KompetencerApp udviklingKotlin

Kotlin udvikling

Har du brug for hjælp til appudvikling?

I vores digitaliserede tidsalder er der et øget fokus på effektiviteten og brugervenligheden af digitale løsninger. Det samme gør sig gældende indenfor Android app udvikling, hvor det tidligere fremtrædende programmeringssprog, Java, er erstattet af det nyere Kotlin.
Få en fremtidssikker løsning med Kotlin udvikling
Få effektiv programmering hos Uptime

En moderne løsning til moderne behov

Har du udfordringer med din app udvikling, er Kotlin den løsning, som vi anbefaler til dig. Programmeringssprogets mange fordele og kompatibilitet gør det til en optimal og fremtidssikker løsning. Dette gælder uanset, om du skal udvikle en helt ny app fra bunden, eller allerede har en kompleks Java app, som du skal videreudvikle på. 

Fordelene ved Kotlin

Tryghed og værdi hele vejen igennem

Med en Kotlin udvikler kan du nemt og bekvemt videreudvikle på din nuværende app og koncept.

Men gode og veludførte apps kommer ikke af sig selv.

Succesfuld appudvikling forudsætter krav om nødvendige tekniske kompetencer og kunnen. Dette er særligt gældende, når du skal udvikle apps, der både er brugervenlige og funktionelle.

I Uptime har vi Kotlin udviklere med mange års erfaring og særlig uddannelse indenfor programmeringssproget. Vi vægter kvalitet højt, hvorfor vi altid stiller store krav til vores udvikleres kompetencer.

Vores arbejdsproces

Alle vores løsninger tilpasses altid dine unikke behov – fra ide til udvikling. Vi begynder altid først udviklingen efter en inddelende forventningsafstemning med dig. I Uptime arbejder vi oftest i teams bestående af 4-5 mand i form af:

  • IT-arkitekt
  • Projektleder
  • 2 udviklere
  • Produktansvarlig

Vores teams bliver sammensat og nøje udvalgt ud fra deres erfaring med tidligere lignende projekter. Du vil i den indledende dialog møde det udvalgte team tilknyttet projektet. Sammen gennemgår vi din app og konceptet til mindste detalje.

Vi arbejder ud fra den overbevisning, at jo flere der kender til jeres forretning og projekt, jo bedre en løsning kan vi udvikle til dig. Ligeledes sikre det dig, at I får en samarbejdspartner, der både har den nødvendige forretningsforståelse og teknisk kunnen.

Med korte sprints igennem hele udviklingsprocessen tester og kvalitetssikre vi appen. På den måde kan både du og vi være sikre på, at du får lige den app, som du ønsker. Det gælder uanset, om du har brug for at få udviklet eller videreudviklet din app.

Kontakts os og få fremtidens app

Vi har siden 1992 hjulpet kunder på tværs af brancher og størrelser med udvikling af værdiskabende løsninger. Værdiskabende softwareløsninger kræver forretningsforståelse, faglige og menneskelige kompetencer. Med os som samarbejdspartner kan du være sikker på, at du får alle de nødvendige kvalifikationer, som du skal bruge til dit projekt.

Har du spørgsmål om, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet din app ved hjælp af vores Kotlin udviklere?

Kontakt os. Vi står klar til at udvikle den løsning, som du har brug for.

Referencer

Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.