Uptime ansætter talentfuld Full Stack Developer

Mød Mikkel Nøhr Buhl. Den 25-årige datamatikeruddannede udvikler har siden januar arbejdet i Uptime Development, hvor talentet for kodning hurtigt har givet anerkende nik og egne ansvarsområder.

– I øjeblikket arbejder jeg på et spændende projekt, hvor jeg sammen med mit team skal udvikle en løsning og implementere designet til et system, der kan administrere udlejningsbokse og som giver en aktuel status over udlejningen på en floor plan, fortæller Mikkel Nøhr Buhl.

Han arbejder i såvel frontend som backend og kan godt lide den variation, det giver i arbejdet.

– Jeg har en meget afvekslende arbejdsdag. Mit fokus er lige nu på udviklingen af systemet til udlejningsbokse, men jeg hopper også ind på de ad hoc opgaver, hvor jeg kan hjælpe mine kolleger, ligesom de hjælper mig, hvis jeg har en udfordring, jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal løse, forklarer Mikkel Nøhr Buhl, der kun har ros til projektlederne og ledelsen i Uptime.

Mikkel Nøhr Buhl - Uptime

Løsninger vi har udviklet

Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.