Bjørn bygger sin tech stack hos Uptime

Ambitionen om at arbejde i de nyeste teknologier og med udfordrende, komplekse og større udviklingsprojekter fik fredericianeren Bjørn Christensen til at vælge Uptime Development som sin nye arbejdsplads.

28-årige Bjørn Christensen er uddannet professionsbachelor i webudvikling. Siden han i 2018 blev udklækket fra IBA i Kolding har han arbejdet som full stack developer med speciale i WordPress løsninger. Nu venter større udfordringer.

– Jeg har haft nogle gode år med udvikling af WordPress hjemmesider, men jeg vil gerne udvikle mig som full stack developer. Derfor har jeg valgt et karriereskifte til Uptime, hvor jeg kan arbejde i de nyeste teknologier. Det er vildt spændende, fortæller Bjørn Christensen, der allerede fra første dag blev kastet ud i en spændende udviklingsopgave.

– Lige nu sidder jeg og udvikler på Utime, der er vores interne CRM-system. Jeg er ved at udvikle en funktionalitet, der kan samle en rapport over, hvordan de enkelte teams performer. Ligesom jeg arbejder på at fikse små bugs i systemet, forklarer Uptimes nye udvikler.

Dygtige kolleger har taget godt imod Bjørn

Bjørn Christensen glæder sig over, at alle kolleger har taget godt imod ham.

– Jeg har fået en fed modtagelse. Mine kolleger er gode til at lære fra sig og hjælpe mig, når jeg har brug for det. Der er helt sikkert en masse læring, jeg kan suge til mig. Hele medarbejderflokken har lige været til Winterdays i Estland. Det var en god tur, og det er tydeligt at mærke, at Uptime har plads til alle, mener Bjørn Christensen, der ser frem til at vokse i sit job.

– Tidligere kørte jeg 50 timers projekter. Hos Uptime kan projekterne være på flere tusinde timer. Jeg kan godt lide de langvarige kunderelationer, fordi jeg føler, at jeg kan være med til at gøre en større forskel. For Uptime og naturligvis for kunden. Jeg glæder mig virkelig til at udvikle mig hos Uptime og bygge på min tech stack, understreger Bjørn Christensen.

Løsninger vi har udviklet

Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.