Uptime ansætter Office Manager

Janne Bro Bertelsen er ansat som Office Manager i Uptime Development, hvor hendes primære ansvarsområder bliver kundeservice, medarbejderpleje og rollen som personlig assistent.

– Jobbet som blæksprutte i Uptime er næsten ligesom at være mor. Jeg skal sørge for, at alle medarbejdere har det godt socialt, og at de har ro til at præstere på et højt fagligt niveau. Derfor er jeg altid klar til en fortrolig snak med mine kolleger om stort eller småt på jobbet eller på hjemmefronten, fortæller Janne Bro Bertelsen, der oprindeligt er uddannet hos Panayotis.

Fest- og bryllupskjolerne blev sidenhen udskiftet med jobs som stewardesse og i restaurationsbranchen, inden hun landede som kontormedarbejder hos Universal Transport i Vejle.

– I det meste af mit arbejdsliv har service og salg været omdrejningspunktet, og jeg glæder mig til alle de forskellige opgaver, der venter som Office Manager i Uptime, hvor jeg har ret frie tøjler til at forme min egen arbejdsdag, forklarer Uptime’s nye 38-årige blæksprutte.

Janne Bro Bertelsens forskellige arbejdsopgaver tæller alt fra kundeservice, telefonbetjening, piccoline, kaffebrygning og besvarelse af mails til at være firmaets ansigt udadtil. Hun glæder sig over den start, hun har fået i virksomheden.

Janne Bro Bertelsen - Uptime

Løsninger vi har udviklet

Et nyt socialt medie er gået i luften for musikere, pladeselskaber, spillesteder og dedikerede fans. hudda er navnet på den sociale medieplatform, som Uptime har været med til at udvikle og er løbet stærkt for at komme i mål med.
Leverandøren af selfiekameraer Myselfie har valgt Uptime Development som udviklingspartner, og det har øget brugervenligheden for gæsterne, optimeret softwaren, og parterne har sammen skabt nye features, der gør oplevelsen endnu sjovere.
Med applikationen AQKunder360 har danske pengeinstitutter fået et nyt intelligent værktøj til vurdering af bankkunder. Gennem smart udnyttelse af data og komplicerede beregninger understøtter den nye software, at pengeinstitutterne indgår sunde bankforretninger med kunderne.

Johan Pedersen

Business Development Manager

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.