KompetencerApp udviklingKotlin

Kotlin udvikling

I vores digitaliserede tidsalder er der et øget fokus på effektiviteten og brugervenligheden af digitale løsninger. Det samme gør sig gældende inden for appudvikling, hvor det mest fremtrædende programmeringssprog til Android appudvikling Java, nu er erstattet af Kotlin.

En moderne løsning til moderne behov

Kotlin er et backend programmeringssprog, som er anerkendt for dets grundlæggende fleksibilitet, brugervenlighed og effektive brug af kode.

Med en Kotlin udvikler på banen er der mange fordele at hente. Kotlin er et kompakt sprog, der er kompatibelt med og kan kompileres til både Java og JavaScript. Denne fleksibilitet, sammenholdt med en let læringsproces, bidrager til, at Kotlin er betydelig hurtigere og bedre at udvikle i. Kodesproget anses derfor af mange for at være en moderne udgave af Java teknologien

Hurtig, effektiv og fleksibel

Har du udfordringer med din appudvikling, er Kotlin den løsning, som vi anbefaler til dig. Programmeringssprogets mange fordele og kompatibilitet gør det til en optimal og fremtidssikker løsning. Dette gælder uanset, om du skal udvikle en helt ny app fra bunden eller allerede har en kompleks Java app, som du skal videreudvikle på.

Med en Kotlin udvikler kan du nemt og bekvemt videreudvikle på din nuværende app.

Men gode og veludførte apps kommer ikke af sig selv.

Tryghed og værdi hele vejen igennem

Succesfuld appudvikling forudsætter krav om nødvendige tekniske kompetencer og kunnen. Det er særligt gældende, når du skal udvikle apps, der både er brugervenlige og funktionelle. Hos Uptime har vi Kotlin udviklere med mange års erfaring og særlig uddannelse indenfor programmeringssproget. Vi vægter kvalitet højt, hvorfor vi altid stiller store krav til vores udvikleres kompetencer.

Alle vores løsninger tilpasses altid dine unikke behov – fra ide til udvikling. Vi begynder altid først udviklingen efter en inddelende forventningsafstemning med dig. Vi gennemgår din app, koncept og tilhørende detaljer.

Igennem hele udviklingsprocessen tester og kvalitetssikre vi appen. På den måde kan både du og vi være sikre på, at du får lige den app, som du ønsker. Dette gælder uanset, om du har brug for at få udviklet eller videreudviklet din app. Vi tager dig i hånden hele vejen igennem processen og tilknytter flere specialiserede Kotlin udviklere til dit projekt.

Referencer

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.