Nyansat udvikler glæder sig over en fleksibel arbejdsdag

Siden Morten Erhard Johansen startede i jobbet som full stack developer hos Uptime Development, har han oplevet en arbejdsplads med fleksibilitet og udvikling i nyeste teknologier.

– I Uptime oplever jeg, at de er rigtig gode til at tage hensyn til medarbejderne. Mine kolleger er super flinke, vi arbejder med spændende nye teknologier og man gør en indsats for, at det skal være fedt at gå på arbejde hver dag.

Et godt eksempel er fleksibiliteten omkring arbejdstider. Der er mulighed for hjemmearbejde, og om du arbejder klokken 7 eller klokken 20 er ikke lige så vigtigt, som at opgaven bliver løst, og kunden er tilfreds, forklarer Morten Erhard Johansen.

Udover fleksibiliteten oplever den 31-årige datamatiker også en arbejdsplads, der gør brug af de nyeste teknologier, og hvor der er stor variation i projekterne.

Morten Erhard Johansen

Løsninger vi har udviklet

Brian Vangsgaard har på egen krop oplevet konsekvenserne ved hudkræft. Under forløbet konstaterede han, at dermatologerne mangler det, der vil kunne identificere forandringer i huden, lang tid før man kan i dag. Sammen med Uptime Development og Teknologisk Institut tog han sagen i egen hånd og udviklede SkinChange.AI.
Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.