App udvikling

Vi udvikler både Native Apps, Hybrid Apps & PWA apps

Native, Hybrid eller PWA? Valget af app-type afhænger af dit ambitionsniveau og løsningens kompleksitet. Fortæl os, hvem der skal bruge app’en, og hvad de skal bruge den til. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er ikke kun et udviklingshus til apps. Vi er også et udviklingshus, der udvikler komplekse løsninger til alle brancher og platforme. Så uanset om dit projekt er en ren app-løsning, eller der er andre udviklingselementer, kan vi hjælpe dig.

Effektiv programmering
Effektiv programmering
Partnerskab båret af ærlighed, transparens og gensidig tillid

Derfor skal vi udvikle din næste app

Mange er i tvivl om, hvilket firma de skal vælge til at løfte deres app-projekt. Nogle firmaer har dedikeret sig 100 % til udvikling af apps, mens vi i Uptime Development tilbyder appudvikling som en del af et større produktsortiment.

Udviklingen af nye programmeringssprog og teknologier går stærkere end aldrig før. Vi sætter en ære i at være fremme i feltet og kende markedets nye teknologier og tendenser.

I dag er det apps, der skal udvikles. I morgen er det måske noget helt andet. Langt de fleste apps har i dag en langt større backend, end det du ser i selve app’en. De kræver ofte en server og et komplekst administrationspanel. Derfor er det ofte en fordel at være en dygtig softwareudvikler, fremfor ”blot” at være appudvikler.

8 gode grunde til at vælge os til appudvikling

 • Du får den rigtige løsning, fordi vi sætter os ind i og forstår din forretning
 • Vi forstår dine slutkunders eller medarbejderes behov
 • Den rigtige app giver din virksomhed konkurrencekraft og et forspring til konkurrenterne
 • Du får en projektbeskrivelse baseret på vores grundige analyse og tekniske indsigt
 • Solid sparring hvor vi udfordrer dig på ønsker og behov
 • Vi tester løbende app’en i en iterativ udviklingsproces
 • Erfaring og ekspertise til at udvikle smarte og intelligente apps
 • Vi har specialiseret os i større IT-løsninger og bevarer overblikket i hele processen
Programmering, hvor du er med hele vejen fra A-Z

Hvad er en hybrid-app?

En Hybrid app er en app, der er udviklet i et 3. partsprog, som ”oversætter” appen til de forskellige platforme. Det vil sige, at vi koder din app én gang, hvorefter vi kan få den kompileret som en app til iPhone eller Android. Det betyder, at Hybrid apps oftere er et billigere alternativ i forhold til Native apps.

Hybridsprog er altså et godt alternativ til at kode Native. Som altid afhænger det af, hvad din app skal kunne. Mange hybridsprog understøtter muligheden for at kode Native ind i appen, så hvis du har funktionalitet, som ikke kan laves i hybridsporget, kan udvikleren nøjes med at programmere den enkelte del til alle platforme, fremfor at skulle udvikle hele appen ad flere omgange.

Hybrid-apps kan udvikles på flere måder, og der findes mange forskellige frameworks. De har navne som Xamarin, React Native, IONIC og PhoneGap. Det er svært at sige, at ét framework er bedre end de andre, da det afhænger meget af, hvad din app skal kunne.

Hos os får du apps, der er udviklet intelligent og med de optimale frameworks. Vi er ikke fastlåste på enkelte frameworks, men vælger det framework, som er bedst egnet til opgaven.

De fleste hybrid-apps kan lægges op på App Store og Google Play.

Hvad er en native app?

Native kan oversættes til indfødt eller hjemmehørende. Native apps er altså “født” til at blive brugt på en specifik enhed.

Fordelen ved Native apps er, at appen bliver 100 % udviklet til en specifik enhed. Det giver en bedre brugeroplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. En Native app kan typisk også bruges offline.

Native apps er ofte den dyreste løsning, da der skal udvikles én app til iPhone og en anden til Android.

Native apps kan lægges op på App Store og Google Play. For få år siden var Native apps den bedste og mest professionelle løsning i langt de fleste tilfælde. Men der er efterhånden kommet mange gode hybridsprog, som gør det lige så godt til en væsentligt lavere udviklingspris.

Intelligente IT-løsninger

Hvad er en PWA app?

Med en progressive web app (PWA) udvikles der en webbaseret app med udvidet funktionalitet. En web app er i princippet blot en responsiv hjemmeside, der tilpasser sig enhedens skærm, men med muligheder som offline indhold, fuld skærm og push beskeder.

 • En progressive web app er ofte billigere end Native og Hybrid apps. Den kan tilgås via smartphonens eller tablet’ens browser.
 • Vi kan også lave en simpel Native app med grundlæggende funktionaliteter, hvor indholdet ændres online. Det vil sige, at der først udvikles en hostet hjemmeside, og dernæst laves en kode, der “pakker” hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder som smartphones og tablets. Det giver bl.a. følgende fordele:
 • Det er billigere end at lave en fuld Native app, men dyrere end en ren webbaseret.
 • Mindre opdateringer kan udføres centralt og vil slå igennem på både Android– og IOS udgaven – uden at involvere brugerne.
 • App’en kan stadig placeres i App Store og Google Play.
 • Der er stadig mulighed for at lave funktionalitet, der fungerer offline.

Udvikling af apps til bilen, uret og industrien

Hvor apps i starten var noget, der hørte til på telefonen, er antallet af platforme og muligheder i dag langt mere nuanceret. I Uptime Development udvikler vi for eksempel apps til smartwatches, Apple CarPlay og andre wearables, hvor appen giver kunderne en brugervenlig og smart løsning. Blandt de mest kendte er Google Maps til Apple CarPlay, som mange af os bruger hver eneste dag.

Men apps er meget mere end blot smarte løsninger til telefoner, tablets, smartwatches og Apple CarPlay. Intelligente apps bruges i stadig stigende omfang i industrien.

Et eksempel er vores app-løsning til Jima Hegns styring af deres lager med 900 forskellige varenumre og et millionstort antal varekombinationer.

Ved hjælp af appen kan medarbejderne på lageret i større grad selv styre arbejdsgangen. Blandt andet kan ordrer scannes, og medarbejderen kan selv beskrive, hvad status er, hvad der er pakket og sende det videre i systemet. Appen er altså med til at effektivisere lageret og sikre hurtigere levering, flere timer til at betjene kunderne og i sidste ende mere konkurrencedygtige priser i Jima Hegn.

Vi engagerer os 100 % i vores kunder

Løsninger vi har udviklet

MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.
ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.