Uptime ansætter talentfuld Full Stack Developer

Mød Mikkel Nøhr Buhl. Den 25-årige datamatikeruddannede udvikler har siden januar arbejdet i Uptime Development, hvor talentet for kodning hurtigt har givet anerkende nik og egne ansvarsområder.

– I øjeblikket arbejder jeg på et spændende projekt, hvor jeg sammen med mit team skal udvikle en løsning og implementere designet til et system, der kan administrere udlejningsbokse og som giver en aktuel status over udlejningen på en floor plan, fortæller Mikkel Nøhr Buhl.

Han arbejder i såvel frontend som backend og kan godt lide den variation, det giver i arbejdet.

– Jeg har en meget afvekslende arbejdsdag. Mit fokus er lige nu på udviklingen af systemet til udlejningsbokse, men jeg hopper også ind på de ad hoc opgaver, hvor jeg kan hjælpe mine kolleger, ligesom de hjælper mig, hvis jeg har en udfordring, jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal løse, forklarer Mikkel Nøhr Buhl, der kun har ros til projektlederne og ledelsen i Uptime.

Mikkel Nøhr Buhl - Uptime

Løsninger vi har udviklet

MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.
ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.