Erfaren projektleder skal styre nye IT-løsninger i mål

Uptime Development har ansat Rune Meldahl som ny projektleder. Med sig ind i jobbet bringer han godt 13 års erfaring som projektleder, konsulentchef og senest IT-chef for en markant spiller i den internationale bilindustri.

Selvom 41-årige Rune Meldals karriere har budt på spændende og attraktive stillinger, glæder han sig til at ”vende hjem” til et job med masser af ansvar, indflydelse og ikke mindst kundekontakt.

– I Uptime udvikler vi ikke standardløsninger i metermål. Vi sætter os ind i og forstår kundernes behov. Vores forretningsforståelse er fundamentet for at udvikle og levere skræddersyede IT-løsninger, der løfter vores kunders forretning og er medvirkende til at skabe vækst, konkurrencekraft og bundlinje, fortæller Rune Meldahl.

Ambitiøse partnerskaber med kunderne giver resultater

Han er glad for at være landet i en ambitiøs virksomhed, der tror på, at et solidt og langvarigt samarbejde båret af gensidig tillid er vejen frem.

– Jeg havde et brændende ønske om at vende tilbage til et job ”ude i marken” med tæt kontakt til kunderne. Et job hvor jeg bliver udfordret af forskellige projekter for forskellige kunder. Det job har jeg fundet i Uptime. Her kan jeg sætte hele min værktøjskasse i spil og sammen med mit stærke team udvikle IT-løsninger i et langvarigt partnerskab med kunderne, forklarer Rune Meldahl.

To mænd, der arbejder på computere på et kontor

Jobbet forgrener sig i salg og projektledelse

Rune Meldahl har i sin karriere blandt andet haft ansvar for teknisk salg og implementering af softwareløsninger til uddannelsesinstitutioner, ligesom han har stået i spidsen for driften af IT-systemer i hele Skandinavien og udviklingen af software til brugerstyring – også kendt som identity management software.

– I Uptime skal jeg være med til at lande nye spændende udviklingsprojekter i kombination med projektlederrollen og ansvaret for et team bestående af tre udviklere. Jeg er allerede kommet godt i gang med såvel eksisterende som potentielle, nye kunder, hvor vi blandt andet håber på at komme i mål med et udviklingsprojekt til landbrugsindustrien, forklarer Rune Meldahl, der er glad for sin modtagelse fra såvel kunder som kolleger.

– Starten i Uptime har været rigtig positiv. Vi har en fed arbejdskultur, hvor vi alle er lidt nørdede. Det giver et godt samarbejde på tværs af organisationen, hvor vi alle arbejder sammen om at skabe intelligente IT-løsninger, der giver vores kunder et forspring til deres konkurrenter, understreger Rune Meldahl.

Rune Meldahl startede i sit nye job 1. maj.

Rune Meldahl - Uptime

Løsninger vi har udviklet

Med et ambitiøst IT-projekt i støbeskeen søgte AUBO Production en dansk partner, der kunne videreudvikle Integrator PRO. Valget faldt på Uptime Development, der leverede den ønskede løsning og nu er eneleverandør af IT-systemet til AUBO.
I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.