Mød programmør Sammy Helali

Uptime forstærker teamet med full stack developer

Ønsket om at arbejde med større projekter fik 32-årige Sammy Helali til at vælge Uptime Development som sin nye arbejdsplads.

Uptimes nye full stack developer startede i sit nye job 1. februar, og allerede fra starten kastede Sammy Helali sig ind i opgaverne med et stort engagement og passion for softwareudvikling.

– Jeg synes, at det fedeste er at udvikle softwareløsninger, der giver folk en god digital oplevelse. Det er uden tvivl min drivkraft at se folk bruge og interagere med den software og løsning, jeg har været med til at udvikle, forklarer Sammy Helali.

Større projekter løftes i teams

Sammy Helali kommer fra et job på et designbureau i Kolding, hvor han arbejdede som full stack developer med fokus på app udvikling.

– I Uptime kommer jeg til at arbejde i flere forskellige teknologier og med større projekter. Det er fedt. I øjeblikket sidder jeg og arbejder med app udvikling, men jeg har også allerede været med til at udvikle på en hjemmesideløsning, fortæller Sammy Helali, der føler sig godt taget i mod af sine nye kolleger.

– Jeg har fået nogle virkelig gode kolleger i Uptime. Vi matcher godt både socialt, og når det kommer til interessen og passionen for teknologi og software. Jeg kan især godt lide, at vi arbejder i teams, hvor vi kan spare med hinanden og sammen skabe den bedst tænkelige løsning for vores kunde, understreger Sammy Helali.

Sammy Helali 2

Løsninger vi har udviklet

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.
I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.