-løsningerne ikke standardprogrammer. Vi har vores egen standard og løsninger, som vi tilpasser til vores kunders, sælgeres og samarbejdspartneres behov, siger Tommy Madsen, der er IT-chef hos AUBO.

I 2020 lancerede virksomheden sin egen løsning, Integrator PRO, der integrerer det udbredte tegneprogram Winner med andre systemer. Formålet var at lette det administrative arbejde via automatiske ind- og udlæsninger, fejlkontroller og integration af processer både i butikkerne og i AUBO Production.

– Integrator PRO blev lanceret med succes hos forhandlerne i 2021, og samtidig viste vores store samarbejdspartner, Optimera, interesse for vores løsning. Vi indgik et samarbejde med Optimera om en videreudvikling af Integrator PRO, som var tilpasset virksomheden. I den forbindelse søgte vi efter en dansk samarbejdspartner, fortæller Tommy Madsen.

Uptime videreudvikler Integrator PRO

Efter at IT-chefen havde holdt det indledende møde med Uptime, gav Tommy Madsen bolden op til IT-virksomheden, der fik opgaven med at videreudvikle Integrator PRO til Optimera.

– Hjemmesiden virkede meget troværdig, og det så ud som om, at Uptime kunne det, jeg efterspurgte. De mødte fire mand høj op til det indledende møde, som var meget positivt. Vi havde været tilfredse med vores tidligere IT-leverandør, men savnede noget fleksibilitet og en dansk forståelse af tingene, hvilket gik op i en højere enhed hos Uptime, understreger Tommy Madsen.

nick

Nemmere for Optimera

Optimera, der er Norges største leverandør af byggematerialer, havde ikke et system, der var velegnet til designartikler som køkkener. Det betød mange manuelle handlinger i forbindelse med køkkensalget, og at medarbejderne skulle bruge mange forskellige systemer til at behandle og administrere en ordre.

– Uptimes opgave var at videreudvikle Integrator PRO og gøre det til det centrale system for køkkenafdelingerne i Optimera ved at integrere alle de andre systemer i én samlet løsning. IT-udviklerne fra Uptime kom med det bedste tilbud i forhold til tidsforbruget, som også matchede mine estimater. Alligevel var jeg skeptisk i forhold til tidsplanen, men Uptime har overholdt alle aftaler i forhold til tid og økonomi, og derfor har de også fået bolden fremover i forhold til at vedligeholde, drifte og videreudvikle Integrator PRO, siger en tilfreds Tommy Madsen.

udstilling

Fleksible uden forhindringer

lastbil

Han ser fleksibiliteten og lydhørheden hos Uptime som noget af det bedste ved samarbejdet.

– Med min egen baggrund inden for IT-branchen ville jeg gerne selv være projektleder på udviklingen af Integrator PRO for Optimera, og det kunne sagtens lade sig gøre hos Uptime. De er utrolig fleksible og indretter sig efter kunderne i stedet for at have en masse procedurer, der ikke kan ændres og bremser samarbejdet. Kemien mellem os er god, de er dygtige, og udvikler Nick Nissen er lynhurtig til at forstå, hvad jeg siger. Det er en fordel, at vi kan mødes fysisk indimellem og snakke sammen over bordet, mens vi udvikler ud fra den samme tilgang til projektet, fremhæver Tommy Madsen.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.

kontakt johan

Johan Pedersen

Business Development Manager