Kemien stemmer for Uptimes nye Full Stack Developer

Lige fra første møde med direktør Ronni Haastrup Madsen og CTO Anders Møller Andersen vidste Robin Clausen, at han havde fundet sin nye arbejdsplads. Muligheden for at arbejde i de nyeste teknologier, et ungt team og en solid sparring gjorde udslaget for Uptimes nye Full Stack Developer.

– Allerede første gang jeg talte med Ronni og Anders, kunne jeg mærke, at det var hos Uptime, jeg skulle arbejde. De er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for kunderne gennem intelligent softwareudvikling, app’s og digitalisering. Det er fedt, fortæller Robin Clausen, der glæder sig over at være landet i et udviklingsmiljø, hvor han arbejder i spændende og nye teknologier.

– I det projekt jeg sidder med lige nu, har vi for eksempel overtaget en kunde, hvor vi er vi inde at lave en customized løsning, der er kompatibel med deres data og optimerer arbejdsprocesserne i virksomheden. Kunden vurderede, efter vores rådgivning, at det var den smarteste løsning målt på økonomi og effektivitet, forklarer Robin Clausen.

Muligheden for at udvikle sig selv og sin tech stack i Uptime Development tiltaler den 29-årige datamatiker.

Robin Clausen

Løsninger vi har udviklet

Den nye mobilapp til Estlands førende energiselskab, Alexela, giver kunderne alle de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt og nemt at få et overblik over alt, hvad der er vigtigt for dem – lige fra information om Alexelas tjenester til et overblik over de seneste transaktioner og forbrug.
MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.