Uptime ansætter Office Manager

Janne Bro Bertelsen er ansat som Office Manager i Uptime Development, hvor hendes primære ansvarsområder bliver kundeservice, medarbejderpleje og rollen som personlig assistent.

– Jobbet som blæksprutte i Uptime er næsten ligesom at være mor. Jeg skal sørge for, at alle medarbejdere har det godt socialt, og at de har ro til at præstere på et højt fagligt niveau. Derfor er jeg altid klar til en fortrolig snak med mine kolleger om stort eller småt på jobbet eller på hjemmefronten, fortæller Janne Bro Bertelsen, der oprindeligt er uddannet hos Panayotis.

Fest- og bryllupskjolerne blev sidenhen udskiftet med jobs som stewardesse og i restaurationsbranchen, inden hun landede som kontormedarbejder hos Universal Transport i Vejle.

– I det meste af mit arbejdsliv har service og salg været omdrejningspunktet, og jeg glæder mig til alle de forskellige opgaver, der venter som Office Manager i Uptime, hvor jeg har ret frie tøjler til at forme min egen arbejdsdag, forklarer Uptime’s nye 38-årige blæksprutte.

Janne Bro Bertelsens forskellige arbejdsopgaver tæller alt fra kundeservice, telefonbetjening, piccoline, kaffebrygning og besvarelse af mails til at være firmaets ansigt udadtil. Hun glæder sig over den start, hun har fået i virksomheden.

Janne Bro Bertelsen - Uptime

Løsninger vi har udviklet

MyDellos mål er at skabe en digital platform, der vil gøre bestilling og styring af forsendelsestjenester så enkel og nem som muligt for slutbrugeren. Uptime har som udviklingspartner gjort denne vision til virkelighed ved at udvikle en let skalerbar, robust og stærkt integreret applikation, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for MyDellos kunder.
ABB Drives’ fabrikker manglede software til at få overblik over medarbejdernes evner, arbejdstid og oplæring. Med nyudviklet planlægningssoftware har de nu fået overblik over arbejdstimer, styr på omkostninger og et værktøj til at lave rapporter inden for kvalitetskontrol.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste IT-projekt.