Kemien stemmer for Uptimes nye Full Stack Developer

Lige fra første møde med direktør Ronni Haastrup Madsen og CTO Anders Møller Andersen vidste Robin Clausen, at han havde fundet sin nye arbejdsplads. Muligheden for at arbejde i de nyeste teknologier, et ungt team og en solid sparring gjorde udslaget for Uptimes nye Full Stack Developer.

– Allerede første gang jeg talte med Ronni og Anders, kunne jeg mærke, at det var hos Uptime, jeg skulle arbejde. De er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for kunderne gennem intelligent softwareudvikling, app’s og digitalisering. Det er fedt, fortæller Robin Clausen, der glæder sig over at være landet i et udviklingsmiljø, hvor han arbejder i spændende og nye teknologier.

– I det projekt jeg sidder med lige nu, har vi for eksempel overtaget en kunde, hvor vi er vi inde at lave en customized løsning, der er kompatibel med deres data og optimerer arbejdsprocesserne i virksomheden. Kunden vurderede, efter vores rådgivning, at det var den smarteste løsning målt på økonomi og effektivitet, forklarer Robin Clausen.

Muligheden for at udvikle sig selv og sin tech stack i Uptime Development tiltaler den 29-årige datamatiker.

Løsninger vi har udviklet

ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.