viser skærm

Tværfaglige 5-mands teams sikrer Uptime Developments kunder softwareløsninger i verdensklasse

Når du vælger Uptime Development, samarbejder et team af landets skarpeste hjerner om at designe og løse din udviklingsopgave, så softwaren understøtter og løfter din forretning til nye højder.

– Populært sagt vil vi ikke levere det, du spørger om, men dét du har brug for. Derfor sætter hele vores team sig solidt ind i dit forretningskoncept. Ved at kombinere teamets forskellige kompetencer med din viden, kan vi udvikle lige nøjagtig den software, din virksomhed har brug for, forklarer Kasper Sørensen og Mathias Jørgensen, der som IT-projektledere er ansvarlige for at ”sætte holdet” til softwarehusets forskellige kunder og opgaver.

– Udvikling af software, der skaber værdi for din forretning, er en kompleks proces, som kræver en hær af forskellige faglige og menneskelige kvalifikationer. For én enkelt medarbejder er opgaven umulig at løfte, men ved at arbejde i teams kan vi sammensætte et hold, der har den nødvendige erfaring, forretningsforståelse, tekniske indsigt og kapacitet, understreger Kasper Sørensen.

it

Teamsamarbejdet giver de bedste softwareløsninger

De to IT-projektledere mener, at teamsamarbejdet giver Uptime Development de bedste forudsætninger for at rådgive kunden til den rigtige løsning.

– Når vi får en ny opgave, kigger vi på, hvilke medarbejdere der har erfaring fra lignende løsninger. Vi sammensætter et team, der passer til kunden. Typisk består det af fire til fem mand. En produktansvarlig, en IT-arkitekt, en projektleder og to udviklere. Hele teamet møder kunden på den første workshop, for jo mere alle i vores organisation ved om forretningen og opgaven, jo bedre løsning kan vi sammen udvikle til kunden, fortæller Mathias Jørgensen, der hellere sætter to udviklere på en opgave på halv tid – fremfor kun én på fuld tid.

– Vores udviklere er specialister på hver deres område, og de er dygtige til at spille hinanden gode, lære af hinanden og bruge det i de løsninger, de udvikler sammen. Det betyder, at du som kunde får et slutprodukt i højeste kvalitet og en knivspids bedre. Samtidig er risikoen for, at viden går tabt reduceret til et stort rundt nul, da al viden er forankret i teamet og ikke på en enkelt medarbejder, forklarer Mathias Jørgensen.

Solid rådgivning, god forretningsforståelse og knivskarp udvikling

Solid rådgivning, god forretningsforståelse og knivskarp udvikling er fundamentet for teamets udvikling af succesfulde softwareløsninger.

– Forståelsen for og indsigten i dit forretningskoncept er en forudsætning for vores arbejde. Derfor løser vi typisk opgaver for kunder, der har et konstant behov for at optimere eksisterende løsninger og udvikle ny software, forklarer Kasper Sørensen, der sammen med sine kolleger i Uptime Development arbejder i korte udviklingssprint.

– Vores teams udvikler, tester prototyper og lancerer i processer med korte sprints. For det er lettere og billigere at rette delløsninger til – i stedet for at skulle starte mere eller mindre forfra. Kombinationen af konstant at prøvetrykke løsningerne og vores arbejde i teams sikrer, at du har en samarbejdspartner med erfaring, forretningsforståelse og landets skarpeste udviklingshjerner til at udvikle nøjagtig det produkt, dit marked efterspørger, understreger Kasper Sørensen og Mathias Jørgensen.

Hvilke fordele giver vores arbejde i teams din virksomhed?

  • Al viden om din løsning er forankret i et team – ikke på en enkelt medarbejder

  • Ved ferie, fridage eller sygdom kan en anden tage over

  • Arbejdet i teams giver høj kapacitet og leveringssikkerhed

  • Tværfaglighed maksimerer kvaliteten

  • Medarbejderne spiller hinanden gode og løfter niveauet af din software

  • Teams minimerer sårbarheden for at viden går tabt

  • Vores teams arbejder hurtigt og effektivt

Læs også om udvikling af app hos os.