Uptime udvider i Nordmakedonien

Uptime erhverver majoritetsandel i softwarevirksomheden Gate One.

Uptime, der opererer i Estland, Norge, Danmark og Schweiz, ekspanderer nu til Nordmakedonien ved at overtage virksomheden GateOne.

Hovedformålet med overtagelsen er at finde yderligere styrke til internationale projekter i form af erfarne udviklere i Nordmakedonien, og samtidig etablere sig i regionen.

– Vi har i lang tid samarbejdet med forskellige nordmakedonske virksomheder, og er meget tilfredse med folks holdninger og tekniske kompetencer, siger Eero Tohver, CEO for Uptime, og fortsætter. – At finde of rekruttere IT-talenter til internationale projekter er en seriøs udfordring. Her er Nordmakedonien en god tilføjelse til vores koncern. I betragtning af den seneste politiske udvikling i landet og dets tiltrædelse i NATO og EU i den nærmeste fremtid, vil det gøre Nordmakedonien endnu mere interessant for os.

Vil være Nordmakedoniens førende

Uptime har overtaget 55% af GateOne, som nu begynder at virke under Uptime-brandet. Kontoret ligger i hovedstaden Skopje.
Virksomheden i Nordmakedonien ledes af Nikola Aleksovski, der er medstifter af GateOne. Tidligere har han også arbejdet med sociale medier og event marketing.

– Ved at blive en del af Uptime-koncernen vil vi have en klar vision for fremtiden, og det vil også hjælpe os med fortsat at udvikle os til det bedste softwarefirma i Nordmakedonien, siger Nikola Aleksovski.

GateOne-teamet arbejder med:

  • React.JS, Vue.JS, .NET MVC, PHP web- og mobilapplikationer
  • Udvikling af webshops som en komplet løsning
  • og tilbyder udvikling som udlejnings service til både lokale og internationale kunder
Nikola Aleksovski, CEO, GateOne.
Nikola Aleksovski, CEO, GateOne.