Uptime ansætter talentfuld Full Stack Developer

Mød Mikkel Nøhr Buhl. Den 25-årige datamatikeruddannede udvikler har siden januar arbejdet i Uptime Development, hvor talentet for kodning hurtigt har givet anerkende nik og egne ansvarsområder.

– I øjeblikket arbejder jeg på et spændende projekt, hvor jeg sammen med mit team skal udvikle en løsning og implementere designet til et system, der kan administrere udlejningsbokse og som giver en aktuel status over udlejningen på en floor plan, fortæller Mikkel Nøhr Buhl.

Han arbejder i såvel frontend som backend og kan godt lide den variation, det giver i arbejdet.

– Jeg har en meget afvekslende arbejdsdag. Mit fokus er lige nu på udviklingen af systemet til udlejningsbokse, men jeg hopper også ind på de ad hoc opgaver, hvor jeg kan hjælpe mine kolleger, ligesom de hjælper mig, hvis jeg har en udfordring, jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal løse, forklarer Mikkel Nøhr Buhl, der kun har ros til projektlederne og ledelsen i Uptime.

Mikkel Nøhr Buhl 2

Løsninger vi har udviklet

I samarbejde med digitised har Uptime Development været med til at gentænke Smartlifts website, som er blevet hurtigere, søgemaskineoptimeret, mere brugervenlig og er bygget på et moderne fundament. Uptime Development deler adresse med digitised i AI Innovation House.
Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Contact 57

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.