ABBs logo 2

ABBs nye planlægningssoftware skaber overblik

Services:

Technologies:

ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.

Key Objectives

  Uptime's Solution

   Vi har arbejdet med Uptime tidligere. Denne gang var mange forskellige områder involveret i udviklingen og samarbejdet mellem forskellige parter var essentiel. Fabrikkens centrale arbejdstidsregistrering og planlægningssystem er et vigtigt redskab for os. Det betyder, at en fleksibel og hurtig reorganisation af elementer baseret på kravene fra brugerne var nødvendig under udviklingen. Men til slut, opnåede vi en samarbejdende model, som var passende for alle og projektet blev gennemført med succes inden for deadline.

   Lauri Tamberg
   Business Engagement Manager

   I et tæt samarbejde med ABB udviklede Uptime en softwareløsning bestående af fire forrentningsmoduler, der er integreret med en database baseret på SAP data.

   1. Arbejdsledelse

   Målet er at få overblik over medarbejdere, deres evner og oplæring, bonusser og lønrapporter baseret på rapporterede arbejdstimer fra produktionsledelsen.

   2. Produktionsledelse

   Registrering af medarbejdernes arbejdstimer i en separat portal, et grundigt overblik af ressourcesituationen for lederne, godkendelse af arbejdstimer og ferie, rapporter om ressourcer og ordrer, forudsigelser af ordrer, produktbeskrivelser og andre støttende funktioner.

   3. Finansstyring

   Rapporter over solgte arbejdstimer og andre omkostninger plus rapporter om fakturering mellem omkostningscentre.

   4. Kvalitetsstyring

   Indtastning og gennemgang af sikkerhedsrapporter og interne audits, vigtige KPIer og rapporter fra forskellige afdelinger.

   På trods af størrelsen på ABBs fabrik, opnåede udviklingen en god samarbejdende model, der var passende for et stort selskab, men som også sikrede mobilitet til at omorganisere aktiviteter på løbende basis. Selvom der var mange aktive deltagere fra ABBs side, blev aftaler og deadlines overholdt og gode valg truffet undervejs.

   Uptimes løsning

   • Softwaresystem der registrerer medarbejderes arbejdstimer.
   • Softwaren er integreret med en database baseret på SAP data.
   • Systemet erstatter den tidligere Chronos applikation.

    

   Services
   • Integration
   • Skræddersyet softwareudvikling

    

   Teknologier:
   • .Net

    

   Fakta om ABB

   ABB er en banebrydende teknologisk leder inden for elnet, elektrificering af produkter, industriel automation og robotteknologi og bevægelse, der betjener kunder inden for forsyningsselskaber, industri og transport og infrastruktur globalt.

   Mens de bygger videre på en historie af innovation, der er over 130 år gammel, er ABB i dag med til at skabe fremtiden indenfor industriel digitalisering med to klare visioner: At bringe elektricitet fra et hvilket som helst kraftværk til hvilken som helst stikkontakt og at automatisere industrier fra naturens ressourcer til færdige produkter.

   ABB opererer i mere end 100 lande og har omkring 147.000 medarbejdere.

   Contact 57

   Johan Pedersen

   Business Development Manager

   Vil du høre mere?

   Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.