Nyansat udvikler glæder sig over en fleksibel arbejdsdag

Siden Morten Erhard Johansen startede i jobbet som full stack developer hos Uptime Development, har han oplevet en arbejdsplads med fleksibilitet og udvikling i nyeste teknologier.

– I Uptime oplever jeg, at de er rigtig gode til at tage hensyn til medarbejderne. Mine kolleger er super flinke, vi arbejder med spændende nye teknologier og man gør en indsats for, at det skal være fedt at gå på arbejde hver dag.

Et godt eksempel er fleksibiliteten omkring arbejdstider. Der er mulighed for hjemmearbejde, og om du arbejder klokken 7 eller klokken 20 er ikke lige så vigtigt, som at opgaven bliver løst, og kunden er tilfreds, forklarer Morten Erhard Johansen.

Udover fleksibiliteten oplever den 31-årige datamatiker også en arbejdsplads, der gør brug af de nyeste teknologier, og hvor der er stor variation i projekterne.

Morten Erhard Johansen

Løsninger vi har udviklet

Den nye mobilapp til Estlands førende energiselskab, Alexela, giver kunderne alle de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt og nemt at få et overblik over alt, hvad der er vigtigt for dem – lige fra information om Alexelas tjenester til et overblik over de seneste transaktioner og forbrug.
MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.